Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Selam ahali!!

Gününüz stressiz kazançlarınız hayırlı günahlarınız varsa af ola:)

Bu haftasonu tatilim pazar güzel bir organizasyon olursa katılırım.Mesela grupça adaya gider mangal yapar denize gireriz kızları keseriz.Ağzınızın suyu aktı biliyorum ama örnek sadece:D.Öyle çok uzun bir tur olur 200 km gitmem baştan diyim:)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
@Sefa Yıldız

Sefa kardeşim ağzını hayıra ***** bayıra aç demişler hehe:)

Selamlar Avrupa Yakası..

Bu hafta farklı bir şeyler yapalım isterseniz. Hep aynı yerler olmasın artık. Mesela gitmek istediğimiz Yalova Sudüşen şelalesi yapabiliriz. Orda şelaleye gireriz hep beraber , mangal bile yapabiliriz.

@Sefa Yıldız

Afferin lan Sefa işe yarıyon herkes yapsın bu anketi hayret belediyenin bu anketi koyması bile büyük bir atak:D

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
@Selim Siliğ

Adamlar o kadar kasmamış site için aynı ip den 2 adet doldurdum daha da doldurabilirim izin veriyo:)

Bu arada sen ders çalışmıyon mu lan:D

• Beğen
Tepkiler: Yalçın Çanak
@Selim Leylak

Vay biip. Tuhaf olay, ama İBB'yi yabana atma kanki; adamlar aynı ip olduğunu görüyorlardır ;)

Ne bileyim, baktım biraz ama devam ederim birazdan.

Bu arada 2-3 kişilik, çantaya sığabilen mangal düşüncemi gerçekleştirdim sanırım:D İlk testi ya adada ya da İzmit'te yapacağız en kısa zamanda :D:D

@Selim Siliğ

Kanki ibb düşünebilme yeteneğine sahip olsaydı ilk önce insanları düşünüp o külüstür çağ dışı otobüslerini kaldırırdı.:D

Naptın la mangala ayakalarını kesip yeni ayak sistemimi yaptırdın.:)

@Selim Leylak

Tamma uzatma ağzımdan kötü bir şey çıkacak şimdi İBB'sine de polisine de devletine de..:)

Yok farklı bir şey buldum, aklıma geldi, çantaya da sığar cinsten :D Ona bir de ufak bir tel ayarladık mı tamamdır:D İstenilen her yerde mangal hazır :D

@Selim Siliğ

Moruğum benim çantayı bu işe alet etmiyelim bea bi çantam var oda sayende harap oldu heaaa:p :p

O zaman bu pazar ekte adaya gidelim hepberaber.

@Selim Leylak

Yok haftasonları tatile girene kadar yalan anam. Fizik de bitsin hiçi gideriz. Ya da direk İzmit.

BİSİKLET YOLU İÇİN 1 DAKİKA

Bisiklet sevenler için heyacanlı bekleyiş devam ediyor.

25 Haziran 2009 Perşembe günü Bisikletliler Derneği Başkanı Sn.Murat Suyabatmaz'ın İBB Genel Sekreterliği ile yapacağı toplantı öncesi 1 dakikadan daha az bir sürenizi ayırıp aşağıda linkini verdigimiz anketi doldurarak siz de İstanbul'da bisiklet yollarının gerekliliği ile ilgili fikrinizi beyan etmiş olacaksınız...

Belkide bu anket sonucu İstanbul bisiklet yoluna kavuşacak...

Sizde bisiklet yollarının gerektiğini düşünüyorsanız 1dk. ayırıp aşağıdaki anketi doldurabilirsiniz. Daha sağlıklı bir gelecek için bu anketi sevdiklerinizle paylaşın

Ankete katılmak için tıklayın (link)

• Beğen
Tepkiler: Selim Leylak
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri