Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Sefa Yıldız

Ohoo, iyi iyi. Saat kulesine yakın bi yerden aldıysan tamam :D

Çorum`u da sevmem aslında, ama taktir ettim Çorum Belediyesi`nin bu bisiklet park yeri olayını :D

• Beğen
Tepkiler: Sefa Yıldız
Unutmuştum Cuma yı :)
Hala bisiklete binebiliyo musunuz millet Çatalcadan sonra ;)

Ohoooo, bu ne ya. Koskoca Avrupa Yakası pedalcıları bu kadar mı? Geleneksel olan Cuma akşamımıza katılacak 3 tane isim görüyorum.

Uyanın uleeeeyn ! :045: Gelmeyenlere ceza puanı keserim ona göre. :D

Şaka bi yana, hadi doldurun şu listeyi.

12 Aralık 2008 Avrupa Yakası Geleneksel Cuma Akşamı Turları Katılımcı Listesi Aşağıdaki Gibidir.

1. Haşim Okyay
2. Ramazan Okyay
3. Sefa Yıldız
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

1. Haşim Okyay
2. Ramazan Okyay
3. Sefa Yıldız
4. Levent K (inşallah)
5.
6.
7.
8.
9.

1. Haşim Okyay
2. Ramazan Okyay
3. Sefa Yıldız
4. Levent K (inşallah)
5. Selim
6.
7.
8.
9.

Az kişiyiz dünkü turdan dolayı herhal:) bu kadarla kalıcak mı liste avrupa yakası haydi...

dostlar ev taşıma durumundan dolayı akşam gelememem söz konusu olabilir eğer vaktinde tekzende olmazsam beklemezsiniz.görüşmek üzere.

Grubu Geziye Teşvik edelim Bari :D:D
(link)
Ne güzel gidersin sen FANTA'nın yanında :D
Değilmi süleyman ve AYHAN AĞBEYLERİM:D :D

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Tura katılacak arkadaşlar, bizi Tekzen de beklemeyin. Bakırköy BP den katılacağız. Bilginize ;)

Çayı demledim, termosa koydum, termosu da çantaya koydum :D Sefa, leblebileri unutursan kendini de unut tamam mı? :box2:

Görüşmek üzere millet ;)

evden kuru çıkıp sırılsıklam dönmek moda oldu valla:Dyine yakalandık mübarek yagmura:)
sefacım leblebiler için çok teşekkürler,kesene bereket:)canım kardeşim seninde ellerine saglık çayın yine herzamanki gibi harikaydı.
katılım azdı ama yinede güzel bir cuma akşamı turuydu.
görüşürüz arkadaşalar.hayırlı geceler.

ramazan abi haşim abi avrupa yakalı kardeş ve abilerim benide avrupa yakasına alıyormusunuz benide kardeşiniz sayıyormusnuz yağmur çamur dağ bayır hiç bişi dinlemem her şey AVRUPA YAKASI için :D:D
??????????????

günaydın A.Y.P.G :) yagmurlu bir cumatesi sabahından hepinize sevgiler selamlar.
sefacım dün akşam çok ıslandınmı:D

@R.Okyay

Eh işte abi :D
Ama sabah kalktıgımda burnum kapalı nefes alamıyor şekilde uyandım :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri