Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
kazasız belasız ve bol keyifli bir turun bitirildiğini görmek beni çok mutlu etti :)
ee hani turun ayrıntılarını anlatacak notörünüz yokmuuuuu ;)
merakla bekliyorum burada zaten kaburgam hala ağrıyor :( böyle devam ederse kıracam kurtulacamm :D :D

Scudo
@hızlı

nedir bu kaburga agrilari, ne ettiniz turu, merakla dinlemek istiyoruz. hadi gari anlativersin birisi meraktan catlayacaz, nasil basladi, nasil gelisti, ne yediniz (dolmalar olmayinca):000002158

benim turum biraz erken basladı....sat 5:30 gibi isyerimden cıktım bisikletimle ve gectigimiz pazar kaybettigim telefonum ve hattımı almak icin sirin evlere gittim oncelikle...bu isimi hallettikten sonra bir arkadasıma ugradım ve basladım mehmet i beklemeye..saat 8:10 gibi sirinevler de mehmet le bulusup diger arkadaslarla bulusma noktamız olan tekzen'e dogru yola cıktık...
mehmet ' ten ogrendıgım kadarıyla beklenenden az kisi bulduk bulusma noktasında....oradan koray ve levent' i de alarak sahil yolundan yeşilkoye dogru kucuk ve hos bir grup olarak yola dustuk...cok ımrendırıcı ve hos bir grup :)
bakırkoy bp de bekleyenlerimiz varmıs ben orada ogrendim....okyay kadesler...ramazan ve haşim( hemşehrilerim)....onlarla beraber molasız florya dinlenme tesislerine kadar bir solukta gittik....okyay kardeslerin termoslarındaki sıcak suyun az ve kıymetli olusu leventi cafe' ye yonlendirdi sıcak su icin....cantalardan dolma haricinde bir cok cıtır çerez cıktı...soyhlenenin aksine koray eli bos gelmemisti. cok hos içecek tozlaro getirmisti....leventin çikolata kaplı dedigi seylerin halley oldugunu az cok anladım :)...mekan hostu, grup hostu çay ve kahveler de hostu....hersey hostu benim adıma...tek sorun donuste en zona benim kalıcak olmamdı ama yinede hostu....
hepsine tesekkur ediyorum..
koray, levent, mehmet, haşim ve ramazan.....
saglıkla kalın

@fakiyeteyran

vallahi imrendim ve kiskandim. gelecek sefer nasil etsem de dahil olsam diye dusunmeye simdiden basladim. buralardan birilerini bulmam lazim ki tek gidip gelmeyeyim:dua:

Selamlar vede Sevgi ve Selamlar

HAftaniz guzel vede mutlu olmasi dileklerimle

Gecen cuma gene harkulade bir gezi oldu halkalida oturan ( mehmet ) arkadas grubumuza yeni katildi ve gunu yukarida cok guzel ozetledi

Artik turumuz mideyede calismaya basladi aman dikkat ( donuste okadar yemisimki pedal ceviremedim :) )

el turco merak etme saatler ileri alindi turlar yakinda galata civarina da yapabiliriz ve seni oradan yaprak sarmasi dolmalar ile alabiliriz

Gonul veren ve destek veren herkeze tskler

Hızlı beye ise hurmet eder acil sifalar dilerim

Salicakla

günaydınnn avrupa yakasııı :D

güzel ve bol kazançlı sağlıklı bir hafta dilerimmmmm herkesciklereeee ;)

@hızlı

hızlı bey selamlar
artık havaların güzel oldugunun yağmur rüzgar olmadıgının müjdesini ne zaman vereceksiz.
söle tiril tiril dökülsek yollara aksak uzaklara :):)
dün tek pedalsör olarak düstüm yollara.
bi ara rüzgardan gidemicem zannettim:)

umicek bey yagsin yagmurlar dolsun barajlar
bu yaza buyuk geziler var
hzair olsun bacaklar

@msd_57

ben bacakları hazır tutmak için eliğmden geleni yapıyorum ama
onlar hic oralı olmuyorlar :D

Ayarlanir be beyfendi siz isteyin ama bir anda istemeyin

Malumdurki acele isteyen ecele gider

arkadaşlar şu 20 nisandaki geziye cok gelmek istiyorum ama
henüz isim yadırmıyorum; ismimi yazdırınca mutlaka gelmem gerekir
gelemezsem söz verip döneklik yapmış gibi hissediyorum :(
bide bisi merak ettim listede türker (bayrampaşadan) bir arkadaş var
tanıyanınız forumdaki nickini bileniniz varmı acep?

ismimi yazdırınca mutlaka gelmem gerekir
gelemezsem söz verip döneklik yapmış gibi hissediyorum

Soz veripte gelmemissem bilki ölmüsümdür....
:)

28/Mart/2008 Cuma akşamına ait fotoğraflar.Biraz geç oldu idare edin :D Sağlıcakla kalın...

http://hasimokyay.googlepages.com/Cuma.JPG

http://hasimokyay.googlepages.com/Cuma..JPG

• Beğen
Tepkiler: msd_57 ve Levent_K
@umicek

Bende bayrampaşadanım açıkçası bende sizleri merak ettim şimdi bayrampaşanın hangi kısımlarındasınız acep?:bilmiom:

28/Mart/2008 Cuma akşamına ait fotoğraflar.Biraz geç oldu idare edin Sağlıcakla kalın...
eyvallah :)

günaydın dostlarımmmm :)

20 nisana hazırmısınız be yawww ;)
sucukcularrrrr :D
ekmekçilerrrr :D
mangalcılarrrrr :D
meşrubatçılarrrrrrr :D

Gunaydinlar millet selametle

Hızlı bey organizasyonun 70 kisi olmasini veya siniri asmasini umid eder ve bu geleneksellesmeye hazirlanan organizasyonda bende olma serefine erisme istegindeyim

elimden geldiğince konuyu duyurmaya çalışıyorum.
son gelişme olarakta welespitten alperenlede görüştüm ve kendiside cipi ile bize eşlik etmek istiyor,netleşince duyuruyu yazacağım.
ayrıca medya yayın kuruluşları ile görüşme aşamamda var,kısmetse onlarda bizim gezimize sayfalarında yer verecekler.

hızlı bey artik ne diyeyim bu organizasyonda ben 70 dedim siz 100 ve uzer bakalim ne olacak hayirlisi ileride

bir olaydir ki ekibin bir ucu sariyer bir ucu ortakoy olacak INSALLAH

AMa kafama takilan soru suki ben sucuklari alacamda nekadar edecek yaw :)

Ayrica sucuklari kim pisirecek :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri