Sabah erken gideceğimiz için akşama yetişiriz diye umuyorum,zaten gittiğimiz yolu geri dönmüycez gelişimiz daha kısa olacak emrah abi...
@ Selim Gözlüğün kafayı sarması iyi düşmez birşey olmaz,ama terlemek işin içine girince değişiyor camlar buhar oluyor ve görüş açın düşüyor, onun için biraz daha araştır benim gözlük delta bisikletin sattığı gözlüklerden şuan indirimde 60-70 türk lirası arasında birşey. 30 veren 60 da verir 1 kere al 2 yi alma
@Sefa Yıldız
Doğru diyosun da fazla geldi 60 - 70 şimdi ya Volkan abi kullanıyomuş ondan ama buhar sölemedi eğer öle olursa büyük sıkıntı verriz 60. Eyvallah kardeşim bilgi için.
He bu arada bu akşam gelemicem ben tur olursa gün içinde takip de edemicem bilgisayarım olmicak İTÜ'ye konsere çıkıcam birazdan mecburen. Kusura bakmayın. İyi eğlenceler herkese.
tamam haşim çalışıyorum zaten kafam gülle gibi oldu
polonezköy için mehmette bizimle gelecek haşim,diğer yandan kaç kişiyiz bir bakalım olmazsa kamyonet tıtalım verelim 15 ytl kişi başı paşa paşa gidip geliriz tabii bu durum ulaşımı olmayanlar için alternatif bir seçenek sadece
Cuma Namazını Süleymaniye Camiin'de kılacak olan sayın başbakanımız için daha gelmeden çalışmalar başlamış sanırım,yollara asfalt dökülüyor,polis güvenlik önlemi alıyor ilginç.!
selam beyler hayırlı cumalar geçen akşam çiğ köfteciye çıkartma yapmışsınız neyse bu akşamda görüşemeyeceğiz aslında bir müddet görüşemeyeceğiz kendinize iyi bakın..........