Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
okudum orayı da, ama tren işin içine girince gezinin birz esprisi kaçıyor snki..
Ama olabilir de..Yarın konuşalım ben sirkeciye gider öğrenirim olmadı ;)

Scudo
@fatihgüven

bravo fatih ;)
ben telefonla görüşmeye çalışıyorum şu an ücreti öğrenebildim.
normal 5 ytl-öğrenci 4ytl.
seferlerde herdün varmış ama saat olarak 18:00 diyorlar yaw :(
fatih gidip yüzyüze birebir konuşarak netleştirebilirsen çok makbula geçeçek hepimiz için.

tamam yarın akşam ayarlayalım tam olarak ona göre sorarım?

@KoraY1459

Doğru söyler Koray. Nerede pedal basacağız biz? :D

Hem 20 Temmuz a antreman yapmış oluruz birazcık ;)

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
arkadaşlar her şey çok güzel olacak hazırlanın beyawwww :D
160km pedal basmak tüm günümüzü alır arkadaşlar bunuda unutmıyalım,cumartesi konaklama noktasına vadıktan sonra denizin ve doğanın tadını çıkaramadan pazar sabahı aynı koşullar uygulanarak geri dönmemiz gerekecek.

@hızlı

Yarın bir yandan karpuzumuzu şopurdatarak yer, bir yandan da bu konunun derinine ineriz Niko ;)

arkadaşlar cuma akşamına benide unutmayın fakat 160 km lik tura kaltılamıcam 13 temmuz da tatile çıkıyorum ben.

@KoraY1459

Evet kaptan. nerede anons? Ohooo, bu iyice boşladı ha ! :rolleyes: :D :p

@deniz yenidoğan

Tamam Deniz kardeş, ekleriz. ;)

Kaptan uyuma, sabrımızı taşırma. Kaptan uyuma, sabrımızı taşırma. Muhahah !

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle Avrupa yakası pedalşörler grubu..

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

bu haftaki etkinliğimizde karpuz ve peynir lüpleterek gecenin muhabbetine ulaşıyoruz

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

Tarih : 27.06.2008 cuma

Hava durumuna gelince parçalı bulutlu 15* civarında olacak

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

Hava durumuna gelince parçalı bulutlu 15* civarında olacak
bu da ilginç :)

27/Haziran/2008 Cuma Akşamı 2. Karpuz Şenliği

http://lh6.ggpht.com/hasimokyay/SFNaLFQCG4I/AAAAAAAACTo/MfEkJt0vyfA/P6134100.JPG

Evet dostlar, 2. lere nihayet geçebildik ve başlangıcı da yaz aylarının vazgeçilmesi karpuz ile yapalım dedik.

Yarın akşamki nevalelerimiz (karpuz, ekmek, peynir,domates) Yeşilköy sahiline inmeden sağ taraftaki marketten temin edilecektir. Daha sonra Yeşilköy sahilinde bize en uygun yer tespit edilip, oraya çöreklenilecektir.

Yanınızda ekstradan birşey getirmenize gerek yok. Sadece kaskınızı, eldivenlerinizi, yama takımınızı ve tabiki de farlarınızı getirmeniz yeterli olacaktır ;)

Toplam meblağ ise, kelle başına bölünecektir. ;)

Ve Listemiz ;

1. hızlı ( K )
2. Haşim
3. Süleyman Abi
4. Levent
5. Özgür
6. Koray
7. Fatih
8. Sinan ( Dinamo )
9. Deniz
10. Ozan
11.
12.
13.
14.
15.

Aynı duygu ve heyecanı bizlerle paylaşmak isteyen arkadaşlarımızın listeye isimlerini ekleyip tam saatinde toplanma yerinde olmaları yeterlidir...

Hava durumuna gelince ;

http://hasimokyay.googlepages.com/hava.bmp

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri