Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

@mehmet kendir

Helva getirmeyen 28 jant teker olsunda...Siz pazardan haber verin gidekmi fenere :)

• Beğen
Tepkiler: Fatma ER
Scudo
Bu akşam geleceğim fakat evde misafir durumu var, bu sebeple hamsi kontenjanından bir kişi düşelim, benim hisseyi sonradan gelen bir arkadaşa devredebilirsiniz, olmadı yemek isteyen olmazsa götürünüz afiyet olsun, günahımızı öderiz gelince :04:

Bu arada kaça kadar kalırsınız bilmiyorum ama kaçabildiğim en erken vakitte evden kaçaçağım + Şampanya.

Keyifli muhabbetler şimdiden, afiyet olsun,

Yolunuz da farınız da açık ola !

gece yarısı, nuri nin bir zaman söyleyip kaleme aldığı sıcaklığın yükseldiği enterASAN bi akşam yaşadık..
eğilenin dinelenin doyduğu,sohbetin muhabbetin zirve yaptığı bi gece oldu
gelen yaşadı..gelemeyen çok şey kaçırdı..
hamsi bomba oldu.fatih kardeşimize ve kıymetli annesine sevgilerimizi yolluyoruz bunu saymayız deyip :) gene yapar la..
fatma örtmenimize hazırladığı salata ve yoğurtlu sarmısaklı meze için hiç bişey etmiyoruz..
emine ise getirdiği baklava ile bizi mustafa'yla karşı karşıya getirdi..bırak arada binsin be olm..
aslı kardeşimiz kayseri'den getirdiği pastırma ile kaos yarattı.( hemşerim olur)eyvallah..
asanım tahta sponsorumuz hakkı ödenmez la..

eyvallah millet iyi ki varsınız...
helva vardı yazmazsak olmaz diricanlı :)

Bu makale başta dün akşam ki Bebek Şube'den Aydın D. abi ve Focus Gökhan Abi'ye ayrıca A.Y.P.G.'de ki tüm dostlara gelsin :04:

Alt Devre Yeşilköy, Begüm varış 22:45, şansa A.Y.P.G. ateşi ve mangal ateşi tavında, muhabbet ve balık istihkak'ının gırla olduğu vakte denk geldim, Begüm çıkış 01:30 suları, eve giriş 02:20, bitlerden arınma & duş aplikasyonu ve en son 02:45 suları zıbarış vakti, 05:40 uyanış ve şu an da tam tamına Avcılar, Metrobüs güzergahındayım, Yaw sabah sabah bu çocuk deli midir nedir sabahın bu saati Manas Destanı misali yazıyor yine, ama içimizden geldi işte Mehmet K. abinin mesaj da ara gaz oldu :04: Geç saatte de gelebilmiş olsam her şey on numaraydı fevkin fevki kısaca, herkese teşekkürler, balık için Fatih arkadaşımızın anne'ye, Fatma örtmenimize mezeleri için yiyemedik ama, baklava ve helva sponsorlarını bilemiyorum ama ellerinden öpüyorum, bu kadar uykusuzluk, yorgunluk oluyor ama hakikaten değiyor bütün bunlar için, aklıma askerlik geliyor vallaha :04:

Tüm A.Y.P.G.'ye tekrardan merhabalar, günaydınlar :04:

@AYDIN DİRİCANLI

Aynı şekilde Mehmet K. abimizin lojistik operasyonunu yürüttüğü fakat kendisinin yiyemedeği faili meçhul 4 ekmek ayva konusu da katiyetle soruşturulmalıdır :04: O ayvalar oraya kolay gelmedi :000002158

Oyle bır grup dusunun kı; Buyuk Kucuk herkesın bırbırıne saygılı ve sevgılı oldugu,
Oyle bır grup dusunun kı; Kımsenın EGO'larının olmadıgı,
Oyle bır grup dusunun kı; Yanlarında olamadıgında hayatında bosluk hıssettıgın,
Oyle bır grup dusunun kı; Bırılerı muhabbet ederken baska bırılerı onları doyurmak ıcın cabalayan ve bununla mutlu olan,
Oyle bır grup dusunun kı; Insanların kucucuk bır ates basında kıvrılarak ısınmaya calıstıgı ama sıkayet etmedıgı,
Oyle bır grup dusunun kı; Yol'larının ustunden gececek olan tur ıcın taaa baslangıc noktasına kadar gıdıp sonra tekrar gerı donulen,
Oyle bır grup dusunun kı; Sakır sakır yagmur altında pedal cevırdıkten sonra kuru bır yer bulup orada mangalını yapan,
Oyle bır grup dusunun kı; Bahar aylarında yaptıgı turların %90'ında sagnak yagmur altında gıdıp yınede mutlulugundan odun vermeye,
Oyle bır grup dusunun kı; Muhabbetıne doyulmayan,
Oyle bır grup dusunun kı; Sıcaklıgıyla usutmeyen,
Oyle bır grup dusunun kı; Abı'lıgıyle, kardeslıgıyle, arkadaslıgıyla ve de dost'luguyla ınsana huzur veren,
Oyle bır grup dusunun kı; Mangal sonrası muhabbetınde mutlaka fasıl olan,
Oyle bır grup dusunun kı; Baglamasını kapıp gelenı eksık olmayan,
Oyle bır grup dusunun kı; Herkesı kendı capında muzısyen hıssettıren,
Oyle bır grup dusunun kı; Erkek cocugu gıbı hıssettıren,
Oyle bır grup dusunun kı; Arkada kımseyı bırakmayan,
Oyle bır grup dusunun kı; Kendı ıhtıyacı olabılecegını dusunmeden ıc lastıgını arkadasına veren,
Oyle bır grup dusunun kı; Tarladan topladıgı malzemelerle kampta melemen yapan,
Oyle bır grup dusunun kı; Kampta odun atesı uzerınde bulgur pılavı yapan,
Oyle bır grup dusunun kı; Hava sartları ne olursa olsun tur gunlerınde duragında mutlaka bırılerının bulundugu,
Oyle bır grup dusunun kı; Gerektıgınde gık demeden 1 gunde 150 Km devırdıgı halde halen kendısıne mangalcı dıyen,
Oyle bır grup dusunun kı; Bazılarının cay'ı ılla DEM'lı ıctıgı,
Oyle bır grup dusunun kı; Muhendısı'nın bol oldugu,
Oyle bır grup dusunun kı; Denız kenarında kamp yaparken sınırlenıp kendıne saz'lardan cardak yapan,
Oyle bır grup dusunun kı; 35' sıcaklıkta pedal cevırdıkten sonra selale'den gelen buz gıbı suyun altına gıren,
Oyle bır grup dusunun kı; Bır an da 17 kısı olan,
Oyle bır grup dusunun kı; Bır gece'de 80 Fanta tuketen [ Ayran'ları saymıyoruz. :) ]
Oyle bır grup dusunun kı; Alt devre'sı her zaman soz dınleyen,
Oyle bır grup dusunun kı; Bırının derdı oldugunda kendı derdıymıs gıbı dusunen, cozum arayan,

Ve bır mınıbus'e sıgacak kadar kucuk ama hayal edemeyecegın kadar buyuk bır grup.

Iste grup'un adı A.Y.P.G.
Avrupa Yakası Pedal Grubu

Arkadaş ben bu dehşetengiz yazıyı bir adet iş yerinde masamın yanına, bir adette evde odama kopya alıp, yapıştırmazsam I.Q. diyorum, Hasan T. abi vallahi öğle arası iyi gitti, fena döktürmüşün :cool: Kalemine, parmaklarına, dokunmatik teçhizatına sağlık :04:

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
@mehmet kendir
Tarih tekerrürden ibarettir derlerdi de inanmazdım.
Aynı olay tekrar yaşanır mı hiç ihtimal vermezdim.
Büyüklerin dediği doğruymuş.
Dün gece uydular enterasan bir foto tespit ettiler.
Bir zamanlar da bu foto ajanslara düşmüştü.
Bu soğukta bu sıcaklık bilim insanlarını şaşkına çevirdi.
Dalga dalga yayılıyormuş üstelik.
Yeşilköy sahilinin termal görüntüsü...
http://img856.imageshack.us/img856/7610/begum2.jpg

Bu akşam yol yapalım, mesafe yapalım, çay yapalım...

Bebek yada kabataş olsun, bizim olsun :)

@mehmet kendir

özlemişim sizi :) bir akşam katılabildim sadece ama çok keyifliydi. bu sporda yeniyim, hatta sporda çok yeniyim demem daha doğru ;) size kondisyon ve hız olarak pek ayak uyduramadım, şimdilik sadece yeşilyurt turlarınız olduğu zaman katılmak isterim. iğneada lafını görünce İŞTE BU dedim, birkaç senedir ailemi ikna etmeye çalışıyorum ama kısmet sizinle gitmek olacak sanırım. zamanım var tabi, belki yaza kadar kondisyonu iyileştirebilirsem iğneada turunu çok isterim hele ki mtb ile. :)

size iyi pedallamalar iyi eğlenceler, neşeli sağlıklı turlar, görüşmek üzere :)

Geleneksel Cuma günü turu:

20:30 PO

Liste:

Mehmet K.
NN
Nuri A.U.
Hasan T.
Aydın D.
Oğuz.

Gelen arkadaşlar listeye adını eklesin..

@gokhanbasar
gökhan kemal..
kondisyonu artırmak istiyorsan mutlaka bizimle çevirmelisin
ya da kendine bi arkadaş bulup onun la çevirmelisin..
geçenlerde sağlık problemim oldu 2 ay da ancak eski performansıma ulaşabildim..
hele iğne ada olayına dahil olmak istiyorsan çok çalışman gerek :(
260 km çok ciddi mesafe ve dönüşü var bi de bunun..
bizimkiler manyak yola gidecez deyince gider.
o yüzden bırakma peşimizi pişman olmazsın..
aydın kemal,hasan altdevran bunlara en iyi örnektir..

Geri