Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

Cem suyolcu tataları almaya gelıyo.
Begum'de ates cay bomba olur bence...

• Beğen
Tepkiler: Mert DOLUEL
Scudo
@Hasan TÜRKER

Olm insan gibi tesislerde içsek ya çayı...Daha yeni faranjitten kurtulmadın mı sen şaşkın :)

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
Bu akşam da yalan oldum, ama hava güzel fırsattan istifade Begüm iyi olmuştur :04:

Bu arada rötarlı da olsa A.Y.P.G.'ye hayırlı kandiller diyelim :60: Ula bu sımayılıda ilk defa kullanıyom, dua eder hesabı iyiymiş :04:

• Beğen
@AYDIN DİRİCANLI

Faranjıtım Begum'e kurban olsun Aydın abım. ;)
Ayrıca tesıslerde telefon cekmıyo abı yaaa o yuzden sevmıyom ben orayı. :) :) :)

@Mert DOLUEL

La olm kucaklıyo la o kucaklıyo.
Sen bole gelmemeye devam edersen senı de kucaklıycaklar. ;) ;)

• Beğen
Tepkiler: Mert DOLUEL
@mehmet kendir

Eyvallah Mehmet abım.
Bombaydı yıne... ;)

@Nuri Alper Ulupınar

Guzel cekmısım la. ;) :)

@Hasan TÜRKER

Aynen Hasan Abi inceden inceden kucaklama moduna alacaklar, tahmin edebiliyorum :04:

Güzel bir Begüm akşamı daha geçirmişsiniz, imrenmedim desem yalan olur :cool:

Fotoğrafı da iyi yakalamışın, ellerine sağlık, gelmeyenler - gelemeyenler için güzel gidiyor, görüntüsü dahi yetiyor :cool:

• Beğen
@Mert DOLUEL

Imrenmemek ıcın fedakarlık yapcan olm.
Cıkcan gelcen. Kac oldugu onemlı degıl.
Gelcen cayını ıcıp doncen gerekırse. ;)

o değilde bugün iş çıkışı havaalanı tarafında sel bakırköyde yağmur ortalığı götürürken esenlere bi geldim gram yerler ıslak değil yağmur yok..hani esenler gezilcek görülcek bi yer olsa rotanın esenler olması işten bile değil :) ama denizimiz yok bizim sahilimiz yok bizim:cool:

Haftanın son iş günü Cuma'dan tüm A.Y.P.G. cemaatine günaydınlar, merhabalar,

Keyifler umarım yerindedir, herkese ASPAVA diyelim, TGI for Fridays diyelim bir de :cool:

Benim gibim Cumartesi yarım gün çalışıp lagara lugara yapıp haybeye gidenler günaydınlar, merhabalar olmasın,

Ama hakkat iş çevirenlere kolay gele, muvaffak ola :04:

@Hasan TÜRKER

Hasan Abi bu aralar bende uyuz oluyom bu duruma, geçte olsa çıkıp gelmek lazım, ama kafada yarım kalan işler oldu mu, tribe bağlıyorum, eve gidip zıbarıyom :bayrak:

Ama ilaç A.Y.P.G. ruhunda olduğu halde gelemiyorum, eşeklik bizde :04: Mis gibim çay yapmışınız zaten fotodan görünce ula diyorum :cool:

@AYDIN DİRİCANLI
Teşekkürler, Bebek Şube, :cool:
Teşekkürler, Türkiye :04:

• Beğen
@Mert DOLUEL

Hacı ısler hıc bıtmez. 9 yıldır aynı sırketteyım ben bıttıgını hıc gormedım.
Ama her zaman ısten cıktıgım andan ıtıbaren ısı ısyerınde yapcan.
Cıkınca bıtırcen herseyız sabah nasılsa gıdıp ugrasırsın tekrar... ;)

Geri