Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Kampta iş bölümünde de herkes göz ucuyla bir bakıp ben ne yapabilirimi kovalarsa, kimsenin üzerine fazla yük binmez. Paylaşımın mutluluğu yaşanır. :)
Bunları söylemeye bile gerek yok aslında, ama yinede yeni katılan arkadaşların yazılı olmayan uzun yılların ortak birikimi AYPG kültürünü daha iyi anlayabileleri için biryerlerde yazılı kalsın işte...:) :)

CUMA AKŞAMI FLORYA TURU LİSTESİ

Tekzen hareket 20:00-20:15
PO Gelik karşısı Hareket 20:30-20:45

1.Süleyman
2.NN
3.Mehmet
4.mustafa
Lütfen katılımcılar adını listeye eklesin.
kirlenmek güzeldir
ıslanmak daha güzel olabilir, birlikte olunursa
:)
http://dmi.gov.tr/FTPDATA/bolgesel/istanbul/1824buyuk.PNG

omomuz var
http://2.bp.blogspot.com/-hhyFSJNIaDo/TfDOpGacGBI/AAAAAAAAAMs/YjkurzFXatA/s1600/omo-logo1.JPG
sobamız var
http://img1.loadtr.com/b-519937-soba.jpg

yapılacak tur da kişisel egolarını bir kenara bırakıp, gurup olmanın değerini bilerek hareket eden arkadaşlar istiyorum demek, kişi olarak egolarıma yenik düştüğüm anlamına gelir mi??? gelsin!!! olsun yine de istiyorum...

Mehmet abi katılıuyorum.Grup olmak birbirimize saygı ile başlar.Bireysel isteklerimiz olabilir fakat çoğunluğun buna isteyip istemediğine bakıp itiraz etmeden çoğunluğa uymak demektir.Keyfii olarak şurada duralım şunu yapalım,ben şöyle yapmak istiyorum demek olmaz.

Abıler hepınıze gonulden katılıyorum. Eger bır yere grup olarak gıdıyorsak kımsenın bıreysel hareket etmeye hakkı yoktur dıye dusunuyorum. Herkesın bırbırını yakın mesafelerle takıp etmesı gerekır. Allah korusun her hangı bır sorun olması durumunda hemen mudahale edılebılmesı ıcın takıp mesafesının acılmaması gerekır dıye dusunuyorum.

Kampta iş bölümünde de herkes göz ucuyla bir bakıp ben ne yapabilirimi kovalarsa, kimsenin üzerine fazla yük binmez.

Elımden gelen herseyı buyuk bır memnunıyetle yaparım. Zaten Allah'a sukur elımden her ıs gelır :D :D :D
( Mesaj kırlılıgı olmasın dıye toplu olarak yazdım. Kusura bakmayın... )

• Beğen
Tepkiler: Levent_K

1. Süleyman
2. NN
3. Mehmet
4. Mustafa
5. Hasan
Islanmanın tadına vardık. Yıne varalım. :):):)

1. Süleyman
2. NN
3. Mehmet
4. Mustafa
5. Hasan
6.Hamdi
Islanmanın tadına vardık. Yıne varalım

Sizinle ıslanmakta güzel ıslanmakta isterim
Raif benim bisikleti alabilirmisin :):)

@Kudret Kurtcebe

yok Çavuş lakırdı ediyoruz sadece Hamdiye 40kmden aşağısı komazmış baksana...
biz zaten öylesine laf olsun diye konuşuyoruz.....yıllardır on binlerce km bisiklete onlarca farklı kişilerle bindikten sonra kalkıpta Hamdi ağa ya 10km lik adam demek olmaz tabii..:):):):):):):):):):):):)

burada millet Cuma turunda Balık mı olacak Sucukmu olacak diye düşünürken bizim muhabbet sarmaz tabi..:):):):):):):):):):):):):):):):)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri