Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

@mehmet kendir

Sakızağacı çıkışlı klasik Boğaz turuna çıkacak, çıkabilecek arkadaşlara şimdiden keyifli vakitler, bol muhabbetler, kazasız pedallar diyelim şu an itibariyle Büyükçekmece'deki evi kapatmış bulunuyorum, İstanbul'daki evdeyim artık, şu pazar turuna bu haftada maalesef katılamayacağım gibi duruyor, odamın halini anlatmam imkansız, eşyalar vs. valide sabah oda toplanacak diye tekmili verdi, sonrasında zaruri vazifelerden kız arkadaşımla kahvaltı durumları, artık kısmetse iş çıkışı bir sıkıntı olmaz ise ki bugün yarım gün olmasına rağmen saat 17:00 gibi çıkabildim, inşallah full A.Y.P.G. ile pedallayacağım hatta vakit buldukça yürüyüşe ayırdığım haftanın bir iki gününü de iki tekere ayırmaya çalışacağım, bu arada nasıl olduysa kız arkadaşımda bende bisiklete başlayacağım dedi bir hayli şaşırdım, kıyamet alameti dedim herhalde :D Daha bir gelişme yok fakat 1-2 hafta içerisinde ufaktan Ataköy 7-8'de evin oralarda alıştırma yaptıracağım Daha sonra işi çözerse ara ara Yeşilköy Sahil taraflarına pisikletleri yükler pederden arabayı aşırarak gideriz, ayıptır söylemesi Thule aparat aldık parası çıkar bu vesileyle :04: Bu arada geçenlerde aramıza gelip, giden genç bir bayan arkadaş üniversitede öğretim görevlisiydi sanırım, Ataköy taraflarındaydı kendiside, bu arkadaşı tekrardan görürsek rica edeceğim üzerimden yük kalkar biraz hocalık eder kız arkadaşıma :D Son olarak kuduz aşımda sona geliyorum 26 sı günü 5nci aşamayı da bitirmiş olacağım, sonrasında bana daha rahat dokanalirsiniz :D

Neyse yaw gece gece çenem düştü yine arayı fazla açınca hep böyle oluyor, bildiğin Hint Destanı Ramayana Muhaberata yazdım yine helal olsun, herkese cümleten iyi geceler, Allah rahatlık versin . . .

Scudo
AYPG Fener Turu
http://i.imgur.com/BLljj.jpg
http://i.imgur.com/kJa1l.jpg
http://i.imgur.com/JYin7.jpg
http://i.imgur.com/dfoxT.jpg

@Mert gel artık, köpekler bizi ısırıyodu.
Sen aşılısın hazır..:)

sabah keyifsiz başladı..
belediyenin yola açtığı çukur göko ve aydın kemal'in arkadaşının her iki lastiğinin de patlamasına sebep oldu,
ben nuri'nın ikaz etmesiyle son anda yırttım..06.45 te ancak çıkabildiğimiz turumuz istesek öğlen 12.00 de biterdi ama ..istemedik :)
bugün aydın kemal'in günüydü kendisini takdir ve tebrik ediyorum ..kendini aştı ..
turun gerisi biz de saklı.acısıyla tatlısıyla..
gene gidek...

Ayaklarınıza sağlık ağalar.

Uzun turlara alışın alışın, dönüşüm yakındır (;

@mehmet kendir

Mehmet abi nazar çıkmış diyelim, bu olaylara da şükür, daha önemli bir durum oluşmamış ;D Geçmiş olsun tekrardan,

Bende en kısa sürede Pazar Tur + Fener'e çıkacağım sizlerle, ama öncelikle bu hafta Çarşamba ve Cuma'ya tekrardan başlayacağım, arayı fazla açtım mantarlayacağız valla :04:

Herşeye rağmen keyifli bir tur olduğu fotolardan belli, bir kaç demirbaş eksik var sanırım Can A., Hasan T. ve Sarıların Sülo Abi :D Valla yalan yok kıskandım sizleri IQ :D

@ Levent K.

Levent Abi sıkıntı değil, her zaman ve nazır durumdayız :D :D :D

21:00'a doğru İncirli Caddesi üzerinden Meydan, Carousel üzerinden Kavaklı Park oradan da 7-8-9 civarı turlayarak aynı güzergah üzeri eve döneceğim gelmek isteyen olursa buyursun :cool: Bu arada bir kaç arkadaşı görmem lazım 5 dakika laflarım Karabaş, Coni, Toni, Mayk ve Çomar :04:

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
Benim de niyetim var bir sonraki tura katılmaya yengenizden izin alabilirsem ki bir şekilde kandırabilirim diye de düşünüyorum.

Parkur için mesafeyle ilgili kaygım yok da hızınıza ayak uydurabilir miyim bilmiyorum. 110 km gitmişsiniz, 1223 metre tırmanmışsınız, 22 küsür de ortalama tutturmuşsunuz diye anladım. Benim kapasitemin üstünde bir ortalama hız bu.

Sizin açınızdan sıkıntı olmuyorsa ayak uyduramadığım noktada siz uzarsınız, ben boğazda çayımı kahvemi içer, parkta gezinti modunda geri dönerim artıkın :)

Evet ben de aynı seyi dusunuyorum Devrim bey:) Bisikletim mtb ve bu haftasonu acıkcası cesaret edemedim bu gruba dahil olmaya,daha once farklı bir grup ile 120 km lık bir tura mbt ile katılmıstım,digerleri yol bisikletiydi bayagı bi yorucu olmustu onlara yetiseyim derken..Ama bir sonraki Fener turuna katılacagım,olmadı ben de sizin gibi Bogaz gezintisine donustururum turu:)

Yalnız bu yetişme psikolojisi nasıl değiştiriyorsa vücut kimyasını, ben kendimden daha hızlı birilerini kovalamaya çalışırken, normalde kendi kendime yapabileceğimden 3-5 km daha fazla ortalama hız yapabiliyorum. Ordan hareketle Sarıyer'den önce havlu atmazmışım gibime de geliyor. İşin acıklı tarafı ise benim bisiklet yol bisikleti, MTB değil :)

Tur'lar Oguz'un da dedıgı gıbı 30/35 Km/h aralıgında devam edıyor.
Gerıde kımse bırakılmıyor bılesınız.
Genelde ben arkada oldugumdan toplama gorevı benım oluyor.
Gercı 2-3 haftadır grupla bırlıkte olamıyorum ama cogunlukla arkalarındayım... ;)

sardı korkular gelecek yıllar
düşündüm sensiz nasıl yaşanacaklar....
akıllı düşünene kadar deli yolu yarılamış..
çarşamba begüm hamsi partisi
tarık & devrim madem niyetlisiniz
gelin bizim performans gibi kaygımız yok
hiçte olmayacak çünkü biz mangalcıyız...
yol da performans yapılacaksa yaparız
ne kadar ki o kaaaa
mühim olan ekip en çömezinden
en kıdemlisine kadar...

Geri