Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Raif Korkmaz

Benim tanıdığım RAİF gelecem dedi ve gelir, o yedek biletleri iptal ediyordur.Dimi Rafo

Scudo
Bandırma turunda son durum!!!

Ben-Aytekin abi-Ömer arabayla gidip 31.08.2011 sabahı bandırmada sizi kaşılayacaz.
Arabayı bandırmada bırakıp beraber kapıdağ yarımadası turu yapacağız,
02.09.2011 tarihinde sabah erken saatlerde sizlerden ayrılarak Orhangazide
Mustafa abi ile buluşmaküzere yola çıkacağız, Orhangazide arabayı bırakıp İznike pedallıcaz, oralarda bir yerde kamp atıp etresi gün gölü dolaşıp tekrar Orhangaziye geleceğiz ve o gece yola çıkıp nasip olursa 04.09.2011 sabahı burda olacağız...

Hamdi abi bizim boruyla işimiz olmaz biliyorsun...

beyler kim ne alacak son bi kontrol edlim ben Sirkecideyken kimse aramadı anlaşılan herkesin malzemesi tam umarım bi bi aksilik olmaz....

umumi ve şahsi alınacaklar listesini birazdan fotolu olarak paylaşacağım sadece yazılanlardan anlayamauyan oluyorda..:):):):):):):):):)

tur boyunca bize enerji verecek olan fıstıklarımız Tur Enerji sağlayıcısı siponsörümüz Osmanlıoğlundan....:):):):):):):):):):)

<script src='http://img825.imageshack.us/shareable/?i=dscf5550.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>http://img825.imageshack.us/img825/4144/dscf5550.jpg</noscript>

Evet beyler kanımca ihtiyacımız olacak malzemelerin listesi eklemek yada çıkarmak istediklerinizi lütfen yazınız....

<script src='http://img683.imageshack.us/shareable/?i=dscf5553.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>http://img683.imageshack.us/img683/2323/dscf5553.jpg</noscript>

1.bisiklet kıyafeti olarak standart en az iki takım üst ve tayt ,eldiven,kep ve/veya buff....

2.Gece yatarken giyeceğimiz çamaşırlar ve pijamalar...

3.Sürüş dışında akşamları giyebileceğimiz kıyafetler...

4.Deniz için şort,havlu ve terlik...

5.Teknik ekipman olarak standart iç lastik,yama takımı v.s ( disk frenliler mutlaka fren pedlerini kontrol etsinler mümkünde yedek ped alsınlar lütfen )

6.Temizlik ve Sağlık Malzemeleri olarak ; sabun,şampuan,saç kremi,banyo köpüğü,traş bıçağı ve losyonu,diş fırçası ve macunu,kulakpamuğu,susuz hijyen jeli,kondom,çakı,çakmak,teramisin ve güneş kremi...v.s....telefon şarz aleti....

iyi akşamlar beyler,

kaptan bir sorun yok değilmi,

Arkadaşlar....

şöyle bir uygulama fikri geldi aklımıza...;

Bandırmada buluştuğumuzda sürüş esnasında ihtiyacımız olmayacak ağırlıkları takım aracımıza verelim ve takım aracı bize eskortluk yapsın yolda hem sürüş emniyetimizi alır hemde olumsuz bir durumda acil müdahale için bize gereken hızı vermiş olur hatta kamera-foto çekimi gibi imkanlar sağlar nede olsa a.y.p.g nin unutulmaz anlarından bi tanesi olacak kahraman babaların çocuklarına torunlarına anlatacaklarının belgesini yapmış oluruz...camp alanımıza ekstradan piknik tüp çaydanlık falan filan gibi malzemelerinde intikalini sağlamış olur...ikinci kamp alanında herkes kendi malzemesini teslim alır...fakat bunların olabilmesi için herkesin öpücük vermesine gerek yok ortalama yakıt tüketiminin dolar cinsinden kelle başına bölünmesi ile bu iş olur....yani kelle başı five banks buda bizin şanlı şerefli 8 türkiş lirasa denk gelir ki yuvarladığımız zaman 10ar kağıt verirsek üstüde şöföre bayram harçlığı olur...bunun bize geri dönüşümüde şöyle olur....

1. istediğimiz yerden alış veriş yaparak maaliyeti düşük tutarız,
2.olur olmaz çaya çorbaya para vermek yerine tüp çaydanlık tencere tava gibi malzemelerimizi taşıyarak kazıkçı esnafa arkamızı dönüp eğilmeyiz....
3.bir çoğumuzun bagaj heybe taşıma tecrübesi olmadığından dolayı bu ilk tecrübede malzemelerimize verebileceğimiz hasar riskini yok etmiş oluruz...
4.her ne kadar etap uzunlukları kısa gibi görünsede etap profili hakkında net bi bilgimiz yok olsada kendi performansımız hakkında net bi görüşümüz yok bir çoğumuz uzun zamandır yada hiç tırmanışlı etaplarda bisiklete binmemiş dolayısıyla heybeli bagajlı bisiklet tecrübesi olmayanlar için hem gereksiz ağırlık taşıma zahmetinden kurtaracak hemde ağırlığın vereceği diğer riskleri sıfıra indirmiş olacağız....

bir düşünün derim....

@Kudret Kurtcebe

Kudu bizim Raifin arabada boş yer var bildiğim kadar,elmek istersen irtibata geç

@Hamdi Karabacak

Bağırma burda, numarasını verim cebinden ara, bizim mahallede de böyle bi çocuk vardı, anneeeeee diyebağırırdı annesi çıkar ne varrrrr der, çocuk: su sallllllll, annesi sepetle su salar, lan çık yukarda içsene suyunu, eleman bir bardak su içecek bütün mahalleyi ayağa kaldırıyor,nerden aklıma geldiyse :D :D :D

:winken45
@Raif Korkmaz

slnm raif güzel yazmışın doğru bizim çocuklardaısını yapıyor sokak çınlıyor

evet herkese iyi bayramlar ve tura çıkacak arkadaşlarada iyi turlar diler sağlık ve mutluluklar dilerim allah kaza bela vermesin yolunuz açık olsun...

@Hamdi Karabacak

yok Hamdı abı gelcek dıye bılıyorum. dun omer gorusmustu oyle demıs belkı gunubırlık gıtmıstır...

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
@Hamdi Karabacak

hamdi teşekkür ederim sağol valla artık yaşlandım evimde evim sıcak yatağım diyorum akşam evde olmalıyım ama bu olay uzun anladığım kadariyle artık yapamıyorum ne pansiyon ne çadır rahatıma düşkünlük var artık hepinize hayırlı bayramlar dilerim ,,,eğlenceniz bol olsun arkadaşlarım ,,

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri