Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Günaydın Avrupa Yakası.

Ve işte, özlemle beklenen Cuma günü nihayet geldi. Akşam kimseye söz vermeyin, yoksa üzülürsünüz. ;)
@SS

Neymiş bakalım o önemli konu Selim? Özelden ufaktan bir çıtlat bakayım. ;)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
günaydın avrupalı pedalşörler, hayırlı cumalar bol kazançlar,vizesi olanlara başarılar dilerim.:D

mecidiyeköyde bahar ötesi bir hava var sıcak, tur için taşlar uygundur.ama bol bol su tüketmek lazım.

@Selim Siliğ

:eek: :eek: bu işin yaşı olmaz selim yeterki gönlün olsun

sen şu akşamki toplantıdan hiç bahsetmicen anlaşıldı,sürpriz yapıcan o zaman herkese :D :D :lick3: :lick3:

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
@Nedret Günaydın

Sıkıştırma çocuğu Nedret. Akşam gelirsen öğrenirsin işte. :boese153:

Hem böyle daha iyi. Merak edin ki, akşam kaytarmayın. ;) :)

• Beğen
@Haşim Okyay

anlaşıldı haşim senin olaydan bilgin varki bu kadar çabuk bıraktın soruşturmayı :eek:

ofis içinde resmen boğulmuş durumdayım,erken çıkarsam yanınızdayım

@Nedret Günaydın

Hehe, yok abi. Sen ne biliyorsan ben de o kadarını biliyorum.:rolleyes:

Akşam Nedret tura gelirse ( ki gelir mi bilmiyorum :) ) bisiklet ile değil de limuzinle felan gelirse hiç şaşırmayın. Zira, 3 aydır turlarımıza " çok yoğunum, mesaim var, acaip meşgulüm " diyerekten gelmiyor. :cool: :)

Bu arada, liste oluşturulmak üzere açılış beklenmektedir. ;)

merhaba arkadaşlar

ben de akşam duyuru yapacam ilk sizinle paylaşmak isterim. akşam görüşmek üzere

• Beğen
sefa dan haberi olan varmı hayırlı cumalar buarada.....

haşim uzun yapalım diyodun daha fikir yok yaz geldi geçer anlayamayız bile zaten ağustosu sayma razan hesabı...

isterseniz uludağa çıkalım dün gidip biraz keşif yapma imkanım oldu yazın ilk defa gördüm oraları çok farklı kalınıp o hava teneffüs edilmeli ayrıca kuzu çevirme yapıyolar...

• Beğen
Aytekin abi Sefa yoğun çalışıyor forumada pek bakamıyor. Ona ulaşsan ulaşsan telefondan ulaşırsın.

Dostlukların pekiştiği, bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle.
"Avrupa Yakası Pedal Grubu™"

Rotamız : Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.

Buluşma ve Toplanma Merkezi : Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati : 20:00

Hareket Saati : 20:30

Tarih : 05 Haziran Cuma

Hava Durumuna Gelince :

Sıcak, çok sıcak. Sıcak, daha da sıcak olacak. :)

Gece sürüşü olacağı için, tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

• Beğen
Tepkiler: Yalçın Çanak
@Aytekin Erzan

Baktım abi az önce fotoğraflarına. :)

Kuzu çevirme dedin, olayı bitirdin Aytekin abi. :lick3: :)

Abicim, ortak bir tarih kararlaştırmaya çalışıyoruz. O yüzden daha tam kesinleşmedi. Yoksa bana kalsa her hafta sonu 200 km. yaparım tek başıma mevzu o değil. Benim derdim, hep birlikte olmak. Ortak bir şeyler yapmak. ;)

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri