Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

Scudo
ooo şenlenmiş buralar kimler gelmiş yahu :)
bülent yol bakıyorsan 56 kadro sana uygun gibi ama cube nin kadro ölçüleri farklı (bkz çömez mert)
bi ara uğra benim yola bak, felt için ersev den yardım alırız ..
metin teşekkür ederim iyi dileklerin için bacak fena değil
bacakta ki eğriliği düzeltmek için leğen kemiğinden parça alınıp kaval kemiğinde kesilen yere koydular
dizin kıkırdak dokusu için subat mart gibi kök hücre tedavisi ya da benzer bi tedavi (prp) gibi şeyler deneyecekler
ocak 25 te 45 gün dolacak film çektirip bakılacak kaynadıysa fizik tedavi ve eğzersizlere başlarız..

abi buraya yazmak daha teknik hissetiriyor :p
Ocak 28 gibi gidip alıcam ama oraya buraya baka baka fiyat/performance icin Cube Agree GTC Pro su an 1 no'lu secenek gibi. Onun haricinde duruma göre kastırıp bir CAAD10 da olabilir..Heh, su an elde bişi yok ya, her şey olabilir. :)

@Dogan: Hız tutkusu mu gruba yetişeyim ulen tutkusu mu bilemedim valla. Artık MTB'nin sınırına geldim dayandım aga. Bu kadarmış bu meret, daha da gitmiyo. Zaten aldım alalı 2-3 kez florya ormanından ziyade bir off-road görmedi gariban.. (fotograftaki de ilk ve son ormanlı foto :) )

slm millet nasılsınız mehmet kardeşime de tekrar geşmiş olsun dilerim yaarkadaşlar bende dün yol bisikleti denedim çok farklı ve hızlı geldi bana doğrumudur iyi akşamlar dilerim az bilgi verir seniz düşünürüm.:)

Hayırlı cumalar efenim.
Bu arada bisikleti kucakladık getirdik diyelim, Atatürk havalimanında cıkışta gümrükteki abiler nasıl bir stres yaşatacak bana ? daha önce tecrübe eden oldu mu ? :)

• Beğen
Tepkiler: Mert DOLUEL
@btatlidil
abi, şüphelendiklerini çevirip x raya alıyorlar, bu ne, nerden aldın, neden bu kadar çok v.s gibi sorular soruyorlar. genelde elektronik ve içki üzerinde duruyorlar. bisiklet konusunu bende merak ediyorum açıkçası, denk geldiğimde gümrük memurlarına sorup cevaplarını paylaşırım.

@btatlidil

bence bu mevzuyu forumda arattır.
Muhakkak tecrübesi olan vardır...

Bugun bir etkinlik var mi AYPGde? Face gurubundan atmissiniz, takip ediyodum ne guzel :D

Face de ne zaman atmışlar acaba seni Serkan, geçen sene bir temizlik yapılmıştı :)
Yeniyse bilemem...
Burada iyi oluyordu liste falan,...
Devamlı bir değişim var, hızla yol alıyoruz, nereye bilinmez.
Bu akşam ben yokum mesela.:)

• Beğen
Tepkiler: Mert DOLUEL
@btatlidil

Hayırlı Cumalar.

Tecrübe etmedim ama mevzuatı biliyorum; kendi kullanımız için aldığınız 1 adet bisiklet "Yolcu beraberi kişisel eşya" sayılıyor ve gümrükten muaf. Evladınıza, yeğeninize getirdiyseniz "hediyelik eşya" olarak 430€ değere kadar muaf. Satmak için getiriyorsanız ticari eşya sayılıyor, muafiyet falan uygulanmıyor.

(link)

serkan o değilde senin cervelo yu forumda gördüm iyi makina valla...gel bir gün tercihlide (sahildeki transit yol) hakkını verip tozunu alalım o yolun :D

Geri