Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

Cümleten merhabalar,

Bugün saat 15:00 suları Mehmet Abi'yi telefonla taciz ederek, abi nasılsın iyisin yoluyla evinin bahçeye girmeyi başardım, sağolsun bir iki aydır başını yiyordum, abi internette bir sürü kaynak, referans var bisiklet temizlik, bakım vs. için diye ama her şey pratikte uygulamada oturuyor, sonunda bu işide bugün aradan çıkararak benim yadigar cavit'i on numero yaptık :cool: Nerden baksam 2 saatini bana ayırdığı için Mehmet K. abime buradan teşekkür ediyorum, A.Y.P.G. ruhu, yardımlaşması, paylaşımı böyle bir şey olsa gerek, ama çok laf yapmadan bugünkü yaptığımız çalışmayı bir yere not düşeceğim, güzel oldu hakikaten, yanımda ufak bir kağıt, kalem vardı fakat kova, sıcak su ve pril üçlüsünü yazabildim, hoca dersi çok hızlı anlatıyordu :04: :04: :04: Mehmet Abinin ev bahçesi uygun aslında bir ufak tabela iki teker keyr and kılinink siystıms and solüşıns inkorpırıt :cool: Çayıda unutmamak lazım bu seferlik hesaba yazmadı :p

Bu arada Mehmet Abi ve Hasan abinin önceki mesajlarına istinaden derim ki abilerim olmadı komple kesin önümüzdeki kurbanda adı anlamı olsun yaw :cool: Angus gibi olduk :04: :04: :04: Tabi iki teker, yürüyüş, az biraz gidebilirsek kayak ve yazında Büyükçekmece rizörtte bol yüzme ve rüzgar sörfü ile Yaşar Alptekin gibi oluruz :cool:

Scudo
@Mert DOLUEL

Onumuzdekı kurban'da sana 3 kısı gırcez Mert ancak yetersın. :) :) :)

• Beğen
Tepkiler: Mert DOLUEL
artık kendi kanatlarınla uçabilirsin çekige
şimdi 3 e kadar sayacağım ve sen benim evin yolunu unutup sadece bisiklet
bakımı ve temizliği ile olan kısmını hatırlayacaksın ..

@AYDIN DİRİCANLI

Valla ole Aydın abı. Uzuluyorum Mehmet abım ıcın. :) :) :)

• Beğen
Tepkiler: Mert DOLUEL
evet beyler bayanlar kar da bord ile kayanlar..(skı grubu)
malum voleybol akşamı
akşama yan yattı çamura battı olmasın..
liste
mehmet
nuri
goko
sarıların sülo
levent
asan
serfet
CALİBRE :in:
engin + 2
yusuf + babası + hocası
fuat
suat
ersev
gelen listeye adını eklesin la
soğukta yanakların al al olması için ne lazım sa..

malum voleybol akşamı
akşama yan yattı çamura battı olmasın..
liste
mehmet
nuri
goko
sarıların sülo
levent
asan
serfet
CALİBRE
engin + 2
yusuf + babası + hocası
fuat
suat
ersev
diricanlı (Kendir kaptan, Fantomayla bizi incirliden alın la :) kaçta orda olalım...)
fantoma
gelen listeye adını eklesin la
soğukta yanakların al al olması için ne lazım sa..

@mehmet kendir

Abı Fantoma oynamasın yaaa. En son barnagını catlatmıstı ya la... :)

@mehmet kendir

Yok kaptan oynamıyacağım...Ben mavraya geliyorum :cool:

19:00 - 19:15 arası incirli de olacaz...

@AYDIN DİRİCANLI

Alt devre, çömez bir o kadar da yancı olarak bende gelmek isterim abilerim, araçta kontenjan var mı :04:

Yoksa da can sağolsun kendi imkanlarımız ile geliriz, eve bir uğrar üst vs. değişir insan gibim geliriz :cool:

Geri