Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@ozgurozgenc

özgür dur daha yeni başladın... olurmu!!! yok bıraktım, yok bunun için mi geldik.. mühim olan beraber pedal basmak.. göbek için üzüldüm ama sen güzel bakımını yaptır sorunsuz şekilde aramıza dön.. senin için haftaya bebekte denize girecem gelirsen çaylar benden..

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
Scudo
Merhaba sevgili AYPG..
Bugün akşam saatlerinde... Dersten çıktıktan sonra eve geldim... Biraz canım sıkkındı.. Atladım bisikletime dedim biraz hava alayım... Bakırköy sahilden başladım Yenikapı sahile ulaştım... Aksaray üzerinden Beyazıda tırmanıp Sultanahmete inmek isterken Aniden önüme fırlayan çocuklu bir bayana çarpmamak için yön değiştirince dengemi kaybederek çok ciddi kaza geçirdim... Sol diz kapağımda çatlak ve çıkık var, Sol kolum soyuldu, sol ayak bileğim soyuldu, sol kalçam soyuldu, Sağ diz kapağım soyuldu, Her tarafımda çizikler var, Sol diz kapağım alçıda... Kafamda ya da yüzümde bi şey yok... Yeni AYPG formam da yırtıldı... Bisiklette bi şey yok... Sanırım bi kaç hafta aranızda olamayacağım...

@Ömer Kılıçsoy

gecmiş olsun ömer kardeş allah acil şifa versin bir isteğin varsa yardımcı olayım

@Ömer Kılıçsoy

Ömer kardeşim geçmiş olsun.
Büyük bir kaza atlatmışsın.
Çok üzüldüm.
Tez zamanda iyileşirsin inşaallah.
Acil şifalar diliyorum.
Yapabileceğimiz bir şey varsa söylemen yeterli.

Selamlar.

@Ömer Kılıçsoy

Hacı gecmıs olsun.
Allah korumus gercekten. Cok buyuk bır kaza atlatmıssın. Istedıgın bısey olursa sana bı telefon kadar yakınım. Ara hemen yanındayım.
Sıkma canını verılmıs sadakan varmıs. Forma ıcın uzuldum ama canın sagolsun ;)
Kendıne dıkkat et ve bır an once aramıza katıl...

@mustafa akman

slm hocam iyi geceler nasılsınız ancak gece yaza biliyorum idare edin

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri