Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

Scudo
Bu aksam birsey var mi? Ozledim ben Bebek e kadar pedal cevirebilirim....

Yalıköy turu nedir,ne zaman baslar kimler katılabilir,icerik hakkında bilgi alabilir miyiz?

@TarıK F.

tarık abi ben akşam üzeri gittim bebek parkında 5 çayımı içtim geri döndüm müsait olduğunu bilseydim beraber gidebilirdik :)

Iyi olurdu be Dogan;)...Pazar gunu birseyler yapar miyiz ahali?,plani olanlar varsa katilirim olmadi ben sariyer yapip gelcem bilginize.

tarık abi yarın sabah gece vardiyasından çıkıcam sarıyere gidiş saatin uyarsa bana gelebilirim..katılım olursa saat 09:00 çıkışlı karaburuna gidip gelebiliriz ??

arkadaşlar başlangıç bu yakada başlangıç saati 12:35 bir yerde toplanalım bisikletlerle birlikte gidelim hemde bende sizlerle tanışmış olurum :D ne dersiniz

abi normalde yarin sabah 9sakizagaci ok..baska bi degisiklik varsa haberim olsun is cikisi gelcem cunku abim ;)

9 da sakızagacı nda bulussak once bi Bebek yapsak,ordan yarıs baslangıc yerine gitsek startı versek sonra da oanki ruh halimize gore ne yapacagımıza karar versek ? bunu uygulanabilir bulan ya da daha degisik fikri olan var mıdır acaba?...Bu arada AYPG nin kurucu ve planlayıcı grubu Yalıköy de arkadaslar...katılım pek fazla olmaz gibi...

(link)......
kennedy caddesinden veliefendiye dogru olan ustgecitin altındaki durak

tarık abi en kötü ihtimal ikimiz oluruz bi kahvaltı yapar geri döneriz 2 kişi garanti yani:in:

Günaydın saat 9:10 geçiyor ve durak çok pis çöp kokuyor

Metin abi Tarık Yafa Doğan'ın tel numarası varmı verirmisin 05352480089 benim tel numaram bu

abi kusura bakma yenifark ettim
bugun 10 30 zeytinburnundan cikti.
12 20 start oncesi parkurdan barboros bulvarina ciktim peletronuoradan izleyip peslerinden bogazici koprusune ciktim bolbol foto cektirdim.
sonra kuleli askeri lisesi bogaz korusunden cok guzel gorundu. firsat bu firsat deyip okuluma gittim.
hasret giderip cengelkoy kadikoy yapip vapura bindim

Geri