Zor olmass yahu
Haftasonu 2 gün sınav gözetmeniyim ben
Hatta uygun olarsa herkeşe salı günü bissevin etkinliği var Kalamışta
Bir tatlı huzur almaya gidebiliriz Kalamış tan??
:cheer:
Fantoma ; Şu tesisler niredir, deyince o tarafa sürdük.Ama havanın güzel olması, sahildeki popülasyonu artırınca çok yavaş ve keyifsiz bir sürüş oldu.Özellikle küçük çocukların ani sprintleri korkulu rüya gibiydi Aslında niyetmiz tesislerde birşeyler yemekti ama kalabalığı görünce durmadık.10 kaplan gücünde de olsa karnı aç olunca sesler uğultu gibi geliyor O sebeple duymamışızdır Sonuçta 1 mayısta çay içtiğimiz yerin karşısındaki kafede hızlıca bir şeyler yedik ve dönüşe başladık...Bu arada Adem'de sahildeki sürüşte yanımızdaydı.Ve tesislere yakın yerde gençler grubu ile karşılaşıp biraz lafladık.Sonuç itibarı ile benim için günün bilançosu 106 km oldu.Enteresandır tur sonrası, diğer kısa günlük turlardan daha zinde hissettim Demek 70 km yi geçince afyon patlıyor
NOT : Senin barendleri gelirsin diye yanıma almıştım.Hasan'a verdim.Salı voleybolda ondan alabilirsin
Dooru dersin Asanım kardeşim unutmuşum ben voleybolu :Ahhh-1660
Ama yaz geldi be yaa salonlardan çıkıp özgürlüğe basmak, çimlere yayılmak lazım :cheer:
Salondan neden cıkalım yahu?
Haftada 1 gun 2 saat salonda voleybol oynamanın ne zararı var kı???
Haftada 2 gun Fanta meydanında cımlere yayılırız oldu bıttı.
Ayrıca bu salondan vazgecersek bır daha bulamayız...
ayıp ettin abicim lafı mı olur. valla bu uzun karar döneminde kahrımı çektiginiz her telefon acışımda dakikalarca yılmadan bana cevap verdiginiz için çok teşekkür ediyorm abilerim )) ha bu arada "kendi kararlarını kendin verebilecek yaştasın" repligini de unutmadım Mehmet abi )