Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Aytekin Erzan

Ne oldu abi, zoruna mı gitti? :eek: :)

Kendine iyi bak abi, dikkat et kendine gittiğin yerde. Biz buralarda olacağız. ;) :)

Bu arada, Mesut abimiz burada çok güzel bir şeye parmak bastı.

@Mesut Girgiç

Gördüğümüz ilk yardım derslerinden sonra, böyle bir şeyi konuşmuştuk. Ama nedense faaliyete geçiremedik, çünkü araya kış girdi fazla çıkamadık vs.

Ama şimdi öyle değil, uzun turlar başladı. Bu olayı da biraz daha ciddiye alıp yanımızda mutlaka ilkyardım malzemesi bulundurmamız gerekiyor arkadaşlar.

Hele bir de turun içinde Süleyman abimiz var ise, en arkamıza bir ambulans bile tahsis edebiliriz. :eek: :D

Scudo
Selamlar Avrupa Yakası;
Herkese hayırlı cumalar...

Pazar günü yarışa gelemeyeceğim. Sefa; şu senin turun ayrıntılarını anlat bi hele :) Malum anneler günü, akşam 6da bekler annem eve :p :D Cidden, gitmem gereken yer var, sabah kaçta çıkıcaz, akşam kaç gibi dönebiliriz? Hesabını yaptın mı? Kaç km. olduğunu bi söyle önce ;)

Bu arada; akşam ne yapıyoruz, geliyorum ben de Rota değişikliği var mı, yoksa Avcılar mı yapıyoruz :rolleyes: :D

Fırat abi duy sesimi; taytın hala bende, akşam getiricem, gelirsen haber et ;)

@dunyaikincisi

Şimdi sözlerime nasıl başlıcam bilmiyorum :D desem yalan olurrrrrrrrr :D

Emrah abi ;Sabah saat 6.30 da bakırköy'den köprü altından yola çıkıyoruz,eminönü,eyüp,alibeyköy(Zuhal) ablayı alarak,göktürkte bir mola veriyoruz yolumuzun genel olarak bir çok bölümü düz,göktürkten tayakadın'a gidiyoruz,ordan'da çatalçaya dönüşü, fazla kasmamak için çatalca'dan(isterseniz tren'e ) istersenizde pedallayarak dönüyoruz Dönüşümüz gelişimiz gibi olmuycak büyükcekmece civarı geliyoruz..Akşam saat 6 ya yetişirmi bilmiyorum yalan söylemeyim ama,fazla durmazsak zaten geç kalma gibi bir durumumuz olmaz.Yani bir halka çiziyoruz, km olarakta 125-ila 150 km arası birşey diye tahmin ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Emrah Kuyumcu
@dunyaikincisi

Paşam çarşamba günü gelirsin diye çıktım bende tura geldim ama sen gelmedin :))

Bu akşam için ise söz vermeyeyim. Önümüzdeki hafta hafta için bir gün yakın bir yerde buluşup alayım senden onu. Sen bana hesap numaranı da özelden at paşam. O işi halledelim. Sorun değil desende kapatalım o hesabı Emrah'cım.

Görüşmek üzere

• Beğen
@Sefa Yıldız

Eyvallah Sefacım; Güzergah güzel, tempoyu tutturursak gider geliriz galiba o saate kadar ya, olmazsa en kötü dönüşte bişeye biner dönerim :rolleyes: Şimdiden söz vermiyim, yarın son kararımı vereyim :D Zuhal abla da geliyomuş, zaten ona yetişmek için mecbur basıcaz :eek: :) Hadi bakalım başka kimler geliyor?

