Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Avrupa Yakası Pedal Grubu™

--------------------------------------------------------------------------------

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal Grubu"..

Bu haftaki etkinliğimizde aramızda olamıyan (ben) dostlarımızla bayramlaşma ve memleketlerinden getirdikleri ikramlarla hasret gideriyoruz.

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

Tarih : 17.12.2008 çarşamba

Hava durumuna gelince parçalı bulutlu mevsim normallerinde olacak

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
Scudo
Abi inşallah başımı sağa-sola döndürebiliyor olursam gelirim :)
Ama hiç geçecek gibi değil :(

17 Aralık 2008 Avrupa Yakası Pedal Grubu Geleneksel Çarşamba Akşamı Turu Katılımcı Listesi Aşağıdaki Gibidir.

1. Nedret Günaydın ( Kaptan )
2. Haşim Okyay
3. Süleyman abi
4. Koray Karaman
5. Levent_K
6.
7.
8.
9.
10.

Gezimize iştirak edecek arkadaşların listeye isimlerini eklemeleri ve hareket saatinden önce toplanma merkezinde hazır bulunmaları yeterli olacaktır ;)

Yarın akşam kimseye söz vermeyin, üzülürsünüz ;) :D

@Nedret
İstediğin üst body içliği getireyim mi? Sana msj gönderemiyorum.

ve diğer istekte bulunan arkadaşlardan kimler geliyorsa onlarınkinide getireceğim, gelenler bi şekilde haber veririse ona göre fazladan ağırlık taşımayayım.

Ve foruma koymayı düşünüyorum ürünleri resimlerini çekebilirsem, foruma koymadan bizden isteyenler haber verirse, beden model vs seçimini öncelikli olarak yaparsınız.

@Levent_K

Nedret`e BURADAN özel mesaj gönderebilirsin Levent abi ;)

İsminin üzerine sol tıklarsan eğer açılan pencerede seçenekleri görebilirsin.

Bu arada, senin bi emanetin var bende Levent abi, Çatalca turundan kalma ;) Onu da yarın getireyim sana inşallah.

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
Levent abi içlik mevzusu nedir :)
Bu boyun tutulması denen meret 4-5 günde anca geçiyormuş internetten öğrendiğim kadarıyla yarın gelemeyebilirm..

2. Haşim Okyay
3. Süleyman abi
4. Koray Karaman
5. Levent_K
6.VOLKANRR(son ana kadar belli diil)
7.
8.
9.
10.

@VOLKANRR

Volkan abi, iyice askıntı yaptın sende bakıyorum ha :045:

Yarın akşam Nedret kardeşimizin bizlere sürpriz hediyeleri var :eek: :D Ona göre bak ;)

2. Haşim Okyay
3. Süleyman abi
4. Koray Karaman
5. Levent_K
7.LEBLEBİCİ (sefa)
8.
9.
10.

@fatihgüven

Teri vücuttan uzaklaştıran, sıcak tutan bir tür termal içilik adından da anlaşılacağı üzere.

Kalınlığına göre ilk kat yada ikinci kat olarak kullanılan giyisiler.
arkadaşların çoğunda değilde hepsinde var hemen hemen:) , bir ara iyileşince gelirsen gösteririz.

Burada sohbet sırasında yazdığım bir dizi bilgi var. Özetle bahsi geçen konuda ürünler.
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=33352

• Beğen
Nedret, senin ikinci mesleğin de varmış kardeş. Çarşamba pazarlarında limon da satıyormuşsun duyduğumuza göre. İşte kanıtı :D

http://img178.imageshack.us/img178/5872/dsc03347bd5.jpg

:boese153: :crazy292:

2. Haşim Okyay
3. Süleyman abi
4. Koray Karaman
5. Levent_K
7.LEBLEBİCİ (sefa)
8.cumhur boyraz(46 cumhur)
9.
10.

@Haşim Okyay

Haşim emanet sana yakışmıştı, hediyem olsun kabul edersen eğer.:)

@Levent_K

ürünün linki:
(link)

ve kısa kol olanlarından da var.
Ve buna benzer muhtelif ürünler..

• Beğen
@cumhur

hmm Cumhur Boyraz hoşgeldiniz :p
Levent abi saol bilgiler için geçen yıldan beri ben de kullanıyorum termal içlik, Türk malı bu fazla kaliteli değil ama yararlı birşey gerçekten :)
Ama taytlardan sonra bu içlikleri de görmek istiyorum :):) Yarın gelebileceksem msj yazarım forumdan :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri