Evet, malları sevk ettim hayırlısıyla

Rahatladım biraz. Şimdi gelelim sana Burak efendi
günaydın millet => Ne günaydını? Saat 2 yi, geçmiş sen mesajı atarken
bi haftadır sıkı antreman yapmaya çalışsam da pek yapamadım.haşimin turbo desteğine alışınca insan böyle oluyo

=> Kendine birden yüklenme, yavaş yavaş ısıt kendini. Forumda Antreman Programları var, onları kurcala, o bilgiler doğrultusunda hareket et

E bende her zaman yanında olamayacağım için
neyse beyler işte bugün gelemiycem büyük ihtimalle ama gittim bugün sabahtan bisiklet almaya artık dayanamadım daha fazla

=> Hemen öyle cup diye atlama bisikletin üzerine, öncelikle sana en uygunu hangisi olur diye karar ver. Boyuna, kullanım amacına göre bir seçim yapmalısın ki ileride bir sıkıntı yaşamayasın
bisikletin özellikleri kron kadro 18" => Bu kadro sana çok büyük, en aşağı 16" en fazla 17,5" kadro olur sana. Fazlası sıkıntı yaratır.
kilitli süspansiyon => Ön süspansiyonlarda kilitleme özelliği çok işe yarar, asfalt sürüşlerinde kilitlemeli, araziye girdin mi açmak gerekli. Bu isteğe göre değişir tabii ki
shimano alivio set 8li => Alivio set seni yarı yolda bırakmaz. Uzun süre tık demeden kullanırsın, bakımını eksik etmedikçe bir sorun çıkartmaz.
hidrolik disk fren => Arkadaşların da dediği gibi hidrolik disk şehir içi kullanımında fazlalık, forumda da tartışmaları halen devam ediyor. Diskin artılarını eksilerini, v-brake in artılarını eksilerini
V-Fren Çünkü konusunda inceleyebilirsin
shimano jant => Shimano jant ne? :rolleyes:
kask,eldiven => Bunlara bir şey demiyorum, daha önce söylemiştik zaten
sidi ayakkabı Şimdilik sana gereği yok, biraz daha ustalaştıktan, trafiği iyice tanıdıktan, bisikletine iyice kontrol sağladıktan sonra kullanırsın.
fiyatıda eldiven falan dahil olmadan 900 milyon => Çok gibi geldi bana ama bilmiyorum :rolleyes: