Nargile olayını Cuma akşamı yapalım diyorlar Niko, biz bu akşam ufak bir tur atacağız, deneme turu. Lastik ısındıracağız sadece Balık ekmek, nargile Cuma akşamı olsun :rolleyes:
gelen arkadaşları beklerim
haşim ben otagarın ordan metronun yan yolundan merter migrosa odan köprü üstünden tekzenin yanına ordanda veli efendinin önünden sahile inicem
senin dediğin yer tam olarak neresi anlamadım benim sahilde olmam 20:30 u bulur
balık-ekmek-soğan için mehmet'in bildiği güzel bir yae varmış hemde ucuzmuş ayrıcada.
yae bu gidişle her tarafımızdan selülit sarkacak,bizim spor göbek yapan cinsten olmaya başladııı
"avrupa yakası"
bu cuma akşamı imkanları zorlayıp yine siz değerli dostlarımla beraber olacağım.
Bu haftaki tur güzergahımızda ufak bir adrenalin değişikliği yapıyoruz ve Daha önceki mesajlarımdanda hatırlayacağınız gibi ormanda adrenalin dolu gece sürüşü yapıyoruz.
gideceğimiz orman Florya Ormanı olacak ve orman içi gezi için tecrübeli rehberimizde var.
Bora Tirki bize eşlik edecek.
konu ile duyuruyu hazırlıyorummmm,Adrenalin için gece sürüşüne hazırlanın be yawwww
Hava durumuna gelince parçalı bulutlu 9* civarında olacak
Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.