• Beğen
Tepkiler: Sefa Yıldız
Güncelleme ;

(link)

Çatalca turu listesi:
1-sefa yıldız
2-alper temırcan
3-yalcın canak
4-kafıle
5-zuhal
6-dünyaikincisi ( Gelir gelir ) :D
gelicekler listeye isimlerini eklesin bir zahmet.:)

• Beğen
@Fırat Şengöz

Abim haber verseydin keşke, gerçi ben de geç yazdım gelemiycem diye :rolleyes: Olsun, haftaya veririz, acelemiz yok ;)

Ee bu akşam ne yapıyoruz, ne açılış, ne liste var, akşam oldu, kaptan açılışı bekliyoruz :D

• Beğen
Tepkiler: Fırat Şengöz
Yalnız ben hala bugünün listesini göremiyorum kimse gönüllü değil galiba:)

Sefa ben bu pazar işinden tırsıyorum 150 km gözümü korkuttu dostum:D Hani olurda satış koyarsam şaşırma yani:)

• Beğen
Tepkiler: Sefa Yıldız
Akşam gelebilirim.
Söz vermeyim.
Gelirim.
Söz vermeyim.
Gelirim.

MOD. olmuş arkadaşlarımız şu listeyi yapsanızda bu akşamın hazırlıklarına başlasak :violent-s :000002158 :brutal324 :cheer:

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

Rotamız : Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve Toplanma Yeri : Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati : 20:00

Hareket Saati : 20:30

Tarih : 8 Mayıs Cuma

Hava durumuna gelince ;

http://www.termometre.com/icons32/ico_66_k_0.png 18°C

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

Turumuza katılacak arkadaşların listeye isimlerini eklemeleri ve hareket saatinden önce toplanma merkezinde hazır bulunmaları yeterli olacaktır. ;)

Katılımcı Listemiz ;

1. umicek
  2. Süleyman abi
  3. Haşim Okyay
  4. Emrah
  5. Levent_K ( Akşam gelebilir, söz vermiyor, gelir, söz vermiyor, gelir. :D)
  6. Ayhan abi
  7. .
  8. .
  9. .
  10. .

haşim sen bisikleti getirecekmisin pazar günü yoksa fotoçuluk kariyerinde ilerlemek adına basamaklarımı çıkacaksın ;)

bu akşam için ben yokum,motorsiklet tamirhanesinde bisikleti bakıma alıcam,şu yağmurdan çamurdan etkilenmeyen sıvı yağmıdır nedir onunla yıkıyayım yürür aksamı yolda bırakmasın beni.
akort ayarlarınıda elden geçireyim malum yarıştan yarışa kullanıyorum sadece bakım şart.

@Nedret Günaydın

Abi yok bisikleti getirmeyeceğim, sadece fotoğraf makinem ve ben varım. :D

Katılımcı Listemiz ;

1. umicek
  2. Süleyman abi
  3. Haşim Okyay
  4. Emrah
  5. Levent_K ( Akşam gelebilir, söz vermiyor, gelir, söz vermiyor, gelir. :D)
  6. Ayhan abi
  7. Selim Leylak(%70)
  8. .
  9. .
  10. .

1. umicek
2. Süleyman abi
3. Haşim Okyay
4. Emrah
5. Levent_K ( Akşam gelebilir, söz vermiyor, gelir, söz vermiyor, gelir. )
6. Ayhan abi
7. Selim Leylak(%70)
8. VOLKANRR % bilmemkaç
9. .
10.

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
1. umicek
2. Süleyman abi
3. Haşim Okyay
4. Emrah
6. Ayhan abi
7. Selim Leylak(%70)
8. VOLKANRR % bilmemkaç
9. Koray (%70)
10.

1. umicek
2. Süleyman abi
3. Haşim Okyay
4. Emrah
6. Ayhan abi
7. Selim Leylak(%70)
8. VOLKANRR % bilmemkaç
9. Koray (%70)
10. Yalçın %60 :)

1. umicek
2. Süleyman abi
3. Haşim Okyay
4. Emrah
6. Ayhan abi
7. Selim Leylak(%70)
8. VOLKANRR % bilmemkaç
9. Koray (%70)
10. Yalçın %60
11.Temuçin ½ :D
12.
13.
14.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri