Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

Scudo
Haftanın son iş günü güzel ve hafif güneşli (Ben ve benim gibi Cumartesi yarım gün çalışanlar hariç) bir Cuma gününden tüm A.Y.P.G. ailesine günaydınlar merhabalar :D :D :D

Yarın iş olur olmaz mı bilemiyorum fakat patrondan izin koparabilirsek yarın sabah ki Dolmabahçe etkinliğinde bende varım, BÇ.'den atlar gelirim :cool:

Bu arada son 3 güne gelindi sanırım, A.Y.P.G. Avrasya Maraton ekibine şimdiden başarılar :cool:

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
@mehmet kendir

Ben de okulumdaki törene katılmak zorundayım..
Gidebilenlere şimdiden teşekkürler..

• Beğen
@Oğuz.

Bu akşam kısmet olursa iki haftalık ara sonrası tekrardan pistlerdeyim, görüşmek üzere :cool:

• Beğen
Tüm A.Y.P.G. ailesine ve A.Y.P.G. Avrasya Marathon ekibine haftanın ilk iş gününden günaydınlar, merhabalar :D

Avrasya Marathonu'nun hakkı A.Y.P.G. olarak verilmiş, fotoğraftan öyle görülüyor :04: :04:

Fotoğrafta Junior Mehmet K.'yı görüyoruz sanırım :cool:

Bu arada Büyükçekmece ikametimde son bir haftam, gelecek hafta tam takır İstanbul'daki eve geçiyorum :D

@Mert DOLUEL

Gunaydın Iyı haftalar Mert.
Hayırlı olsun kıslık ıkametın. ;) ;) :)

• Beğen
Tepkiler: Mert DOLUEL
@Hasan TÜRKER

Üstadım sağolasın, bu sene geçti demeyelim ama kısmet olursa önümüzdeki havanın iyi olduğu bir ara mangal + fanta etkinliği güzel olur :D

Bu arada az kullanılmış, kelepir Cube aranıyor :p

Bu arada bu akşam 4ncü kuduz aşımızıda olarak, sona yaklaşıyoruz, sonrasında kalıyor bir adet o da bu ayın 26 sında, kudurmaya devam all together :04:

• Beğen
@Mert DOLUEL

Yaparız hacı sen merak etme. Yeter kı mangal olsun. ;)
Bende bı Tonopoh var az kullanılmıs yanında da 4 takım balata 2.000 tl'ye verırım. :p

• Beğen
Bu far muhabbetı nedır anlamadım ama neyse ogrenırız yakında...

Bu arada Yenı konunun 3.000. Mesajı benden gelsın hadı bakalım. :) :) :)

• Beğen
Geri