@mehmet kendir
A.Y.P.G. Radyo Evi'nden tüm velocu alemine iyi akşamlar, keyifli saatler, merhabalar,
Mehmet Abinin deyimiyle günün özetini verecek olursak, kendi açımdan da 10 -15 gün kadar bisiklete ara vermek ayrı bir olay, boğaz hattına da gündüz vakti gitmeyeli rahat 2 ay kadar olmuşur, havanında yaver fevkinde fevkinde olması on numara oldu, A.Y.P.G. cemaati için

Gökhan'ın Bebekleri turu varış noktası Bebek'te çay gırla gitti, simit ise tarifsizdi, uzun zamandır böyle bir gevrek götürdüğümü hatırlamıyorum :04: Dönüşe geçmeden Mehmet Abi'nin az biraz bozukluk vererek alt devre olarak su almamızı istedi ortaya, nerden baksan 15 kişi var gibi bende marketten 7 tane 1,5 lt'yi gidip indirdim, Bebek gibi tiki, ultra con con bir noktada markette 45 kuruşa görünce alayım dedim, suları gören Mehmet Abi la olm n'ettim demesi de ayarsızlığımı bir kez daha gösterdi, neyseki sonradan arabayla gelen Gökhan Abi'nin arabaya attık, Begüm de falan değerlendirilir o ayran için iyi olur

Dönüş yolu Beşiktaş ışıklar ayrımında durduğumuzda kaldırım yönüne sılov moşın düşüşüm "rezaletim ise bombaydı" tam da yayalara kırmızı daha yanarken komedi oldu, Mustafa kardeşimiz bu bizden değil, tanımıyoruz, araya kaynamış efendim diyerekten marketing & sales durumlarına geçti kendilerine buradan teşekkürlerimi sunuyorum :04:
Hasan Abi için Beşiktaşa çıkıldı sanırım Bike and Outdoor'a bir göz atmak iyi olabilirdi benim için de fakat vakit yokluğundan, Berkem ve Mustafa İlişe'ye dahil olarak Bakırköy istikametine yola çıktık, Berkem Bey hız makinası olarak belli bir noktadan sonra kopuşu gerçekleştirdi, dönüşte genel olarak ben patladım yavaştan devam ettik Mustafa ile laflaya laflaya Bakırköy Hipodrom'un oradan Kartaltepe üstlerinden İncirli'ye bağlandık, ara noktalarda bilginiz olması için söylemek isteriz, belli noktalarda fena it sürüleri var saldırmadılar fakat bir saldırı anında en aşşa 5 tane birden üzerinize çullanabilir sonra uğraş dur
Beşiktaş dönüşünüz sonrası Sultanahmet'de güzel olmuş, farklı bir güzergah.
Aydın Abi'nin deyimiyle yazıcı olarak bu akşam ki yayınımızı kapatırken
A.Y.P.G. sakinlerine allah rahatlık versin diyelim, deliksiz uykular diyelim