Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@ozgurozgenc

zeytinburnu bakırköy bahçelievler civarında bildiğiniz okul salonu veya spor salonu olan varsa oynamasanız bile sorarmısınız.. (saat gün fiyat)

Özgür elimden şimdilik bu geliyor ..:(

Scudo
arkadaşlar zeytinburnu spor salonu saat 23 00- 00 00 arası ucret .100 tl liste başlasın
Katılımcılar:
1-) özgür

aytek sevindirici bi haber raylar 23 ay onarılacak şubattan itibaren trenler haydarpaşadan işlemeyecek bu nedenle kartepe otele tren yok artık ,,,

:) :)

evet 20 mayıs belli oldu tam 200 km bostancı kartepe otel,suadiye rahmiye-
topçular -yalova----- feribotla yenikapı yapan olur biz pendik 200 km in üstünde bi olay olacak bu da şu demek listeden fre demek avrupa yakadan ama senin ekip kesin gelecek eminim sen bunu kaçırmayacaksın ben kendimi gezi organizasyonlarındaki topiğe yani bıçkıdereye odakladım oranın gösterimi 5000 leri bulacak çünki her gün oraya raporlar düşeceğim,,,,

ayın 20 sine kadar mayısın 20 sine kadar at başı gidecek bi günde 265 km nedir topiği bu arada bana meydan okuyan arkadaş araba ile kafa kafaya tokuşmuş ters istikametten gidiyormuş adam şikayetçi olmuş ve trafik cezası kesilecek arkadaşa, arabanın aynasını kırmış onu ödeyecek araba ticari imiş evet garip bi durum ,,,

:) :) :) :) :)

@can ayan
İyimiş :)
Size iyi pinponlar, bu akşam koşasım var. ;)

Thcibo dan aldığım seleyi taktım Pinokyoya. Trek elciklerlede elcikleri yeniledim.
Sele ve elcik koyu gri ağırlıklı oldu.
Akşam ekmek almaya gittim Pinokyoyla, süperdi.
Bimilyoncudan da 2 liraya kilit aldım.
Bu akşam yine ekmek almaya Pinokyoyla gideceğim :) :)

1 adet pedli XL dizüstü tayt mevcut.
4 adet almıştım, 1 adet kaldı. Pedi çok çok çok çok iyi olmasada, çok çok çok iyi. silikonumsu.
sezonda 40tl miş 25tl ye aldım Thcibo dan.

• Beğen
Tepkiler: Raif Korkmaz
@can ayan

mesajına teşekkür edenler talipli mi acaba

ben kesin almak istiyorum diyen var mı?

benim zaten eski de olsa bi tane var
meydanı ona bırakırım
temuçinin ki 56 cm ve ultegra ekipmanlı

@mustafa akman

Mustafa abi Edirne'de topladığım nallardan sonra talibim ama....
Cep delik cepken delik... :)
Bakalım hayırlısı.
İşi Mevlaya havale ettik bekliyoruz...
Kısmetimizde varsa olsun isteriz..:)

Kıymetli büyüklerim,değerli arkadaşlarım ve sevgili gençler....

tekrar tekrar söylememe gerek var mı bilmiyorum ama şu düşüncemi güncellemek isterim yine ; sizleri tek tek bireysel olarak çok severim bilirsiniz ama gurp haline gelince farklı hissediyorum..:):):):)) anyway..:)

yol bisikleti edinme çabalarınızı takdirle karşılıyor ve merakla izliyorum....

hemen hemen bir çoğunuzun bisikletlerinizi ve yolda neler yapacağınızı bilmekteyim...

şimdi eğri oturalım doğru konuşalım gerçi doğru konuşanı dokuz köyden kovmuşlar ama beni kovsanızda gitmem/miyorum...:):):)

yol bisiklet işi ciddi bir iştir...yol bisikleti alırken dikkat edilmesi altın kurallar vardır...yol bisikleti nazlıdır...yol bisikleti kaprislidir...yol bisikleti asildir...

kısacası demem o ki bir yol bisikleti almadan önce çok iyi düşünün...mesela Mustafa hoca yıllardır düşünüyor ve yıllarcada düşünerek yaşayacak gibi...:)
her yol bisikleti görünümündeki bisikletlerde yol bisikleti değildir bana göre...tabiki gönül isterki hepimiz süper edition bisikletlere binelim ama her işin olduğu gibi yol bisikletininde bazı rajonları vardır...

mesela yol bisikletine binmek için hazır olmak gibi ve ona hak ettiği değeri vermek giibi...

kimse darılıp gücenmesin....

