Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@mustafa akman

Savunma degıl hocam. Bende muhabbet olsun dıye soyluyorum.
Ben herzaman soylerım herhangı bır ıddam yoktur.
Ben sadece pedallarım. Iyı yada kotu. Benımle asık atamamanız gıbı bır sey soz konusu bıle olamaz. Belkıde ben sızınle asık atamam.
Bu ayrı bır konu netıcede benım hıcbır zaman ıddam olmadı.
Amacım sadece grupla guzel vakıt gecırmek, sohbet etmek, eglenmek olmustur.
Tabıkı bunun yanında pedallamak.

Neyse hocam soyledıklerım yanlıs anlasılmasın.
Surcu lısan ettımse affola...

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
@mustafa akman

eee mmm ıııı şeeyyy...

şimdi Hamdi düzde kısa mesafede belli kişilerden daha fazla hızlı gidebilir çünkü bacakları daha güçlü fakat bu gücün devanlılığı çok önemli + vucudun ağırlığı karşısındaki gücün miktarı önemli ki bu rampada çok fazla öne çıkan bi durum oluor maalesef eğer ağırlığını oranında güçlü bacaklara sahip değilseniz ve bu gücü koruma zamanınız kısıtlı ise daha az güçlü ama daha az kilolu kişiye karşı pek şansınız olmaz ki...zaten bisiklette çeşitli branşlar mesela sprinterler iyi tırmnamaz , çok dik ve uzun tırmanışlarda herkes başarılı olamaz , tek günlük uzun ve sert geçen etaplarda çok başarılı olan bir sürücü büyük turlarda dağılabilir, bazıları belli bir eğime kadar ve belli bi uzunluktaki tırmanışlarda çok başarılıdır...siz ne kadar istesenizde fiziki yapınızın el vermediği branşta başarılı olmanız çok mümkün olamaz ama en değerli bisikletçi iyi tırmanan bisikletçi gibi görünüyor...

Sn.Mustafa Haca Hamdi yi geçen İznik turunmuzdaki sürüşüne göre değerlendirdiğini düşünüyorum...fakat değerlendirirken gözden kaçırdığı bazı nüanslar var....

1. o güne kadar Hamdi dinlenikti...
2. Mustafa Hoca bir gün önce Süpürgelik tırmanışında hayatının en sert temposunu yaptığı için bi hayli yordundu...
3. Hamdinin o günkü temposu sadece 10km için geçerli idi gelecek bir kaç km de çok zor duruma düşecekti....

dolayısıyla Çerkezköyden çıkıp 45kmyi bitirmek sadece pedalla mümkün olacağını pek düşünmüyorum ( Hamdi için )

saygılarımla.....

Ekim 8-9 Trenle Çerkezköye gidiyoruz.
*Kamp yeri Kıyıköy yada daha ilerisi..
Ekim 8 sabah trenle çerkezköy. (Sirkeciden biniliyor)
Çerkezköyden min45km pedalla kamp yerine ulaşıyoruz. Gece çadırda kalıyoruz.
Ekim 9 akşam geri dönüyoruz.
Şimdiden katılımcıları netleştirelim.
1-Süleyman
2-Can
3-Mehmet
4-Levent
5-Hamdi
6-Çağrı
7-
8-
9-.....
*Kamp yeri değişiklik gurupça alınacak karara bağlı olarak değiştirilebilir.

Bakılacak:
8 Ekim sabah tren saati.
9 Ekim akşam tren saati. (Akşam dönüş sahil yolu kapatılmış transit yoldan olacak şekilde geç saate uyarlanabilir.)

@çağrı türkmen
Yedek uyku tulumum var çadırı almasak bile tulumlar yeterli olur zira -25 dereceye kadar garantisi var.
Decatlon a gidelim yinede bende pompa ve tamir takımı bakıcam

@Hasip Çehre

aytek sen çok güzel noktalara gene değindin bunlar nedir ..

1- gücün devamlılığı kısa mesafede belli olmaz uzun mesafede belli olur bu çok doğru,,
2- evet bisiklette branşlar var,,,,

a- çok iyi spirinterler iyi tırmanamaz ......
b- çok uzun tırmanışlarda herkez başarılı olamaz...
c- tek günlük uzun süren etaplarda başarılı olan bi sürücü büyük turda dağılabilir ...

evet fiziki yapı önemli kemik yapısı,,,,,,,en değerli bisikletçi tırmanan bisikletçi oluyor çok doğru,,,

bu değerlendirmeler gerçekten önemli aytek biliyorsun facede böyle anlayışlar göremiyoruz,,,,,,,,,,,,,,,,

@Hamdi Karabacak

anlayışlı insanlara bayılırım
o koca vücudun içindeki zerafeti her zaman gördüm

bütün yaz çalıştıktan sonra okullar açıldı
tatile gittim
okullar açıldı
işler hali ile yavaşladı
hastanede oturma işleri

forumda ilk sayfada ne yazıyor
Alışkanlık yapar

yaptı da

yaz babam yaz