Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Hepinize hayırlı boş enerjili turlar dilerim dostlar.Kazasız belasız mutlu mesut gelirsiniz inş tek temennimiz budur.Haydi tüm kuvvet pedallara aslanlar:).Süleyman abinin dediği gibi bu bir gezi tadını çıkara çıkara gidin gelin bakalım.

beyler sabah erken olacağı için yaninızda birşeyler getirin floryada atıştıralım yada evde çıkmadan atıştırın mümkün olduğunca az duracağız bunu unutmayın iyi geceler allah rahatlık versin sabah görüşürüz...

arkadaşlar merabalar,
Ben Abdulhakim Adıyamandan geldim ve bisikletimi getiremedim burda bisiklet turu yapmak istiyorum eğer bana yardımcı olucak arkadaşlar varsa lütfen söylesin çok kısa kestim ama yine de davet edebilen varsa lütfen benle irtibata geçsin akşamları ve hafta sonları boşum temmuz sonuna kadar burdayım ... teşekkürler şimdiden ...

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Teşekkürler Avrupa Yakası :)

Katılan bütün arkadaşlara çok teşekkürler. Süper ötesi bi turdu.. Sağ salim kazasız belasız atlattık. Bende duş aldım yemek yedim buraya geldim. Merak etmeyin gece 1den önce burda olduk. :D 23:45 de beylikdüzündeydik. Hadiii iyi geceler hepinize. Yorgunluk tavan da..

Eeee artık girmişlerdir inş evlerine sağ bir şekilde.İyice bir dinlenin dostlar.Özellikle Koray ve Yalçın;)

Tam bunu yazdım ve Yalçının yazısını gördüm iyi iyi:D Yalçın vazcaymak yok dimi moruk:)İnce lastik getirtiyoz tee ankaralardan.

Günaydın,
Dönüş yolunda saat 18:00 gibi çatalcaya gidip gelen arabalı arkadaşlarımdan biri, sizi görüp kornasıyla motive edip el sallamış, sizde el sallamışsınız söylediğine göre...
sanırım sizdiniz onlar.

Turunuzu sağsalim bitirmiş olmanız çok güzel.
Tebrikler.

@Yalçın Çanak

Helal benim kardeşlerime yazılarınızı ve resimlerinizi merakla bekliyoruz :) 23.45 te beylikdüzündeysen 1 sat sürer senin eve gitmen :D:D

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Gününüz aydın, haftanız bol kazançlı ve stressiz ola Avrupa Yakası.

Dün ki Çilingoz çıkartmasına katılan bütün abilerime ve kardeşlerime teşekkürler edip, alınlarından öpüyorum. Zorlu bir gündü, ama başardık.

Gidiş - 124 Km.

Geliş - 122 km.

Toplam - 246 km. ;)

Günün ilerleyen saatlerinde fotoğraflar gelecektir. ;)

Şimdilik 1-2 tanecik koyalım. :)

http://i647.photobucket.com/albums/uu195/hasimokyay/P6284460.jpg

http://i647.photobucket.com/albums/uu195/hasimokyay/P6284463.jpg

günaydın avrupalı pedalşörler. hayırlı işler ola, bol kazançlar.:D

pazar günkü 300 km. tur da olamadığım için üzgünüm. malüm o gün sünlet mevlüdümüz vardı onu organize ettim. ama sağ salim geldiğiniz için, sevinçliyiz .
fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri