Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
A.Y.P.G. iş mide olunca hurraaaaa:D
iş 200 250 km olunca hur huurrrrr hurhurhur hurrrrrrraaaaaaa (tekliyo yani:D:D)
yok yok şaka tabiii:) canavardır benim avrupa yakam
akşama görüşmek üzere dostlar

@Ramazan Okyay

Ramazan abi. Ben buradan direk Tekzen'e geçeceğim. Gelirken benim lambaları da getirsene. Büfenin üstüne koymuştum yeğenler bılliklemesin diye. :D

@Nedret Günaydın

Özel mesajın var Nedret. ;)

Avrupa yakasını izlemeye dewam edin hayırlı akşamlar beyler :D mangalı kaçırmak hayatta istemem ben eve gider ;) Hatırlatma : Benide mangal malzemesine katınnn

iyi akşamlar avrupa yakası bu akşam kapadokyaya yola çıkıyorum sizlere iyi geziler, kısmetse pazartesi burdayım

24 Haziran Geleneksel Çarşamba Florya Turu Katılım Listesi

1. Selim Siliğ
2. Selim Leylak
3. Levent_K
4. Ayhan Metinyurt
5. Yalçın Çanak
6. Haşim Okyay
7. Ramazan Okyay
8. Koray Karaman
9. Sefa Yıldız ( gelir gelir )
10. Volkan abi
11. Serhat abi
12. Erman Atasoy
13. Bora İnce (belli değil)

Ayrıca, Beylikdüzü Grubu da bu akşam bizlere eşlik edecekler arkadaşlar. Yani anlayacağınız o ki, akşam mubabbet koyu, ve gırgır şamata şeklinde geçecek.

Size bir de abi tavsiyesi, aç gelmeyin. :eek: :rolleyes: :crazy292:

24 Haziran Geleneksel Çarşamba Florya Turu Katılım Listesi

1. Selim Siliğ
2. Selim Leylak
3. Levent_K
4. Ayhan Metinyurt
5. Yalçın Çanak
6. Haşim Okyay
7. Ramazan Okyay
8. Koray Karaman
9. Sefa Yıldız ( gelir gelir )
10. Volkan abi
11. Serhat abi
12. Erman Atasoy
13. Bora İnce (belli değil)
14.Süleyman
15..........

• Beğen
Tepkiler: Yalçın Çanak
çk keyifli bir akşamdı.. organizasyonda emeğii geçen herkese teşekkürler özelliklede selime ve levent abiye... daha nice keyifli turlarda yanınızda olmak dileğiyle... herşey için teşekkürler

en büyük teşekkürde süleyman abiye :)

Günaydın dostlar.

Dün akşam sözlerini tutup da, bizleri yalnız bırakmayan tüm pedal dostlarıma teşekkürler. Umarım hepiniz doymuşsunuzdur. :)

Bir ara, Levent abi öyle bir yutuyordu ki, kimseye bir şey kalmayacak zannettim. :rolleyes: :D

@Nedret Günaydın

Günaydın Kaptan, borucu kaptan. :p

Hafta sonu Çilingoz yapıyoruz Nedret, bekleriz. ;)

:River-102 yaw niye öyle diyon haşim alacağın olsun ,urfada harwırd vardıda bizmi gitmedik :crazy292:

yarın sabah bakırköy sahilde olacağım,yeni aldığım olta takımını deneyeceğim.
sabah 05:30 gibi oltamı atmış olurum,müsait olan balık tutkunu arkadaşlarımı yanımda görmek beni mutlu edecektir.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
bisikletin kadrosuna arka taşıyıcıyı monte etmeyi başardım ;) :cheer: :winkenlux :winkenlux yalnız volkan ağbi bir el atman gerekecek. :)

uzun turlarda artık düşünmeden malzemelerimi taşıyıcıma yükliyebileceğim,önceki taşıyıcıtı taner'den almıştım sele borusuna monte ediliyordu, o beni baya bir korkutmuştu sele borusu kırılacak diye.

şimdi sırada fatih gelince ondan çadırımı almaya geldi,ayrıca arka taşıyıcı için çantaya ihtiyacım var.ilgililere duyurulur. ;)

Niko fazla oltan varsa benim içinde bir olta getir kaçan balık büyük oldu bakalım yakalayacağımız balık naıl olacak...

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
@Haşim Okyay

Haşim daha alışamadınmı Niko'nun manevralarına yani halk dilinde kıvırmalarına dün öğlende başladı dans etmeye birde Çilingoz diyorsun şimdiden başlar oryantele
neyse ben Çilingoz için çok heyecanlanmaya başladım umarım gelebilirim dediğim gibi cuma akşamı aynı yerde canlı canlı son konuşmamızı yaparız çok zevkli ve yorucu bir tur olacağından eminim tabiki güçlü sporcu bacakları olan kaptanınızıda aramızda görmekten şeref duyarız...
A.Y.P.G li gençler sizlere sesleniyorum ( Koray Karaman , Alper Temircan , v.s ....... hepinizi bu turda görmek istiyorum.... Sefa seni göreceğim kadar gördüm bebeğim... Süleyman ağabey sanada bir formül düşünüyoruz....
herkesin kandili mubarek olsun benimde bugün doğum günüm aksiliğe bakın...

Günaydınlar AYPG.:)
Hepinizin kandili mübarek olsun.
Maşam bakımda olduğu için dün akşamki tura katılamadım.
Aytekin abi maşa haftasonuna çıkarsa katılmayı istiyorum. Doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu yıllara.

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
@Aytekin Erzan

Mesaj yerine ulaştı Abi ;) İstenmediğimiz yere gelmeyiz zaten ;) o yoluda zaten 100 kiloyla ben bir daha kaldırabilirmiyim bilmiyorum ;) Siz gidin gezin :) Ben bi göktürk antremanı yapsam yeter bana ;) Bu arada iyiki doğdun hacı abi kaç 35 mi oldun :) :D

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri