Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@fatihgüven

Olur be ya, karpuz + kavun yaparız ;)

@brksyhn

Hayırlı olsun Burak, artık sen beni turbolarsın :D

Scudo
ya tabi bide pedalı var onun unuttum shimano oda

sizin önerilerinizide merak ediyorum bu arada daha bisikleti almış değilim çünkü

senin kılasmana yetişmem için bi çift bacak almam lazım benimkilerle olmaz :D

bu arada fiyat nasıl haşim sence ?

@brksyhn

Daha inceleyemedim Burak, şu yoğunluğu bir atlatayım değerlendirmeye alacağım ;)
Ama canlı canlı görmek lazım, sen niye gelmiyorsun bu gün bakim? :045: Mesafe kısa, bisiklet üzerinde fazla durmayacağız.

ya bugün arkadaşımı ziyarete gidicem kaza geçirmiş o yüzden

bisikletin normalinde bu parçalar yok bisiklet sıfır bu arada xc 1000 modeli ben üzerine istediğim parçaları koydurdum bu fiyata çıktı normali 580 ytl eklemelerle 900 e çıkıyo

koray saol eğer sizden de onay gelirse alıcam bu biskleti (hatta 2 tane alıcaz bugün yanına gidiceğim arkadaşıma da alıcaz iyileşince katılıcak oda bisiklet alemine :) )

hidrolik disk yerine v fren alsan fiyat baya bi güzelleşebilir ;)
çok da şart değil hidrolik disk bence v daha uygun olur..
Spd için çok aceleye gerek yoktu ama olsun al al alışırsın ;)
Hidrolikten kıstığın parayla da kask, forma, eldiven,tayt vb. al bence

@brksyhn

Arazi bisikletin varsa tekrar bir MTB alma.Yol bisikleti al...Yol bisikleti al...!:D

hidrolik fren 250 milyon ekliyo fiyata jantlar falan derken çıkıyo 900 e ayakkabılarıda 90 euroya alıcam falan

bi hevesle güzel bişey olsun dedim (sanki profum :) )

ya mtb varda adı mtb o gün görmüşsündür gitmiyo alet 18 vites bişey

@brksyhn

bak hidrolik biraz uğraştırabilir, ayarı, bakımı zordur, pahalıdır;)
illa iyi olsun dersen xtr v fren al:p yok yok lx al baradine papuç tak fıstık gibi işte :rolleyes:

@fatihgüven

@brksyhn

Sen şeytana uyma beni dinle yol bisikleti al..:D:p

Yakında herkes yolcu olacak bak demedi deme:)

Geçen gün çıktığımız antremandan sonra büyük fatihinde aklını çeldim önümüzdeki sezon oda yolcu:D Gerçi o ben söylemeden durumun farkına kendi kendine vardı:)

bakım derken ne bakımı

balata fiyatını sordum 8 ytl dedi oda yılda bir dedi

benimde aklımı çel usta o zmn artıları eskileri nedir bana o gün arkadaşlar anlattı ben mtb ye geçtim aslında yol bisikleti düşünüyodum onları söyledikleri gerçekten mantıklı geldi

@brksyhn

disk yamulursa anlarsın :)
ama tabi bunlar hep olan şeyler değil ama forumda biraz araştırırsan daha detaylı bilgi alabilirsin;)

Burak sen MTB yarışlarına girecekmisin ki? Böyle bir düşüncen yoksa şaka bi yana ya bi 28 inch Hybrid bisiklet al yada bir yol bisikleti al. Boşu boşuna MTB hamallığı yapma asfalt üzerinde...Oldu ki MTB aldın yine aynı sebeplerden disk frene bulaşmana gerek yok. Yok eğer yarışacam ben kendimi hazırlayıp, dağa bayıra çamura patağa vuracam kendimi diyorsan o ayrı.

Akşam geziye gelirsen detaylı konuşuruz Burak. Önemli ve doğru olan ihtiyacına uygun bir bisiklet almak.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri