Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@hızlı

Nargile olayını Cuma akşamı yapalım diyorlar Niko, biz bu akşam ufak bir tur atacağız, deneme turu. Lastik ısındıracağız sadece :D Balık ekmek, nargile Cuma akşamı olsun :rolleyes:

Scudo
gelen arkadaşları beklerim
haşim ben otagarın ordan metronun yan yolundan merter migrosa odan köprü üstünden tekzenin yanına ordanda veli efendinin önünden sahile inicem
senin dediğin yer tam olarak neresi anlamadım benim sahilde olmam 20:30 u bulur

balık-ekmek-soğan için mehmet'in bildiği güzel bir yae varmış hemde ucuzmuş ayrıcada.
yae bu gidişle her tarafımızdan selülit sarkacak,bizim spor göbek yapan cinsten olmaya başladııı :D

balık ekmek hıııımmmm
kulaga cok hos geliyor
hem yer begeniriz hemde kalite kontrol yapmıs oluruz :):):)

@umicek

Tamam dostum orası da uyar bana. Sen beni Migrosun orada köşede bekle ozaman. Kaç gibi orda olacaksın ? Yoksa ben seni bekleyeyim :D

@hızlı

İşleyen demir pas tutmazmış Niko, boşuna mı hafta içi diğer günlerde çıkıyoruz bisikletle :04:

ok 20:15 migros giriş kapısı
önce giden bekler

arkadaşlar bizim haşim ile buluşma noktamız belli oldu
güzergahta belli görüşmek üzere

@umicek

abi 200 tanecik kız için mi satıcan bizi:p

--haftya balık ekmek yaparsak eminönünde zaten fiyatlar genelde sabit..
--nargile fikri bu cuma için çok gzl ayrıca (umarım yaş sınırı yoktur):D

---ayrıca bi de go-kart vardı onu da yakında yapsak:D

• Beğen
Tepkiler: umicek
@umicek

3 atölyeden mal çekiliyormuş Ümit, yetişeceklerini sanmıyorum akşama :boese157: Gelemiyorum yani akşama dostum :mad: :boese157:

• Beğen
Tepkiler: umicek
Ulen, sabahtan beri yatıyorlar saat beş olmuş bana daha yeni mal toplamaya çıkıyorlar ya :boese157: :sigaraici

@elinex

Bilmiyorum ki ne yapsak.Sınav var yarın ama son durumu bildiririm ilerleyen saatlerde online olursan

Gelemezsem eğer size iyi turlar...

ewet bwlik icin saglam ve tenha bir yer var

nargile kullanmiyorum

balık ekmek olmazsa pilav da yapabiliriz :)

"avrupa yakası"
bu cuma akşamı imkanları zorlayıp yine siz değerli dostlarımla beraber olacağım.
Bu haftaki tur güzergahımızda ufak bir adrenalin değişikliği yapıyoruz ve Daha önceki mesajlarımdanda hatırlayacağınız gibi ormanda adrenalin dolu gece sürüşü yapıyoruz.
gideceğimiz orman Florya Ormanı olacak ve orman içi gezi için tecrübeli rehberimizde var.
Bora Tirki bize eşlik edecek.

konu ile duyuruyu hazırlıyorummmm,Adrenalin için gece sürüşüne hazırlanın be yawwww ;)

@hızlı

Güzeeel, daha önceleri çok gitmişliğim vardır ama bisikletle ilk olacak :04: Duyuruyu bekliyoruz Niko

@umicek

http://hasimokyay.googlepages.com/kop.gif

Köfte satan bir amca var, ama o saate kalır mı bilmem dostum :D

benim için bisiklet bahane zaten :)
maksat yemek olsun :)
ben işten çıkıyorum herkeze iii akşamlar

@hızlı

Süper bir adrenalin gezisi olacağı şimdiden belli :D

Bu akşamki tura bi liste yapsak ? Bakalım kimler katılıyor ?

09.05.2008 Cuma akşamı geleneksel sahil turumuz

--------------------------------------------------------------------------------

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle Avrupa yakası pedalşörler grubu..

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya Ormanı içinde adrenalin dolu saatler yaşamaya gidiyoruzzz

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

Tarih : 09.05.2008

http://img373.imageshack.us/img373/3392/hasi001rw8js3ng7.jpg

Hava durumuna gelince parçalı bulutlu 9* civarında olacak

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri