Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

Scudo
ana sayfanın sağ tarafında hasan arkadaşın mesajı gözüme ilişti bisikleti satıyorum diye ,bende bi fikir vereyim dedim bu arada bu aytek yok oldu face duvarında hiç bi hareket yok face den yok olunca merak ettim , bende onun cebi yok olsa ne olacak bende ceb yok evde telefon kullanmam tek haber alacağım yer onun duvarına bakmak idi şimdi face de bisikletçi yoktur diye duvara yazdım ana görüntüde o olunca banamı kızdı acep diye düşündüm hoca kayboldu cematin iki üyesi olarak sen ile ben kaldık ;) evet bizim ekipten oğuzhan gelmeni istedi garipçeye bu pazar ama bende dedimki onun tarzı bizim gibi değil ,,oğuzhan forumda yeni bi arkadaş ne de olsa sen ile ben artık eskimiş iki adet kaşolotuz biri tiyatrocu diğeri müzisyen

@Nuri Alper Ulupınar

abi kocasinandan hareket ederek istoç,cebeci,arnavutköy tayakadın ve karaburuna doğru bu lokasyonlardan geçmeyi düşünüyorum.
Ama tüm önerilerede açığım(daha iyi yol vs gibi...)

Benim telefon varda ne oluyorki? Aytekin abiye bende ulaşamıyorum
Bu sene gelecem abi inşallah senin tura bir sefer?

akşam konserdeyim millet
bilen biliyor zaten
bu akşam bahçelievler belediye konser salonunda
Türk Sanat Müziği Konserimiz var
ücretsiz
saat :20.00 de
Zeki MÜREN Bestelerini seslendireceğiz...

@Raif Korkmaz

Nie üzüldün sayın Raif Korkmaz yoksa bisilet mi bineceedin :04: :cheer:

raif bi gün seni seyretmeye gelecemde gündüz olursa olur saatler uygun olması lazım akşam saatleri zor olur ,,,tabi bisikletsiz gelecem sivil ,bu arada franz kafkadan bi oyun olursa valla kaçırmam ,,,özellikle dava ,,,,raif senle lay lom lom yapacağız söz ,ekibi bi gün kandırır kaçarım belgrad yaparız sıcaklar olsun ve hatta sen açarsın gezi organizasyonuna topik,,,, mayısa ,13 mayıs olabilir mesela ,daha var

@Fatma ER

Bisikletmi? O ne be???
H.sonu sahilde yürüyüş yapmayı düşünüyordum ama kısmet değilmiş başka zaman artık :-(

• Beğen
Tepkiler: Fatma ER
@mehmet kendir

Sağol abi Allah nasip ederde kaza-bela,hastalık olmazsa bu yaz beraberiz inşallah havaların ısınmasını dört gözle bekliyorum, göbek aldı başını gitti :)))

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
@ademyener

Adem ben daha önce gittim Karaburun'a.
Bak bakalım. Linki aşağıda.
Belki ilgilenirsin.
Ben de bi daha gideyim mi diye düşünüyorum.
Bakalım bi demlensin...

Karaburun Turu

‎8.30 Sakizağaci buluşma ile Gökhan Bebek Turu listesi

1.Gökhan özkorkmaz
2. Nuri Alper Ulupınar
3. NN
4.
5.
6.
7.

‎8.30 Sakizağaci buluşma ile Gökhan Bebek Turu listesi

1.Gökhan özkorkmaz
2. Nuri Alper Ulupınar
3. NN
4. Can Ayan
5.
6.
7.

8.30 Sakizağaci buluşma ile Gökhan Bebek Turu listesi
1. Gökhan özkorkmaz
2. Nuri Alper Ulupınar
3. NN
4. Cn Yn
5. Adem Sönmez (yenikapı 09:00)
6. %50 Mehmet Kendir
7.

• Beğen
Tepkiler: Fatma ER
Linki inceledim sizin güzergah biraz daha farklı tabi.
Ama fotoğraflar oldukça yararlı oldu ki ben daha önce 3 kez gitmiştim karaburuna.
Konu demlensin tabi(çarşambayada az kaldı gerçi)

slm arkadaşlar sabah turunuz nasıl geçti hava o saatlerde çok rüzgar vardı....

Geri