Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
slm dostlar

bu güzel ve güneşli istanbulun öğlen saatlerinden herkese kucak dolusu sevgiler.
anlaşılan akşam çok güzel ve keyifli bir waffle gecesi olmuş aranızda olamadığım için bende volkanrr :D gibi çok üzgünüm nede olsa biz ikimiz daha çok waffle yiyemedik diye üzülmüşüzdür.:D :D :D
bir dahaki sefere inşallah

İyi günler Avrupa Yakası..

Dün turumuz çok eğlenceli ve güzel geçti.Gelenlerin ayaklarına sağlık teşekkürler.Temu resimler içinde teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: temucin90
@Haşim Okyay

Haşim abi Ben Selim Siliğ ve Ayhan abi adaya gidelim grupça mangalımızı yapalım isteyen denize bir tarafını soksun adada gezinelim dedik top bilem oynarız ne bilim karar grubun tabi de...:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
Cümleten hayırlı akşamlar Avrupa Yakası. Şükür kavuşturana. :)

@Yalçın Çanak

Evet abicim, aynen öyle oldu. Biz yine ufaktan bir Belgrad yaptık abimle. Kilyos dedik ama, çok geç çıktığımız için yarıda kestik. :)

Haftaya çıkartırız inşallah acısını. ;)

iyi akşamlar beyler, dün akşam mesaj atan bir kardeşimiz tura geliyormusun dedi, evet diye mesaj attım. pazar sabahı saat 7.00 de sahildeki otobüs durağında bekledim, saat, 7.55 de zeytinburnundaki çıkış noktasında bekledim.8.30 da sahilden k.m.paşa yapım deririye döndüm.:boese157: :boese157: :boese157:

@ayhan248

Ayhan abi o kişi ben oluyorum ama sana akşam msnin açıkken çok yazdım tur hakkında gelince haber verirsin dedim ama yoktun gece msj attım gelicekmisin kilyos yada büyük adaya gidebiliriz diye ama sadece gelicem demişsin saat bile sormadın aynı saatte çıkacağımızı düşündün heralde msj bana geç geldi olsa gerek ben uyumuştum sabah okudum.Akşam senden önce Haşim abi ile konuştum kilyos yapıcaz dedi tamam sabah haberleşiriz dedik ve nitekim sabah konuştuk 12 gibi çıkıcaklarını söyledi ben de gidemedim akşam üstü Selimle florya yaptık sana çok ulaşmayı denedik kapına kadar geldik hatta telinde kapalıydı.Sabah keşke çıkmadan bana veya başkasına ulaşsaydın.Hatamız varsa genede özür dileriz ne diyelim...

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
@Selim Leylak

Aynen Ayhan abicim, sabahtan beri ulaşmaya çalışıyoruz sana bir türlü ulaşamadık. Adaş'ın dediği gibi ada yapalım falan dedik sen yoksun, eve geldik çalmadık zili rahatsız etmeyelim diye aradık yine ama kapalıydı:eek:

iyi haftalar arkadaşlar
cuma günü florya yerine bebek turu yapmışsınız kaçırdık bir dahaki sefere umarım
bende hafta sonu sınavdan sınava koşturdum durdum
2 günde hem sabahtan hem de öğleden sonra sınavlarım vardı
bide c.tesi gecesi taksimde izledim maçı
bu sabah işe zor geldim :)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
"avrupa yakası"

günaydın herkesçiklereeeeeeeeeeeeeeeeeee ;)

sağlık sıhhat ve bol kazançlı bir hafta diliyorum,hafta sonu kimler neler yatı. :D

ben ofiste yazın tadını çıkarıyorum. :(

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
@Selim Leylak

neyse selimcim ben unuttum.sitenin arızalı olmasından kaynaklandığı anayasanın 1432 nci fıkrasında sabit görülmüştür,yargıç,GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ
sorumluların beratine karar verilmiştir.:D

arkadaşlar tünaydın herkeze iyi günler,bol kazançlar.:D
dışardan yeni geldim.:eek: mecidiyeköyde hava güzel sıcak rüzgar sıfır , tur için şartlar uygundur.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri