Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
arkadaşlar ögleden sonra çok yogundum sizlerle ilgilenemedim kusura bakmayın :bayrak:

ben eve kaçıyorum yarın sabah görüsürüz

Scudo
son dakika gelişmesi,
bir saattir kavgasını vemrmiş olduğum savaşı ablama karşı kaybettim arkadaşlar :( yarış alanına gitmek için malesef artık benimde aracım yokkkk.

evet kimin ne fikri var baştan alalım şimdi :(

abicim madem öyle tutuyoruz bi kamyonet cumartesiden gidiyoruz biz de kamyonetin arkasında takılıyoruz..
Orda bi şekilde kamp (ama çadır yok)..
çünkü cumartesi teknik toplantı + kayıt diyor programda;)

Babamın sergilere giderken kiraladığı bi kamyonet war onun numarasını alabilirim ama garanti veremem aramam gerek adamı..

Ama gece konaklama...
İşte öyle fikirlerim :)

Evet Fatih iyi fikir.Peki kamyonete Avrupa Yakası Grubu'ndan izleyici alınacak mı ?

Arkadaşlar C.tesi öğleden sonra müsaitim.Aracımla size yardımcı olabilirim.Aynı anda 2 askıya,bir tane lastiklerini sökerek bagajda,bir tane arka koltukta olmak üzere 4 bisiklet götürebilir,bir de yanıma yolcu alabilirim.Pazar günü turumuz var,olmasaydı sabahtan sizlere yardımcı olmak isterdim.

@tanerxc500

Abi çk teşekkürler yani bi araç daha bulursak ona da yarışacaklar girer tam olur ama fazla yorum yapamıyorum büyüklere bıraktım :)

• Beğen
Tepkiler: Taner Yavuz
@fatihgüven

C.tesi günü sizlere ne kadar uyar bilemiyorum ama en azından bsikletleri götürmüş oluruz.Kamplı kalan kişilere emanet bırakılabilir belki.Gerçi Pazar'a kadar vakit var daha.Benim plan size uyarsa Özelden mesaj atabilirsiniz.Olmadı ,boşverin yarışı:rolleyes: bizim tura katılın:D

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
Bana her türlü uyar.Seve seve de yardımcı olurum.Zaten yarışı seyretmeye gidemiyorum,bari inceden atmosferi yakalamış olurum.

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
@H.Okyay

diyebilirim abi:D

YARIŞ PROGRAMI

19 Mayıs 2007 Cumartesi
12:00 Kayıtlar Başlıyor
16:00 Kayıt İşlemi Sona Eriyor
17:00 Teknik Toplantı
Teknik toplanti Polonezkoy Merkezdeki meydan parkta gerceklestirilecek

20 Mayıs 2007 Pazar

10:30
60 Dakika Yarışı
40-49 Yaş Erkekler
+50 Yaş Üstü Erkekler
15-18 Yaş Genç Bayan
15-16 Yaş Yıldız Erkek

12:00
90 Dakika Yarışı
17-18 Yaş Genç Erkek
19-29 Yaş Elit-B
30-39 Yaş Erkekler

14:30
UCI Kategorileri
Elit Erkekler
Elit Bayanlar (10 dakika ara ile start verilecek)

17:00 Ödül Töreni

Kayıtlar merkezdeki parkın yanında, Adampol Kültür Merkezinde olacak.

"federasyonun sitesinden.."

• Beğen
Tepkiler: Taner Yavuz
Hey millet o 2007ymiş hiç bakmadım tarihe pardon aman dikkat!
Özür dilerim..

@Bora TİRKİ

Görüldüğü gibi Bora Tirki'den alıntıdır..
Düzeltme olsun :)

yarışacak arkadaşlar c.tesiden giderlerse ,ümit pazar sabahı ben de sizinle gelmek isterim

1. hızlı ( Kendi gelemese bile, biliyoruz ki kalbi bizimle )
2. Süleyman Abi
3. Koray
4. Umicek
5. Fatih Güven (eminönü'nden katılacak )
6. H.Okyay
7. Emrah
8. Serdar
9. Özgür
10.

bende eminönü diyorum

haşim mtb yi aldın galiba göremedik daha ama inşallah kazasız belasız kullanırsın

Günaydın Avrupa Yakası. Günaydın Avrupa Yakası`nın en karizmatik ve boğazına en düşkün pedalcıları :D

Ve işte, özlemle beklenen Cuma günümüz geldi çattı. Akşama kimseye söz vermeyin, üzülürsünüz ;) :D

@Özgür Dilaver

Bu akşam görürsün inşallah abi. Karanlık diye korkma, gece lambası gibi görünüyor zaten :rolleyes: :D Ehüehe !

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri