yarın akşam çatıda turun tanıtım kokteyli için temizlik yaparken ayağıma çivi battı cerrahi müdahaleye ihtiyacım olabilir tetonoz olabilirmiyim...tıbbi bilgisi olanlar yazsınlar.....
merhaba arkadaslarben fatihte oturuyorum dandik bi bisikletm var ama onumuzdeki haftalarda katilmak istiyorum.kaskim ve eldivenim var ama.telefndan yazdm ozur dilerim yazim hatalari icin. rotaanadolu.blogcu.com
çivi bugün öğle saatlerinde battı hemen sıkıp biraz kanattım sonra açık halde biraz yere bastım sonra kolonya sürüp steril bezle kapattım şuan ağrı var bi tane majestik aldım....
tam pedal basan yere denk gelmiyor ama az önce terlikle cennete kadar gittim bisikletle hafif hafif ağrı var....
daha önce bi çok kez çeşitli yerlerime çeşitli şeyler batmıştı ama bu tur öncesi pedal bölgesine yakın olduğu için ağrı yaparsa tur çıkartamayabilirim ama ben araçla giderim Hamdi bisikletle gider ki o zamanda herkes malzemesini Cuma akşamı bana bırakır Rafael işten çıkınca beni ve malzemeleri alır uzarız offff lanet olsun inşallah düzelirim ve Raifin araba sürüşüne ve doyumsuz muhabbetine narin vucudum ve entellektükel kafa yapım maruz kalmaz yoksa bende tetonozdan çok daha fazla tahribat olacak Raifle araba içerisinde bir kaç saat geçirmek , Karaburun gezisini hala unutamıyorum
neyse ben biraz güzellik uykusuna yatayım....buarada bu hafta İznik iptal olsaydı Nemrut dağı tırmanışına katılacaktım yada.....................25Cumartesi happy biithday........sabaha kadar......her türlü........
buarada Haşiminde doğum günüymüş bugün buradanda kutlayalım doğum gününü..........
beyler çatıyı tetonoz riskine karşıda olsa toparladık yarın akşam İznik turu etap tanıtım kokteyli ve teknik toplantı yapalım diyorum. what do you say ??????
tüm bisikletçilerin tetanoz aşısı olması lazım
aşı hemen etki etmez
eskiden aşılı değilseniz durum felaket olabilir ki
günümüz şartları ile bu pek mümkün değildir.
aşının etkisi uzun sürer
ama 5 yılda bir tekrarı uygun olacaktır
sonuç olarak
bakteri vücudunda ise
orada zonklama tarzında ağrı olur.
kızarıklık şişme olmasına gerek yoktur
şu an aşı olursan
4 hafta sonrası için bir koruma sağlarsın
İznik Turu Ana Yasası Referandurumu....Lütfen tüm katılımcılar bu gece 24:00 a kadar oylarını red veya kabul olarak maddelerin karşısına yazsınlar beni hasta etmeyin darbe günlüklerimi açmayayım...:
1.Pedalla gidecekler Toplanma bölegesi 1Haydarpaşa toplanma bölgesi2Gebze :
2.Topçulardan hareketle tur başlayacak rota tamamen benim sorumluluğumda olacak sürüş keyif içinde ama seri bi şekilde olacak bahçlere izinsiz dalınmayacak :
3.Tur esnasında herkes kendi kesesinden beslenecek , aç karınla tura başlanamaması ve olur olmaz şeyler tüketilmemesi rica olunup her ihtimale karşı herkesin yanında 1 adat muzu varsa jel yoksa kalorili çabuk enerji sağlayabilecek maddelerden bulundurması dağ başında kimsenin şekerinin düşmesiyle triplerini çekemem doğrusu :
4.Pedalcıların bu haftaki Cuma turuna çıkmamaları yada çıkarlarsada kendilerini zorlamamlarını tavsiye ederim ki gidişte çok fazla irtifa toplayacağımız için her pedalın altın değeri olacak....
5.genel yemek için akşam mangal ve sabah kahvaltısı dışındaki tüm harcamalar kişisel olarak yapılacak...
6.ertesi gün göl dönülecekse sabah kahvaltısı yapmamıza gerek yok Orhangazide iyi bi çorbacı b-var orada yaparız kahvaltıyı ama göl dönmiycez göle girecez ve Kerametteki kaplıcaya giricez denirse bence sabah kalktığımızda mükellef bi kahvaltı için erzak alımı yapalım....burada seçim yapmak zorundayız...
yani sonuç olarak bana tabii olacaksınız yada olacaksınız şimdiden söyliyeyim itiraz istemiyorum işine gelmeyen listeden adını silsin...::
beyler şaka bi aya hepimiz aklı başında ( inşallah öyledir ) kişilikli beyfendi zaatlarız bi sorun olacağını sanmıyorum....evde fazla rakısı olan varsa benle iritibata geçsin haybeye rakıya para vermeyeyim..
Şarapçı Onurda geliyo.....
CCAAAAAAAAAAMNNNNNNNNNNNNNNNNN aaaaaaaaaaYYYYYYYYYAAAAAAAAANNNNNNNN abi nerdesin duy sesimizi ve ar goink to iznik kamp map raki şiş kebap das geht nicht ohne dich abiiiiii