Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Slm
Avrupa Yakası Pedal Grubu
Ilk önce şükür Kavuşturana
Sefacım çok Geçmiş Olsun Birdahaki Seferlere Daha Dikkatli Ol

Ramazan Tekrar Tebrik Ederim Allah Analı Babalı Hayırlı Evlat Yetiştirmeyi Nasip Etsin Inşallah Kendinize Iyi Bakın

çatalca Turu çok Güzel Olmuş Kaçırdığım Için çok üzgünüm Başka Bir Bahara Inşallah

Herkese Hayırlı Akşamlar

....

• Beğen
Tepkiler: Ramazan Okyay
Scudo
Haşim Kardeşim Bu Nasıl Iş Yahuu Aktif üyeyken Bir Anda Yeni üye Oluverdim Bu Nasıl Oldu Anlamadım Heee Bide şu Ismi Değiştirmeme Yardımcı Olacaktın Düzeltmeleri Yapabilirsen Sevinirim şimdiden Teşekkürler :D :D

@hgunduz

Takılmayalım böyle şeylere Hüseyin abi. Aktif üye, kıdemli üye felan. Fani şeyler bunlar.

Yeni kullanıcı adın Hüseyin Gündüz ;)

Bu arada, Belgrad kaçamağı fotoğrafları forumda BURADA ;)

@Hüseyin Gündüz

Teşekkür ederim abicim. Olduk bakalım yine amca. 4 tane yeğenimiz oldu bu yaşta :D

@Hüseyin Gündüz

Bizde böyle abi, anında görüntü. Sağolsun dostlarımız kırmıyorlar bizi ;)

Bu Arad Süleyman Abi Nerelerde Yahu Adamın Hiç Sesi Soluğu çıkmıyor Başına Bir Işmi Geldi Ne

Aloooooooooooo Süleyman Abi Duy Sesimizi Ses Ver

:D :D :D

@Séfa

sefacım bisikletin resimleri açılmıyo?
evet evet hüseyin kardeşim Allah izin verirse yapalım çarşambaya birşeyler.valla son belgrat gezimizden beri binemedim beyaz kaplanıma yaaw:D
süleyman abi kayıp öylemi:Dsüleyman abiiiiiiiiiiiiiii,çarşambaya fanta var fantaaaaaaa:D (bu çagrıyada çıkmazsa kesin bişi var:D:D )

ZEYTİNBURNUNDA SEDONALAR ÜÇLEDİ.

(link)

Merhaba Ramazan Bebeğin Resmin çok Hoş Bulduk Allah Analı Babalı Büyütmek Nasip Etsiz. Iyi Akşamlar.

@ayhan248

çok sagol ayhan abicim Allah razı olsun:)çekirdekten yetişsin diye koydum oglumun resimini siteye:)bu arada yeni bisikletin hayırlıugurulu olsun abicim.Allah kazasız belasız kullanmayı nasib etsin inşalah.nasıl memnunmusun?

Henüz Kullanamadım şöylebir Uzun Yapamadım Bu çarşamba Günü Olacak Bide Maşa Sistem Kullanmadım Beraber Bakarız.

Ramocum erenin yasi uzun olsun,allah saglik versin ,bu çarsamba aksami beraberiz insallah.

hüsocum fantalar sendenmi. ozaman tamam canim.

@R.Okyay

Aaaaaaaaaaa :D Nerden bildin Ramazan abi Ankara'da bir dayım var :D

Ve bu arada günaydın herkeze bol kazançlı günler.

Günaydın,
Herkes iyi anlaşılan.
Nazar değmesin.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri