arkadaşlar hiç hesapta olmayan bir mesai durumu bütün planlarımı altüst etti.
o yüzden katılamadım aranıza hava yagmurluydu inşallah herhangi bir sorun yaşamamışsınızdır ve sagsalim turu tamamlamışsınızdır.inşallah cumaya iftara katılabilirim.onuda kaçırırsam çoooook üzülürüm.görüşürüz dostlarım...
Sefa'dan selamlar...
Turumuz ÇOk ama cok ıslak geçti
ayakkabılarımdan tutun kafamdaki kaska kadar bir dünya su denizde bu kadar su yutmamıstım emınım...
En uzun yolu ben geldim sanırsam...
ORTAKÖY_FLORYA Durdurak bilmeden...
Güsel geziydi ama cok ıslaktı..
ben böyle ıslaklık görmedim her tarafımız ıslandı.Bi ara arabaların sıçrattığı suları bayağa yutmaya başladık sağ salim geldik evimize. Zorlu ama heyecan verici güzel bi turdu.Herkeze tesekkürler.iyi geceler..
herkese gunaydın gezımız cok guseldı takı bebege kadar zaten ne olduysa bebekten gerıdonuste oldu ben yagmurlu havada surme deneyımı yasamıstım ama bu yagmur farklıydı sankı golde gıdıyordum ve hala bısıkletın bıyerlerınden sular cıkıyor ama zevklımıydı cok zevklıydı gezımıze katılan butun arkadaslarımıza cok tesekkur edıyoırum ıns hasta olmayız
Bu arada dun tahlıhsız ufak bı kaza gecıren cemıl (6500) kardesıme gecmıus olsun dılıyorum ıns bır agrısı sorunu yoktur tekrar gecmıs olsun.
unutamayacağım bir gezi oldu, sanki hala ıslakmışım gibi hissediyorum
herkese teşekkürler.Ayrıca scooterı ile bize eşlik etmeye çalışan ama bi ara motoru üzerime kıran amcayada saygılar
günaydın arkadaşlar,bu güne kadar hiç bu kadar ıslanmamıştık, wafleler süper,gezi süperdi,anılardan hiç çıkmaz bugece:rolleyes: ,haşim iyi senin cep telefonu o kadar su yutmasına rağmen bozulmamış, resimler için teşekkür ederiz.