Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
hjarika bir gündü
sabah 08:45 de gökmenimle buluştuk
mis gibi mercimek çorbasını götürdük
http://www.bebekbeslenmesi.biz/wp-content/uploads/2010/01/mercimek-corbasi-tarifi.jpg
ver elini Hipodrom önü
Hamdi ile buluştuk
hedef istinye devlet hastanesi oradan da sarıyer börekçisi idi
ama hamdi mor outlete uğramak istedi
rotayı çevirdik
kadıköy moda fenerbahçe derken eve geri döndük
işte fotoğraflar
Sarayburnunda
"öyle bir geçe zamanki" ekibi vardı
tek seyrettiğim dizidir
kurtlar vadisi bayatladı artık
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Mangal dedinmi 10 dan aşağı düşmeyiz ve de 11 kişiydik 11 cengaver atlarına atladı ve kuzularını çevirdi.Biraz poposu donan arkadaşlar oldu.Aslında dönüş yolunda hava tam pedal sürümlüktü dememkki bizim mangal burnu rüzgarlıymış.

Küçük ayasofyanın içi muhteşemdi çok egzantrik ve çok gizemli bir hali vardı. Bence gidilip görülmeli bahçesindede artık nargile vs. gibi hizmetlerde veriliyor. Hatta bir Akşam ki turumuzun yönünü oraya çevirip bahçede çay içmeli. Saçımın biraz daha açılması lazım. TV de ne zaman yakalasam çok önemli işim yoksa oturur seyrederim

şu an maşukiyedeyim
yazıcılar otel
oda kahvaltı 60 tl
bedava

otelde free internet var
bir sürü fotoğraf çektim

bir ara ekip olarak gelebiliriz
maşukiye harika bir yer
eskiden daha güzeldi
yapılaşma felaket
bir kaç sene sonra
"o güzelim yerde benim de bir yazlığım olsun" diyen şaçma insanlar yüzünden gelinebilecek yer halinden çıkacak
çocuklarımız bu şansı yakalayamayacaklar
bari biz görelim

Sakarya Üniversitesi'nde öğrenciyken Sapanca arabasıyla İzmit'e gittiğimde keşfetmiştim Maşukiye'yi. O dönem şimdikinden daha güzeldi. Oradan Sapanca yönünde 1 km gittiğinizde Kocaeli ili biter, Sakarya ili başlar. Zamanında yollarında az yürümediğim bu yerler iyice bitmeden, bir gün o civara sürmeyi düşünüyorum. Son olarak oranın giderek çirkinleştiği konusunda Mustafa Abi'ye hak veriyorum.

• Beğen
Tepkiler: can ayan
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri