Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
evet şehir bisikleti de uygun hem daha hafif olur daha rahat olur ama ne biliyim ilerde canın çekeri Florya ormanına gideriz falan..Mtb o zmn işe yarar :)
Ama sen bilirsin tabi :)

Scudo
yarışlara falan katılmıycam biraz daha geliştirip kendimi uzun yol yaparım o yüzden düşündüm hani iyi bişey olsun ki ilerde sıkıntı yaşatmasın dedim.ama şimdi biraz daha araştırıcam teşekkür ederim.

bu arada yol bisikletini asfalttan başka biyerde kullanamazsın dediler,jant eğilir bi çukurda dediler, mazgallarda sorun yaşarsın dediler,bi aksilikte toplamaz üzerinden atar dediler... bunun gibi şeyler bende düşününce mantıklı buldum
ama şimdi biraz daha düşünücem tabi hem mtb nin donanımını hemde yol bisikletini

@brksyhn

Burak ben seni şimdi hatırladım. Sen geçen Cuma akşamı gelen gri eşofmanlı kardeşimizsin dimi?

Evet yol bisikleti tavsiyemden vazgeçtim. Uzun geziler falan düşünüyorsan Hybrid bir bisiklet düşün bence. Yol bisikletine dönersek jantın mantın eğilmez yol bisikleti ile ama yol bisikleti biraz tecrübe ister. Kullanması MTB ye göre daha zordur. Islak zeminde özellikle ciddi tecrübe ve dikkat gerektirir.

Madem yarışmak aklında yok sen güzel bir hybrid al. Merak etme hybrid ler ilede hafif arazi sürüşllerini rahatlıkla yaparsın. İki üç sene sonra özelliklede bahsettiğin uzun yol tecrübesini edindikten sonra kendini geliştirip iyi bir yol bisikletini, vakti gelince alırsın.:)

burak alşu bisikletinide kurtar bizi ;)

haşim listemize ne oldu yawwww, ben karpuz falan yememmmm :D :D

Haşim abi kayıııp:D
Hadi ben kaçtım Hilton'a minyatür götürcem de :)
Akşama kadar girebilir miyim bilmiyorum Tekzen'de görüşürüz

ewet o benim hani en hızlınız :D

işte tecrübe meselesi bi yerde mtb en ideali gibi gözüküyo şimdilik benim için

hybrid bisiklet ne ya elektirkli mi :)

pejolu atmaca :D

Avrupa Yakası Geleneksel Cuma Akşamı 3. Karpuz Şenliği`ne ait katılımcı listesi aşağıdaki gibidir

1. Niko ( O gönüllerimizin Kaptan`ı, her ne kadar yanımızda olmasa da )
2. Süleyman Abi
3. Koray
4. Fatih Güven
5. Emrah
6. Serdar
7. Volkan RR
8. Dinamo ( Sinan )
9. Özgür Dilaver
10. Haşim
11. Ümit ( Gelmemezlik Etme ! )
12. Aytaç
13. Levent
14. ...

Hakkı abinin eşi hastaymış. :( Bu akşam aramızda olamıcak.

Evet, malları sevk ettim hayırlısıyla :D Rahatladım biraz. Şimdi gelelim sana Burak efendi :D

günaydın millet => Ne günaydını? Saat 2 yi, geçmiş sen mesajı atarken :D

bi haftadır sıkı antreman yapmaya çalışsam da pek yapamadım.haşimin turbo desteğine alışınca insan böyle oluyo :D => Kendine birden yüklenme, yavaş yavaş ısıt kendini. Forumda Antreman Programları var, onları kurcala, o bilgiler doğrultusunda hareket et ;) E bende her zaman yanında olamayacağım için :D

neyse beyler işte bugün gelemiycem büyük ihtimalle ama gittim bugün sabahtan bisiklet almaya artık dayanamadım daha fazla :D => Hemen öyle cup diye atlama bisikletin üzerine, öncelikle sana en uygunu hangisi olur diye karar ver. Boyuna, kullanım amacına göre bir seçim yapmalısın ki ileride bir sıkıntı yaşamayasın ;)

bisikletin özellikleri kron kadro 18" => Bu kadro sana çok büyük, en aşağı 16" en fazla 17,5" kadro olur sana. Fazlası sıkıntı yaratır.

kilitli süspansiyon => Ön süspansiyonlarda kilitleme özelliği çok işe yarar, asfalt sürüşlerinde kilitlemeli, araziye girdin mi açmak gerekli. Bu isteğe göre değişir tabii ki ;)

shimano alivio set 8li => Alivio set seni yarı yolda bırakmaz. Uzun süre tık demeden kullanırsın, bakımını eksik etmedikçe bir sorun çıkartmaz.

hidrolik disk fren => Arkadaşların da dediği gibi hidrolik disk şehir içi kullanımında fazlalık, forumda da tartışmaları halen devam ediyor. Diskin artılarını eksilerini, v-brake in artılarını eksilerini V-Fren Çünkü konusunda inceleyebilirsin ;)

shimano jant => Shimano jant ne? :rolleyes:
kask,eldiven => Bunlara bir şey demiyorum, daha önce söylemiştik zaten :D

sidi ayakkabı Şimdilik sana gereği yok, biraz daha ustalaştıktan, trafiği iyice tanıdıktan, bisikletine iyice kontrol sağladıktan sonra kullanırsın.

fiyatıda eldiven falan dahil olmadan 900 milyon => Çok gibi geldi bana ama bilmiyorum :rolleyes: :D

walla irdeleye irdeleye açıklamışsın haşim saol

18" banada biraz büyük geldi büyük aliim seneye kullanırım dedim :D şaka bi yana 16 var da o da sanki biraz ufak gibi kaldı

shimano jant hidrolik disk için değiştirilecek tam o larak ne nedir bilmiyorum açıkcası

günaydın olayını hiç açma walla bende yeni farkettim insan o saatte uyanınca :D

sidi ayakkabıyıda güç aktarımı açısından %100 performans veriyomuş bende orda öğrendim ne oldğunu

Ümit kardeşimiz akşam aramızda olamayacak ( ama kalbi bizimle :D ) Selamları var..

3. Karpuz Şenliği Katılımcı Listesi

1. Niko ( O gönüllerimizin Kaptan`ı, her ne kadar yanımızda olmasa da )
2. Süleyman Abi
3. Koray
4. Fatih Güven
5. Serdar
6. Volkan RR
7. Dinamo ( Sinan )
8. Özgür Dilaver
9. Haşim
10. Aytaç
11. Levent

Spd kullanmak için illada bi sidi ayakkabıya 100-150 avro bayılmana gerek yok. Shimano nun uygun fiyatlı bir çok modeli mevcut. Sidi%100 verir diğer ayakkabılar %100 performans vermez ne demek? Kim söyledi bunu? Çok cahilce söylenmiş bir söz. Duymamış olalım:)

Yok yani, genel anlamda SPD ler %100 güç verir anlamında söylenmiştir ;)

Ama ne %100 ü? Bacaklarda güç olmadıktan sonra %200 verse ne olur :D

@KoraY1459

İnan Koray inan, bu günün tarihini not alın bir yere, ben öyle yaptım :D

slm haşimcim nasılsın? hayırlı olsun sigarayı da bırakmışsın.akşama karpuzu nerde kesiyorsunuz?belki geçerken hanımla uğrarız.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri