Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Çarşamba Tur Var mı ?
Varsa Haşim Abi Çaylar Senden mi ?
Leblebi yiyemedik diye üzülen varsa :D
Yaparım Çarşambaya özel Bir kıyak Evde depoladımda :D
Hep beraber lüpletelim sıcak sıcak ?

Hava üstümüze yağmadığı sürece Çarşamba olacak diye hesaplıyorum.

@Sefa Yıldız

Ayıp ettiniz, iki termos çayı mı esirgeyeceğiz sizden. Normalde 1 termos da, Çarşamba gününe 2 termos olur. Hava soğuk, ısınırız sıcak sıcak :D

• Beğen
Tepkiler: Sefa Yıldız
Günaydınlar herkese,
Bisikletimi, bacağımı omuzumu adam ettim bi terslik olmadığı sürece sakatlık sonrası düşük kondisyonlu şu arkadaşınıza bi çay ikram edersiniz çarşamba herlade:rolleyes: :)
Dün ilk deneme turumu attım gerçekten kondisyon alamında durum vahim:boese157:

Çarşamba turu ne tarafa oluyor biz uzak kalmışısız dimi:)

Pek kimsenin haberi olmadı levent abi de takla attım bisikletle 3 kez oldu ama bu sefer omzumun üstüne fena indim, hala hafif ağrı var spor salonunda çalışırken bazı gündelik hareketleri yaparken ,dizimde de hafif bi zorlanma vardı geçti sonradan, bisikleti toparlayana kadarda düz koşu yapıyım dedim bu sefer ayak bileğimi incittim:) anlıycağın son 1.5 ayım renkli geçti..şimdi iyiym ama bisikletime de ufak tefek düzeltmelerle daha iyi antremanlarda görüşmek üzere levent abi :) özledim sizlerle binmeyi.

@Ozan Güven

Ozan çok büyük geçmiş olsun kardeşim ya, acil şifalar diliyorum. Biz de seni özledik ;)

Bu arada, az önce kaptanımızla konuştum. Bu sabah inmiş şehire, öğleden sonra foruma girecekmiş. Herkese de selamı var.

Millet, yatıştasınız yine :045:

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güven
"avrupa yakası"

selam herkeseeeeeeeeeee :)

sizlere bolbol kucak dolusu öpücük getirdim,kendimi öptürdüm bolbol sizin yerinize (haşime yok) yarın akşam öpücüklerini veririm. :D :D

yarın akşam için uygun olan arkadaşlar hepinizi beklerim,hem bayramlaşamadık özlem gideririz. :boese153:

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
@Ozan
Buluşmalar aynı şekilde devam, yer saat aynı,
değişiklik olursa yine buradan veriyoruz.
Bizde seni özledik. :)
1.5 ayda tam iyileşmeyi beklemek çok iyimserlik olur :)
Sen yinede iyi toparlamışsın.
Geçmiş olsun.

@Nedret
Hoşgeldin :)

@Diğerleri
Yarına hazır olun :)

• Beğen
Arazi kaptanımız geldiğine göre, kendisinden yarın için bir açılış bekliyoruz. Liste de benden olsun hadi ;) :D

Ozan abi geçmiş olsun..

Niko abiye de hoşgeldin :)
Abi pazar yarış war :D

Sabah bi kalktım baktım başım dönmüyor, boynum tutulmuş, şu an başımı oynatamıyorum..Of yarışa kadar geçse bari..

Bu arada herkese selam :)

• Beğen
@ Kaptan hoş geldin..

@ Ozan abi tanışamasakta çok çok geçmiş olsun iyileştiğine sevindim..

@ Evet açılş bekliyoruz,Daha leblebileri hazırlıycam Katılım Çok olursa Fazla'dan Fazla'dan Getireyim diyorum :O :D

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri