Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@fatihgüven

Evet, 2 gibi. Ama hangi iskeleye geçecek onu bilmiyorum. Ben Karaköy veya Eminönü dedim ama. Arayacak beni ;)

Scudo
@H.Okyay

Ordan ne tarafa gidilecek??
Saat 2 gibi yetişebilir miyim bilmiyorum da olmadı yolda falan yakalarım diyorum:D

@fatihgüven

Büyük ihtimal Edirne tarafına devam edecek. Bilmiyorum, buluşunca öğreneceğiz işte.
Ulen gelin de yalnız hissetmesin çocuk kendini. Ayıp la, koskaca Istanbuldan ne kadar adam gidiyor :045:

Ben 1:30 da direk gideceğim buradan Eminönü ne. Oradan görüşürüm zaten.

Bana ulaşmak için 532 382 11 57 - 545 918 8 918

Uzun uzun çaldırın, freebag de olduğu için zor duyabiliyorum :D

Slm günün MTB ci geleceğin yolcuları...:D :p

Hane dünki fotoğrafları eklemiyomusunuz? Süleyman abi okadar artizlik yaptı yeni yeni hareketler getirdi camiaya..! boşa mı yaptı bunları?:)

• Beğen
Tepkiler: nighteagle1
ben saat 18:30 dan sonra yeşilköy sahilinde turluyacağım,isteyenler bana takılsın,hayatını yaşasın.:D :D

Gittik uğurladık geldik:D
ama saat 16.30da falan geldi :) baya bi bekledik ama olsun ;)
Merter'den E5'e çıkardık ayrıldık sonra..

Koray sen de saçma işler yapıyorsun yani saat 2de antreman mı olur o sıcakta!

• Beğen
Tepkiler: nighteagle1
bravo size haşim ve fatihcim avrupa yakası pedal grubunun ne kadar misafirperver olduğunu cümle aleme gösterdiniz.ayaklarınıza sağlık.

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
selam arkadaslar 2. pilav senliklerinin fotoraflarını nasıl bulabilirim ?

@seykem

(link) bakabilirsiniz ;)

Hayırlı geceler bu arada Avrupa Yakası. :D

Feyyaz arkadaşımız Tekirdağ`a vardığını söyledi 21:50 dolaylarında. Allah yolunu açık etsin diyoruz tekrardan..

Günaydın Avrupa Yakası, günaydın Avrupa Yakası`nın pedalına ve midesine en düşkün bisiklet sever dostları :D

Yeni bir haftaya daha merhaba dedik, herkese hayırlı işler :D

Bu arada acep nerde kalmış acep bizim onu e5'e bıraktığımız gün :D

@fatihgüven

Söylediği gibi bir tane opetde kalmış Fatih, iki tanesi yok demiş :boese157: 3. sünde kabul ettirmiş ama çadır kurmak için.

@umicek

Günaydın Ümit, sen zaten hep aramızdaydın, bir yere gitmedin ki yeniden diyorsun :D :p

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri