Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
selamlar dostlar:)
oohh oohh biz mesailerde çalışalım siz sucukları götürün bakalım:D
afiyet balşeker olsun pedal basan ayaklarınıza kuvvet olsun:D
dedigim gibi dostlar dün akşam mesai kaldım bugunde yaptık mesai.
bundanda anlaşılacagı üzere işler açılmaya başladı artık.
hafta arası turlara katılmalarımda aksamalar olucak:(
pazar günkü aktiviteyede katılabilirmiyim bilmiyorum.çünkü bazı işlerim var.

Scudo
temu geçmiş olsun matkap ucumu o nedir
ayhan abi tayt olamadıysa yarın getirebilirmisin
levet o taytların bana göre olanından getirirmisin yarın
yarın görüşürüz
sefa bugün dünya moto cross şampiyonasını izlerken yanıma biri geldi kaçkarda seninle olan çocuk vardıya o alperdi galiba adı bisikleti görmüş bisikletten tanıdım dedi...

• Beğen
Tepkiler: temucin90
aytekin tayt oldu bana,:D levent sana başka getirsin.:D yarın ben geziye :( gelemiyorum çünkü banyodaki musluğum bozulmuç teksenden yeni alıp takmam lazım.herkeze iyi akşamlar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
sultanahmette yarış oldukça güzeldi ,bizim için değişik bir gün oldu,dünyanın her yerinden bisikletçileri görmek,takımları izlemek oldukça zevkliydi,toplamış olduğumuz suluklar günün karı oldu .katılamayan arkadaşlar seneye mutlaka sizlerde gelin biz yine oldukça kalabalık izledik yarışları ,ama daha kalabalık olmalıyız,....

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
@Aytekin Erzan

Günaydın,

Şu an elimde Sefanınkinden 1 adet (4 numara) sana olur.
Birde yine numune olarak yapılmış, içi gümüş dedikleri bir tür tayttan 1 numara(ben gibiye olur) 1 adet var.

Kime olursa alır artık.

Dün bende Ayhan Abi gibi musluk tamiri yaptım.
@Ayhan Abi taytın olmasına sevindim,
biraz fit olması lazım, sarıp hafiften kompres yapar gibi olması lazım.

Gününüz aydın, haftanız bol kazançlı ve bereketli olsun dostlarım.

@fatihgüven

Fatih, onların bir tanesini abine getiriyorsun tamam mı? ;) :) Mümkün ise beyaz olsun. :crazy292:

"avrupa yakası"

günaydın herkesçiklereeeeeeeeeeee ;)

Beşiktaşlı olarak

tüm Galatasaray ve Fenerbahçelilerle gurur duyuyorum :D başarılarınızın ve kırmızı kartlarınızın devamını tüm kalbimle diliyorum :D :boese153:

@Haşim Okyay

Haşim abi dünküleri temizledim bazısında kağıt yapıştırma vardı eridi gitti, bir de ne göriyim beyaz üstüne mavi sedona yazıyor:eek:

Günaydınlar Avrupa Yakası :D

temu Fazla suluk varsa Talibim :p :D:D:D:D

Şampiyon Sivas Niko abi.

@Nedret Günaydın

Nedret sen Beşiktaş'lı mıydın? :eek::eek::eek:

Mümkün ise futbol muhabbeti açmayalım. ;) :) Bunları yüz yüze iken konuşuruz. Tabii, artık yüzümüze bakacak yüzleri var ise :eek: :p :D

@temu90

Ayak bacak yapma bana Temu. ;) :cool:

Niko Abi gelecek hafta için aklında bir uzun Tur Planı varmı ? Pazar günü için soruyorum :D Bi Çatalca Yapsakmı Diyorum

evet sefa var,

umarım unutmadınız
kamp için balaban köyüne gidiyoruz ;)
duruma göre cumartesiden konaklamalı yada pazar sabah erkenden çıkıcaz yola.
konuyu iyiki açtın,kimler konaklamalı ve kimler günü birlik ister parmakları görelim.

tur uzunlugu tek yön olarak 55 km asfalt olmakla birlikte ,son göl kenarına dönüş 1,5-2km stebilize yol olup fazla yokuş yoktur.

Bu hafta için olacak tüm turlara malesef katılamayacağım, sınav yaklaşıyor.

Mataraların çoğunu Nedret abi kaptı:D aranızda anlaşın bir tur akşamı uğrar getiririm.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri