Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

Scudo
@Abdullah Cimis

Abdullah kardeşim aşağı yukarı hergün pedallıyoruz.

Genelde 22:30 da Podan (ramazana özel) tercihliden yenikapı, kabataş istikametine doğru pedallıyoruz.

Mesela bu akşam saat 22:30'da çıkacağız.
Gelmek istersen görebilirsin.

Ama Can abi der ki AYPG yolda şimşekten hızlı çakar.

Onun için olabilir mi?:eek:

Bilemedim.

• Beğen
Tepkiler: MetinBostan
slm iyi günler herkese nuri abi ve can abi doğru söyler abdullah kardeş:alkis:

@Abdullah Cimis

Face de grup var. Yalnız istekte bulnman lazım. Kapalı grup. Adminler seni ekleyecektir.
Oradan da grup aktivitelerini takip edebilirsin. Face buraya göre daha canlı ve anlık bilgi alabilirsin.

Bu akşam (Her çarşamba -cuma aynı saat ve yerde) saat 20:30 Bakırköy sahili Gelik karşısından Petrol ofisinden başlayan Tur var. (ben katılamıyorum, saat 22:30 da PO ya çıkabiliyorum.)
Ona da katılabilirsin.

Biraz yakın olsam sizin turlara katılacağım ama Bayrampaşadan size katılabileceğim en yakın yer Fatih - İBB - Aksaray hizasından gelip sahile ulaşacağım yer . Sanırsam Sarayburnu sahili oluyor orası.

Buraya gelmem 10 km dönüş ile birlikte 20 km oluyor. Buradan katılıp Kabataşa kadar gitmek ve dönüşte Karaköy de ayrılıp İMÇ nin oradan çıkmak da çok kısa oluyor. Saat olarak da eve dönüşüm gece yarısı oluyor ve Eski Edirne Asfaltı çok tenha olduğundan güvenli olmuyor. Bu sebeple bir türlü sizlere katılamıyorum, tek takılıyorum çoğunlukla.

Haftanın hergünü birlikte turlayacağım bir kişi bulamadım bir türlü. Birlikte turladığımız 2 kişi var ama yalnızca haftasonları turluyoruz, hafta içi devamlı Eski Edirne Asfaltı - Fatih - Beşiktaş arası sürüyorum. Yolda ki çukurları bile ezberledim artık :)

@Özgür KK

Özgür merhaba,

Standart Turlarımız 20:30 çarşamba cuma bakırköy Gelik karşısı petrol ofisi çıkışlı. İstikamet ya kabataş tarafı ya da Yeşilköy.

Bunun dışında Ramazanda neredeyse hergün sahil yolundan Kabataş yapıyoruz. (22:30 PO çıkışlı)

Bayrampaşadan gelen olduğunu zanndeiyorum. Facede de grup var. Orası daha aktif.
Kesin o taraflardan gelen arkadaş vardır. Beraber buluşup gelebilirsiniz.
Bence facedeki grupa istek gönder. Adminler sizi gruba ekleyecektir.
Orada ortaya yazacağın yazı ile Bayrampaşa ahalisini bulabilirsin.
Ya da otaraftan yakın birileri denk gelir.

Evini bilmeme rağmen şöyle bir rota yaptım. Bu rota zannedersem çok da ıssız görünmüyor. :)

(link)

• Beğen
Tepkiler: Mert DOLUEL
Bahçelievler'de ikamet ediyorum, akşamları çıkıyorum genelde tura ve tur arkadaşları arıyordum. Halbuse epeyce tura çıkan bisikletli varmış :)

@vahapaydin

Vahap yönergeleri takip edersen bize ulaşabilirsin...:)

Bu arada sayfamıza hoşgeldin. :)

Nuri abi merhaba, o belirttiğin rota tehlikeli. Otobanda tek başıma bisiklet sürmek çok eğlenceli olsa da tehlikeli olduğundan pek kullanmıyorum. Fakat kullandığım rota şu : (link)
Burada da Fevzi paşa cad. kadar eski edirne asfaltı saat 22.00-24.00 arası çok tenha oluyor :) Korktuğumdan değil ama oranın insan profili pek güven vermiyor bana. Yine de beraber geleceğim bir kişi bulursam katılırım. Benden sonra mesaj atan arkadaşa özel mesaj atacağım şimdi . Facebook grubuna da katılmak için istek gönderdim. Teşekkürler

@Özgür KK

Özgür tabi ki sen pedalladığın için o yolları daha iyi bilirsin.

Birde face deki grupta araştır bakalım. Birileri mutlaka çıkacaktır.

Esenlerden gelen olduğunu biliyorum.

Geri