Bakırköy PO dan Begüme gitmek için yol bisikleti alacaksanız önce benle arkadaşlığınızı gözden geçirin derim ..:):):)

ve yol bisikleti aldıktan sonrada asla mtb lilerin arasına girmeyin..:):):) zaten ister istemez bi artistlik olacak...:):):) onun için mtb lerinizi satmayın..:):):)

alabileceğiniz ve en beğendiğiniz bisikleti almaya gayret gösterin....

şimdiden herkesin bisikletleri hayırlı uğurlu olsun....

Not: bunları yazdım diye kendimi bi bokh biliyo olarak görmüyorum bilirsiniz benim aklımdan geçen yazıya dönüşür ondan yani..:):):) teknik olarak soru sormamanızı tavsiye ederim çünkü mutlaka sizi yanlış yönlendirebilirim kelin ilacı olsa kendi başına sürer hesabı...ama Temu arkadaşımızın bu konularda engin bilgi ve tecrübelerine danışabilirsiniz....teşekkürler...

Günaydın herkese..

Bir şey danışmak istiyorum sizlere..
Şimdi benim bir tane XC1000'im var, 4-5ay önce aldım, 20" kadrolu..
Boyum 1.98. Bana küçük geliyor gibi hissediyorum, son zamanlarda dizlerim ağrıyor pedal çevirmeye ilk başlarken, sonradan geçse de bu ağrı..
Dün Malatya'lı bir arkadaşla konuştum, onda da Carraro Daytona varmış 21.2". Ona büyük geliyormuş bu bisiklet, kadroları kafa kafaya takaslayabiliriz dedi.. Ama bu işlerden pek anlamadığım için bilen birilerine sorayım dedim; takas yaparsam bu şekilde, mantıklı olur mu ? 21.2" bana daha uygun olur mu?

Bana bir yol gösterirseniz çok fena mutlu olurum.
Teşekkürler şimdiden :)

edip abi, öncelikle bacak boyun ve kadroların üst borusunun uzunlu önemli, 20 sana ufak gelmesi normal ben 188 boy ile 19 kadro kullanıyorum. en basitinden 10/2,54 yaklaşık 4 inç yapar, carraro kurtarır gibi duruyor ama dediğim gibi üst boru uzunluklarıda önemli, bacak boyu sele borusundan biraz kurtarıyor zaten.

Sağol Temuçin bu kadar hızlı cevap verdiğin için..

Sele zaten neredeyse 1 metre yukarıda duruyor =)
Carraro ile Kron aynı kalitede kadrolardır diye düşünüyorum, doğru mudur?

• Beğen
Tepkiler: temucin90
@Ayetkin Erzan

Iyı dıleklerın ıcın tesekkurler Aytekın abı.
Ben yol almayı dusunenlerden bırı olarak, Senın kadar PRO bınemeyecegımı bılıyorum ama yınede yol bısıkletı almak ıstıyorum. Mtb'yı satmak gıbı bı dusuncem yok. Netıcede mtb'nın yerı ayrı yol'un yerı ayrıdır mutlaka.
Benım yool bısıkletı almamdakı tek neden daha rahat gıtmesı, yoksa senın gıbı PRO bınmek benım harcım degıl...

• Beğen
Tepkiler: mehmet kendir
Bısıklet forum'un yenı yuzu A.Y.P.G.'ye hayırlı ugurlu olsun.
Her ne kadar facebook'tan yazıssakta buranın tadı bambaska...

avrupa pedal,,,,,,yeni forum hayırlı olsun,,,,,,,,aytek yol kullanan arkadaşlar ve yol alacak arkadaşlar 20 mayıs çetin güzergaha davetlidir,,,,,,,

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri