Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

AYPG BUFF LİSTESİ

Mehmet
Levent x2
Asan x4 ( 1 Adet Calibre ıcın o da kesın ıster. )
Denız Yenıdogan
Fatma
Berkem
Nurı
CnYn
Serpıl ( YALOVA )
Emel ( ANTALYA )
Mert D x2
Aydın Kemal
Yusuf x2
Zerrın x5
Gonul Tekes
Hasan Kemal Devran
Murat Yumrutas
Mustafa Ates
Servet
Burak Kuru
Ozgur Ozgenc
Aydın Dırıcanlı
Serdar Gundogan
Muharrem x4+1 = 5 (Satcan mı bunları 25'ten )
Erkut Oktay
Fatıh Inan
METİN VE OĞLUNA x2
Tugay Elbasan
Serap Çetın
Özgul
Yasin Karaçavuş
NN Nejat
Tarık x 2

Scudo
bebek turu keşke sabah değilde akşam olsaydı :( ancak moralimi bozmadım ve aranıza katılamamanın acısını bütün istanbuldan çıkardım :cool: çok zevkli gelenekse pazar günü turlarımdan biriydi..denize ve istanbula aşık birisi olarak eminönü ve boğaz turu yaptım ;)

hayırlı akşamlar herkese, yarın pazartesi :sonst1zde iş var :bilmiom:şimdiden stresi başladı :ci::ci:

anlaşılan herkes bir şekilde değerlendirmiş pazar gününü havada günlük güneşlik:003: olunca yallah sokağa :in:

@mehmet kendir

A.Y.P.G. Radyo Evi'nden tüm velocu alemine iyi akşamlar, keyifli saatler, merhabalar,

Mehmet Abinin deyimiyle günün özetini verecek olursak, kendi açımdan da 10 -15 gün kadar bisiklete ara vermek ayrı bir olay, boğaz hattına da gündüz vakti gitmeyeli rahat 2 ay kadar olmuşur, havanında yaver fevkinde fevkinde olması on numara oldu, A.Y.P.G. cemaati için :cool: Gökhan'ın Bebekleri turu varış noktası Bebek'te çay gırla gitti, simit ise tarifsizdi, uzun zamandır böyle bir gevrek götürdüğümü hatırlamıyorum :04: Dönüşe geçmeden Mehmet Abi'nin az biraz bozukluk vererek alt devre olarak su almamızı istedi ortaya, nerden baksan 15 kişi var gibi bende marketten 7 tane 1,5 lt'yi gidip indirdim, Bebek gibi tiki, ultra con con bir noktada markette 45 kuruşa görünce alayım dedim, suları gören Mehmet Abi la olm n'ettim demesi de ayarsızlığımı bir kez daha gösterdi, neyseki sonradan arabayla gelen Gökhan Abi'nin arabaya attık, Begüm de falan değerlendirilir o ayran için iyi olur :cool: Dönüş yolu Beşiktaş ışıklar ayrımında durduğumuzda kaldırım yönüne sılov moşın düşüşüm "rezaletim ise bombaydı" tam da yayalara kırmızı daha yanarken komedi oldu, Mustafa kardeşimiz bu bizden değil, tanımıyoruz, araya kaynamış efendim diyerekten marketing & sales durumlarına geçti kendilerine buradan teşekkürlerimi sunuyorum :04:

Hasan Abi için Beşiktaşa çıkıldı sanırım Bike and Outdoor'a bir göz atmak iyi olabilirdi benim için de fakat vakit yokluğundan, Berkem ve Mustafa İlişe'ye dahil olarak Bakırköy istikametine yola çıktık, Berkem Bey hız makinası olarak belli bir noktadan sonra kopuşu gerçekleştirdi, dönüşte genel olarak ben patladım yavaştan devam ettik Mustafa ile laflaya laflaya Bakırköy Hipodrom'un oradan Kartaltepe üstlerinden İncirli'ye bağlandık, ara noktalarda bilginiz olması için söylemek isteriz, belli noktalarda fena it sürüleri var saldırmadılar fakat bir saldırı anında en aşşa 5 tane birden üzerinize çullanabilir sonra uğraş dur
Beşiktaş dönüşünüz sonrası Sultanahmet'de güzel olmuş, farklı bir güzergah.

Aydın Abi'nin deyimiyle yazıcı olarak bu akşam ki yayınımızı kapatırken

A.Y.P.G. sakinlerine allah rahatlık versin diyelim, deliksiz uykular diyelim :cool:

Haftanın ilk iş günü güzel güneşli bir Pazartesi sabahından günaydınlar, merhabalar :cool:

Fotoğraflar on numero olmuş, herkes ayrı bir modda eyvallah ama rötarlı olarak gelen Levent Abi'nin fotoğrafa tiki con con mekan Lucca arka fonlu resim bomba olmuş, pandomim havası var, ya da elektro, boogie vs. ya da Pet Shop Boys'un paninero İtalyan işi :cool: :cool: :cool:

Bu arada emeğe saygı diyelim, A.Y.P.G. fotoroman Hasan Abi iyi fotolamış ellerine sağlık demeden geçmeyelim :in:

@Mert DOLUEL

Resım degıl la, fotograf o fotograf...

@Hasan TÜRKER
Hasan Abi pardon yaw :04: Doğru diyorsun hakkat :cool:

İş yerinde çalıştığım oda çok havadar olduğundan oksijen eksikliği yaşıyorum ara ara tekliyo benim kafa :04: :04: :04:

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
hava şartları bize binecek şansı tanırsa hepinizi dal gipin yapacam la..
yoksa bahara kadar birçoğumuz fil gipin olacağız..

federer/raonıc maçında raonıc in boynunda ki (bisiklet) kolye hoşuma gitti..

@Mert DOLUEL

Ara ara mı?
Neyse ole olsun bakalım.
Alıstık artık la sana. Senıde sevıyoz. :) :) :)

@mehmet kendir

Ben zaten dal gıbıyım be abı.
Bırazcık can sımıdım var o kaaa. :)

@AYDIN DİRİCANLI

Tam yettim gari derkene bi de bahtim ki adim varmis. :)
23:00 da PO'dayim...

• Beğen
Tepkiler: Mert DOLUEL
Mert DOLUEL Nickli Üyeden Alıntı
Hasan Abi pardon yaw Doğru diyorsun hakkat

İş yerinde çalıştığım oda çok havadar olduğundan oksijen eksikliği yaşıyorum ara ara tekliyo benim kafa
Ara ara mı?
Neyse ole olsun bakalım.
Alıstık artık la sana. Senıde sevıyoz.
Hasan Abi eyvallah o senin güzelliğin :cool:

Bu akşam ki tercihlide cümleten keyifli pedallamalar diliyorum :cool:
Evde işimi halledebilirsem MTB yadigarım Cahit'im ile orada olurum :04:

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
Ne tercihliydi beaaaa..... :)

PO-Yenikapı 30,5 km/s ortalama !!! Kış günleri için fena değil.Berkem'le çok verimli bir çalışma yaptık.Kendimizi öldürmeden süratimizi koruduk, olağanüstüydü.Yenikapı'dan sonra Kabataş'ada güzel gittik ama yağan hafif yağmur ve ıslak zemin bizi biraz temkinli olmaya zorladı.Biraz tırstık ama huylu , huyundan vazgeçmedi :cool:

Bundan sonra sahlep içilmeyecek.En azından ben içmeyeceğim.Hem güzel değil, hemde 5 TL o ne yaaaa :( Bide gereksiz kalori cabası...

@AYDIN DİRİCANLI

Sorma abı yaaa. Adamlar resmen ıteledıler bıze... :( :( :(

Geri