Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
1- Erman Atasoy (4 tekerle direk gelicek) ( Güllaçlar benden. :) )

Seviyorum seni Erman abi. Abi taze olsun. :) :crazy292:

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
Scudo
Erman pideleri ben getircem demiştin geçen cuma.
Güllaç...çok düşüncelisin helal olsun kardeşime.

@Levent_K

Çok yüklenmeyin Erman abime.:boese157: (ermanabiyeyalakalıkyapdahafazlagüllaçye.jpg :D)

Tamam ya, güllaçlar benden olsun. Sonra arkamdan atıp tutuyor yok turuncu şöyle, yok turuncu böyle gibisinden. İyisi mi başımız ağrımasın. :)

Zaten baksana, sesi soluğu kesildi müziklerin efendisinin. :p

:D ulen turuncu alacağın olsun senin... şaka biryana tatlıları ben getiricektim zaten yalçın bile söyledim telefonda bahçelievlere uğrarız tatlıyı alır gideriz meydana diye.. ama güllaç alamıcam hayır memlekette bizi doyurucak kadar güllaç olabileceğini sanmıyorum :)

özel ve anormal lezzetli bir tatlı getiricem.. adı çokoprens... niyetli olunca çokoprens insana güllaç gibi geliyo :D
bu arada playliste tasavvuf diye klasör açıyorum yarına ilahilerle kucaklıcam sizi çok sevgili iman dostları pedalseverler :in:

@Levent_K

:rolleyes: evet ben dimi evet evet helal olsun bana güllaç neymiş be iftarı tamamen ben karşılıyorum... ordaki o bilmemne balıkçısı var ya meydanın orda bilmemne abi var ona selamımı söleyin bilmemne iftar menüsü yicez diyin.. artık bilmem ne der ne yapar size :D :D

@AlperTemircan

Alperim tıklayalım tıklamasınada jpeg kalitesi malum raw olsa şöyle iftardan önce keyifli olurdu :)

fotoğrafcı adama jpeg diyo yaa alper ayıp sana :)

@Selim Siliğ

selim neden diye somayın kısmı avrupa yakasını bağlamaz avrupa yakasının bunu sorma hakkı var hatta bu konuda seni sorguya bile çekebilir:))

• Beğen
Tepkiler: Baran Saldanlı
arkadaşlar acemi arkadışınız olarak anlamadım iftarı çarşamba günümü yapıyoruz yoksa yaptınızmı bu gün.

Çalışırken ve spor yaparken dinleyecek listelerki son pop R&B tarzı MP3 lerden lazım. :)
5-10 tane yeter.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Eee, iftara gelecek kişi sayısı bir elin 5 parmağını geçmiyor mu?

Acep iftar çadırına mı gitsek? :)

• Beğen
@Haşim Okyay

5 olmalı derim en az.
İftar buluşmasının iptali söz konusu olur ise;
Ben yinede iftarı malum yerde yapacağım. (benim için iptal mümkün değil :))
Her türlü olur, ama çaysız olmaz:) (anladın sen onu)
kasmaya gerek yok.

• Beğen
günaydın avrupalı pedalşörler, fitbaslı çarşamba gününde beraberiz,

iftar hazırlığı içinde olan arkadaşlara iyi iftarla dilerden, ben iftar sonrası için ikinci grubla beraber geleceğim.

18-08-2010 çarşamba iftar sonrası tur listesidir. Buluşma noktası merter teksende saat, 21;15 orada olalım.

1-ayhan248
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
Market Önü Saat:..19:20

Haşim
Süleyman
Levent ..........19:50 marketteyim.
Hamdi
Mehmet

şimdi oldu bak :)

haydi gençler listeye ekleyin adınızı, pastırma var,sucuk var,dana jambon var,eski kaşar var.

Yeşilköy Market Önü Saat:..19:20

1-Haşim
2-Süleyman
3-Levent ..........19:50 marketteyim.
4-Hamdi
5-Mehmet
6-..
....

Merter Çıkışlı Liste ...21:15 te burger king önünden kalkar.....

1-Ayhan248
2-..
....

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri