Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

Arkadaslar benım karakacanın frenlerını satıyorum.
Ilgılenen olursa ırtıbat'a gecebılır...

(link)

Scudo
herkese iyi geceler ve hayırlı seneler sizleri tanıdığım için çok mutluyum.....

Başta A.Y.P.G. ailesinin olmak üzere yeni yılın herkese sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini dilerim, sevdiklerinizle birlikte, herşeyin gönlünüzce olduğu bol turlu, bol begümlü günler, doyumsuz muhabbeti daim olsun :) Bu güzel ortamı sağlayan tüm bisikletsever kardeşlerime ve büyüklerime tekrardan güzel bir sene diliyorum, bu aralar koşturmacadan iyice koptum fakat en kısa sürede tekrardan pedallara yükleneceğim :cool:

Carsamba aksamı voleybol macı

1.Mehmet
2.Focus Gokhan
3.4.5Yusuf+babası+hocası
6.Kel Engın
7.Kaplan
8.Fırat
9.Sarıların Sulo
10.Asan
11.Levent
12.Ersev
13.Nurı
14.Servet.
Gelecek olan ısmını yazsın.Yılbası dolayısıyla Carsamba oynanacak.Haftaya tekrar salı ya donuyoruz.
yılın ilk mesajını asan atar diyordum :p

@mehmet kendir

Mert'ı alt devre olarak yetıstırıyorum ya Mehmet abı o yuzden ona bıraktım artık herseyı.
O da sagolsun benım yoklugumu aratmıyor. :p :) :in:

• Beğen
Tepkiler: Mert DOLUEL
@AYDIN DİRİCANLI

geçen hafta konuştuk sözleştik, malum hava şartları felan
ama hava da nefis :( artık cuma, olmadı perşembe tercihli ..
paslandık IQ ya la..

sen cnyn ile çevir berkem de gelir..
gelen de olur ..

@Hasan TÜRKER

Kulaklarım çınladıydı bugün yardırırkene, bende hayırdır diyordum :04: :04: :04:

Bu akşam senebaşı dolayısıyla organizasyonlar kaymış, ama boş durmak yok helal olsun A.Y.P.G. cemaatine, ama Mehmet Abi'nin dediği gibi bana da pisiklete binmediğim dönemler bir sıkıntı çöküyor, pişmanlık artık neyim derseniz, en azından zaman olsun tek çıkayım o da olmuyor I.Q. diyorum paslanıyoz hakkat, direktman korozyon, WD40 dahi işlemez bu gidişle :04: :04: :04:

Bu arada buldunuz temiz aile veledini, iyi aile bebesini kaçırmayın, çalıştırın :p Neyse yaw görev görevdir, sorumluluk bilinci ve A.Y.P.G. disiplini ile :cool:

Bu haftalık Çarşamba turunun Ortaköy muhabbetiyle Perşembeye kayması güzel olur, bu akşam benim yiğen'in doğum günü var, voleybola zaten daha gelemiyorum, belki bir ilk yapar geç saatte olsa arabayla damlarım, google'dan adrese bakayım yoldaykene :04: Perşembe akşam Ortaköy kaçırmayacağım bu sefer I.Q. diyorum vallaha :cool:

Yaklaşık 15 dakikadır bu konuyu okuyorum 1, sayfasından sonuncu sayfasından..Bu şekilde arkadaşlık dostluk bağlarını gördükçe,bisikleti bir yaşam tarzı haline getiren insanları gördükçe daha çok bağlanıyorum bisikletime..Okuduğum kadarıyla hava şartlarına bağlı olarak her çarşamba ve cuma etkinlik devam ediyor..Bende esenlerde oturduğuma göre A.Y.P.G en kısa sürede bu etkinliklerde buluşmak dileğiyle.....:in:

@dogan_69

Bu konu grubun 2. konusu dur. Asıl konu forum yonetımınden gelen ıstek dogrultusunda kapanmıstır.
Dedıgınız gıbı genelde carsamba - cuma turlar devam edıyor. Ara ara degısıklık olabılıyor ama mutlaka bılgılendırılme yapılıyor.
Her zaman beklerız...

@mehmet kendir

Bu aksam calısmam lazım.
Yıl bıttı ama ben halen bıtıremedım. :(
Kendınıze dıkkat edın.
Herkese selam...

• Beğen
Tepkiler: Mert DOLUEL
Geri