Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
AYPG Yarınki geziye katılmak isteyenler arasında en hevesli olan bendim ama yarın ustalarımı yerleştirmem lazım. sabah kalkış saatine yetişemiye bilirim güzergah belli ise yolda katılmak istiyorum.
YOLU BİLEN ARKADAŞALAR GÜZERGAH'I TARİF EDERMİSİNİZ

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
bu güzel organizasyonun kazasız belasız gelmesi için
Herkese bir nazar boncuğu benden
http://www.medyumca.com/medyum_zeynel/image/nazar.jpg

Herkes on kuruş da olsa bir sadaka versin
"verilmiş sadakanız varmış" desinler

@AlperTemircan

Bence boru çalmayı sen daha iyibilirsin:):):):)::):)
risk almamak için telefonunu bile kapatmışsın üzülmüştüm ardından tesadüfen poyraz köy fotolarını gördüm:):):))::))
kafayı yedim :):):):):):)):):):):):)

@temu90

erkeğim benim yakalarsın tabii namı değer interval Temu salsa ya devammı??::::):):):):))::):):):):):):):)

@Hasip Çehre

aynen abi salsa'ya devam da, babam birde laf etmese :( kazadan sonra kışı çıkarana kadar binme diyor adam :Skull-175 ben nasıl yaparım çaktırmadan çıktım sabah zaten eve erken dönmem gerekti ama babamı kaçırmışım :D

@Hasip Çehre

Hangi fotolar? Poyrazköye gitmişim de benim mi haberim olmamış?!! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Bu arada güzel turdu. Gelenlerin ayaklarına sağlık. Erman abi büyüksün. :D

Arkadaşlar gayet gayet gayet keyifli bir geziydi... hepinizin ayağına sağlık.. yavaşlattıysam kusuruma bakmayın.. baştan sonra süper bir geziydi tekrar teşekkürler...

hayırlı akşamlar dostlar:)
duş sonrası uyuyakalmışım yeni ayıldım:D
hernekadar bazı arkadaşlar yavaşlattıysadaaaaa:D:D güzel birgün (benim km e göre)güzel bir 106 km idi:)
ayaklarınıza saglık dostlar.tekrarında görüşmek üzere.

@GokmenOzyurt

cok yardımcı oldun gokmen tesekkur ederım yıldızlı yerlere yıldız yazayım demek :D anlasılan sen en ıyısı bana maıl atarmısın kardesım ne yazacaz raif.korkmaz@hotmail.com

evin kapısında
96.44 km
5:06:43 sn yolculuk zamanı
ortalama 18:86 km/saat
maks hız 54.84

erman gibi başaramasam da deneyeceğim
(link)

siteye de eklemeye başlıyorum
facebooknoktacom

katılan herkesin ayaklarına sağlık

hadi gari atın şu resimleri de görelim.

Durum