Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
"avrupa yakası"

günaydın herkesçiklereeeeeeeeeeeeeeeeeee ;)

hepiniiz çok özlemişim muck muck :D haşime yok :D

akşama florya sahilde köfte için mangalmı yakılsın :rolleyes:
yoksa yeni mod. taner dostumuzun davetlisi olarak :eek: haliçe uykuluk yemeyemi gidelim.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Scudo
Bana sorarsanız benderim ki Taner abilerin Grubu florya tarafına Davet edelim,Sucuk ekmek kaçmasın :) Bu akşam saat 8.30 gibi 8.45 'te olabilir metin bisiklette olucam haberiniz ola beni almadan gitmeyin timam :)

• Beğen
süleymancım senin emanetleri getiriyorum.:D
kaptan seninde emanetlerini getiriyorum.:D
sefa kızımın kaskını getir, sende kızım başımın etini yiyiyor.nerede benim kaskım diye..........:D :Skull-175

@Sefa Yıldız

Ben Sütlüce tarafına gelemem,
@Sefa
Florya yada Bköye Buluşalım, bu mesafede bana yeter akşam için.

• Beğen
Tepkiler: Sefa Yıldız
akşam florya tarafı olsun arkadaşlar:D
süleyman-levent-sefa için

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
kanımca buseferlik taner kardeşimizin isteği olsun biz herzaman florya yapıyoruz zaten uykulukda hiç fena fikir değil hani :D

@Sefa Yıldız

sefa cumhur'da metin ustanın orada olacak guruba katılırsınız

ben taner'le bir görüşeyim gelişmeleri size aktarırım ona göre hareket ederiz. ;)

• Beğen
@Levent_K

Metin bisiklet uyarmı abi sana ?

Ben oraya gidicem olmadı florya'da görüşürüz Haliç tarafı sorun değil,ama hasta hasta inanın o yol bana hiç gitmez.

günaydın değerli dostlar ,yürekleri bisikletlerinden güzel ve sağlam olan arkadaşlar cumanız hayırlı vebereketli olsun siz güzel dostlarla uzun zamandır görüşememenin hasreti içerisindeyim benin artık sizi görmek ve hasret gidermek istiyorum bundan dolayı bu akşam sizinle görüşme fırsatı yakalayacağımı düşünerekten şimdiden günlük programımı ayarlamaya çalışıyorum eğer Florya yaparsanız bana çok uyar Cumartesi uzun bi tur olasılığı var benim için çünkü bu akşam kendimi fazla zorlamak istemiyorum zaten bir süredir sol bacağımla ilgili bir sorun var neyse kendimle ilgili detayları uzatım sizi çok fazla meşgul etmek istemiyorum sonuç olarak programınız neyse ben sizinle görüşebilmek için uyabilirim ozaman akşam görüşmek dileğiyle herkese iyi günler.....

Nedret, akşam için Taner abi ile görüşecekti. Sanıyorum tam kesinleşmediği için duyuruyu yapmıyor. Ama bana sorarsanız, Florya'ya doğru pedal basalım derim.

Taner abinin fantasını her fırsatta içeriz nasıl olsa. ;) :D

Avrupa Yakası Pedal Grubu™ Cuma Akşamı Keyfi

--------------------------------------------------------------------------------

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

bu haftaki etkinliğimizde sucuk-köfte-ekmek olayına el atıp mangalımızı yakıyoruz.

alış-veriş malum marketten yapılıp katılımcı sayısına bölünecektir,fanta içmek serbesttir.

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

Tarih : 10.04.2009 cuma akşamı

Hava durumuna gelince parçalı bulutlu mevsim normallaerinde olacak :rolleyes:

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

herkese iyi eğlenceler dilerim.

Bu akşam bende geliyorum ama biraz gecikebilirim.Kesin gelicem haberiniz olsun biraz beklerseniz sevinirim. :)

Ben oluşturmaya başlayayım bari. :p

1) Nedret Günaydın (K)
2) Haşim Okyay
3) Süleyman abi
4) Levent_K
5) Sefa Yıldız
6) Taner Yavuz
7) Koray Karaman
8) Alper Temircan (Dersi erken biterse)
9) independent
10) Aytekin Erzan
11) Temuçin