Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
herkeze iyi haftalar,hayırlı işler,boşta gezerlerede iyi tatiller.:) :D

Scudo
"avrupa yakası"
günaydın herkesssssçiklereeeeeeeeeee :)

güneşli heyecan dolu bir haftaya daha girdikkk ;)
hafta sonu yarışımız var polonezköyde,kampmı atalım yoksa sabahmı gidelim oraya??

@hızlı

Cumartesi`den gidelim, kamp atalım. Parkuru görelim, tanıyalım, deneyelim, kendimizi görelim, sınayalım ;) :D

kimler gelmek istiyor yarışa demiyelimde doğa ile içiçe olup kamp yapmaya muhabbet etmeye ve kimlerde araç var,taşıyızı v.s. var

not:lisanslarınız hazır dimi :)

@hızlı

Ehüehe ! Mangal da götürek mi? :lick3: Muhaha !

Lisansım bu hafta hazır benim inşallah. Hatta bu gün. Koray nerdesin?? Buluşalım bu gün seninle ;)

@hızlı

ben kampa gelemem ama eşimle yarışları seyretmeye gelebiliriz

@umicek

Tabi tabi güzel olur Tüm Avrupa Yakası nın orda bulunması gerek aslında. Manevi destek için ;) :D

günaydın avrupa yakası herkese kolay gelsin hayırlı haftalar.... Banada iyi tatiller tatile çıktım evdeyim :D

Haşim senin imzanda gözüken resim ufak u üçüüyormu bnmı oye geiyor...

@Özgür Dilaver

Yok abi, sana öyle gelmiş. Uykudan yeni uyandıysan, gözlerini tam olarak açamamandan ufak görüyor olabilirsin :D Ehüehe !

@Özgür Dilaver

özgür hayırlı olsun
sen simdi 1 hafta yatıcanmı
yoksa evlilik hazırlıklarına devanmı ? :D

@umicek

Feedzona'a da bekleriz:D
o zaman akşamdan gidelim ya sabah işim var cumartesi :D

polenezköy yarışları ile ilgili duyuru ve ulaşım bilgilerinin olduğu bir yer varmı?pazar sabahı bende seyretmek ve arkadaşlara destek için gelebilirim.

Özgür abi sende gelsene musait isen lisans çıkartmaya. Hem sana da çıkartırız bir tane ;) :D

@H.Okyay

kardeşim ne uğraşıyorsun o kadar
yap fotoshopta bi lisans kullan gitsin
ehüehüehü :D :D :D

@umicek

Olur mu abi ya, sportmenliğe aykırı :D O lisanstan hayır gelmez ozaman, ihaleye fesat karıştıramam :04: Ehüehe !

feedzone duracak arkadaşlara şimdiden teşekkürler, bağırmayı unutmayın :)

ulaşım için ufak bir araştırma yapayım bakalım kimler neler yapıyor yarış alanına gitmek için. :boese153:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri