Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Hasip Çehre

yav bizim korsan hasan yahu....
valla garipçeye gelin emme 5 kişilik yer kaldı aytek sen listedesin zati.. toplam 25 kişi dedik valla 30 kişiyi ben nasıl toplarım yahu arkadan, telsiz yok düdük getireceğim....

:D :D :D :D

telsiz edinmemiz gerek....

Çavuş buradan da birkaç kişi çıkartırız belki ama bu hafta Raif'in oyunu var sanırım Hamdi Karabacak Rafo yok diye gelmez , Mustafa Hodja geçen hafta yarış seyretmeye giderek kotasını doldurdu....Haşim dönüş hazırlıkları içerisinde belki onla beraber birkaç kişi toplayabiliriz...:):):):):):):):)):)

@Hasip Çehre

aytek bana telsiz şart valla ...

önde birisinde olsunki onla haberleşeyim 35 kişi olursak ne *** yiyeceğiz...

:D :D :D :D :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

@Hasip Çehre

Vay sayın Hasip Çehre demek öyle oldu, bizde istenmediğimiz yere gitmeyiz dimi Hamdi abi:mad: :mad: :mad:

@Hasip Çehre

Abi nedir senin bu bizi turlara almamaktaki ısrarın :D :D :D
Oyun c.tesı aksam ben pazar heryere gelebilirim hatta bu pazar ıznık olabılır hava guzel gorunuyor

Selam dostlar, keyifler yerinde mi?

@nighteagle1

Uğraştırma beni açılışla neyim Süleyman abi. Listenin bi yerine iliştirin işte beni de. Kardeşiniz yoğun bugün. :)

@Hasip Nasip

Adam mı toplayacağız? Mevzu mu var abi? :cool: :)

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
@Raif Korkmaz

vay erkeğim....benim....ok o zaman Pazar için programlanalım l am the biggest salesman..:):):):):):))::):):)

evet Pazar Çavuş la Boğaz üzerinde Garipçe Fener...
yada ERKEKLER le İznik.... oylama başlasın....

Not : telsiz büyük ihtimal olacak..:):):) wik wik wik...:):):):):):):):):):)

Haşimim henüz bi mevzu yok ama her an çıkabilir teyakkuzda olun...:):):):)

@Hasip Çehre

aytek 26 ya bağlarız işi telsiz olunca iş kolay...

bu arada haşime teşekkür ederim ******* aslında o cümleyi sansürlemeyi unuttum ama gerçekten 35 kişi çok fazla zati dağılırız duman oluruz dönüşte

hamdi.....
raif.....
mustafa ....
haşim....

zati 25 olduk işte bi kişi kaynak yapar 26 olur yada hadi bilemedin 2 kişi iş biter... 27 e tamamlarız......

:in: :in: :in:

@Haşim Okyay

garipçe şu anda 21 kişi var yalnız tempo yavaş arka takım kaptanı olacağım milleti toplama durumu yeni arkadaşlar var ...

:in: :in: :in:

beyler telsizler geliyor...
gurubu genişletelim derim görev elemanları açıklansın beni saymayın I am the biggest SALESMANım ben Bebek sahilde bile satabilirim...:):):):):):):):):):)bilenler bilir....:):):):):):):):)

Sefa gelirse dişimi kırarım....:):):) Rafo gelirse H.Karabacakta gelir ,Levet K gelir...Can Ayan abi yi bekleriz ,Mustafa Hodja bir çılgınlık yapıp gelebilir Aileside araçla bizi takip eder...gençler gelir...falan filan... evet geleceklere göre görev dağılımı yapalım...

Can Ayan abi Cumartesi kritıkıl mese gidiyoz gel abi acayip hatunlar oluyo..:):):) + ein Bier trinken...:):):)

@Hasip Çehre

Ben kritıkıl mese gelmek istiyorum ama oyun var:mad:
Pazar için bir aksilik olmazsa ben gelirim ama yağmur yağarsa gelmem

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Özkorkmaz
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri