Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
yagmur gectı artık bu aksam yagmaz gıbı gorunuyor ama hafıf ruzgarlı olabılır

zeytinburnu na çok feci yağmur yağmakta.
inş başınıza kötü bişi gelmez arkadaşlar. bol eğlenceyle dönüp foruma bişeyler yazmanızı bekliyoruz:)

arkadaşlar hiç hesapta olmayan bir mesai durumu bütün planlarımı altüst etti.
o yüzden katılamadım aranıza:( hava yagmurluydu inşallah herhangi bir sorun yaşamamışsınızdır ve sagsalim turu tamamlamışsınızdır.inşallah cumaya iftara katılabilirim.onuda kaçırırsam çoooook üzülürüm.görüşürüz dostlarım...

Sefa'dan selamlar...
Turumuz ÇOk ama cok ıslak geçti:D:D
ayakkabılarımdan tutun kafamdaki kaska kadar bir dünya su denizde bu kadar su yutmamıstım emınım...:D
En uzun yolu ben geldim sanırsam...
ORTAKÖY_FLORYA Durdurak bilmeden...:D:D
Güsel geziydi ama cok ıslaktı..

Niahahaa en erken ben gelmişim...:D

ben böyle ıslaklık görmedim her tarafımız ıslandı.Bi ara arabaların sıçrattığı suları bayağa yutmaya başladık:D:D sağ salim geldik evimize. Zorlu ama heyecan verici güzel bi turdu.Herkeze tesekkürler.iyi geceler..

Çok keyifli bir geziydi. :D Baya kalabalıktık.Turumuzu kazasız belasız bitirdik.Katılan herkese teşekkürler. ;)

Haşim Abi : köprüyü geçtiniz mi ?
Sefa : Abi Dolmabahçedeyizz
Burda koptum Bir dünya suyu telefonla konusurken yuttum ...:D

Siz çok geç kaldınız neden yağmur zorladı herlade?
Bizimi beklediniz?

Günaydın arkadaşlar,vedalaşamadan ayrıldık.Kusura bakmayın.Yağmur gezinin ana konsepti oldu:DKendinize dikkat edinde hasta olmayın sakın.

Haşim kardeşim fotoları bekliyoruz...

gunaydın arkadaslar :)
dun yagmur ve ruzgar baya sıddetlıydı
kazasız belasız gezınızı tamamlamınıza sevındım :)

herkese gunaydın gezımız cok guseldı takı bebege kadar zaten ne olduysa bebekten gerıdonuste oldu ben yagmurlu havada surme deneyımı yasamıstım ama bu yagmur farklıydı sankı golde gıdıyordum ve hala bısıkletın bıyerlerınden sular cıkıyor ama zevklımıydı cok zevklıydı gezımıze katılan butun arkadaslarımıza cok tesekkur edıyoırum ıns hasta olmayız:D :D
Bu arada dun tahlıhsız ufak bı kaza gecıren cemıl (6500) kardesıme gecmıus olsun dılıyorum ıns bır agrısı sorunu yoktur tekrar gecmıs olsun.

• Beğen
Tepkiler: _kartal_
unutamayacağım bir gezi oldu, sanki hala ıslakmışım gibi hissediyorum :D
herkese teşekkürler.Ayrıca scooterı ile bize eşlik etmeye çalışan ama bi ara motoru üzerime kıran amcayada saygılar :D

@Speedy Gonzales

Kopttum gidiyom motorlu amca motoru sağa kırdı ama seni kurtaramadım,allahtan bırseyin yokya abi:)

@Séfa

bende bişey yok sadece gidon yamuldu çarpmadan sonra onuda düzelttim.
Ama amcada hiç tepki yok yaw çarpmadan sonra :D sanki bişey olmamaış gbi

Normale döndüüüüüüük! :D

Resimler için (link) arkadaşlar ;)

@tanerxc500

Yok estağfurullah Taner abi. Yağmurun azizliği işte ;)

Katılan bütün pedalsever dostlarıma da teşekkürler bu arada. Kulağımdan hala su çıkıyor :D

günaydın arkadaşlar,bu güne kadar hiç bu kadar ıslanmamıştık,:) wafleler süper,gezi süperdi,anılardan hiç çıkmaz bugece:rolleyes: ,haşim iyi senin cep telefonu o kadar su yutmasına rağmen bozulmamış,;) resimler için teşekkür ederiz.;)

@nighteagle1

Sağlam telefondur kendileri :D Sorma abi ya, o kadar su yuttu ki, ahizeden ses gelmiyordu ama sahurda düzelmişti baktığımda :D Şimdi herşeyi normal ;)

sefa sen sirkeciden trene bindinmi?yoksa floryaya kadar pedalladınmı?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri