Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

Gunaydın A.Y.P.G. Halkı,
Yenı bır gunden hepınıze Gunaydın.
Hayırlı gunler gecırmenızı dılıyorum...

• Beğen
Tepkiler: Fatma ER
Scudo
@tolga.sunali

hadi Tolgacım pedallarına kuvvet,umarım herşey istediğin gibi olur.
Unutmadan gelişin ne zaman gelirken manda yoğurdu :003: getirmezsen sana istanbula giriş vizesi :crazy292: vermeyiz ona göre :lick3::lick3:

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
@AYDIN DİRİCANLI

Bildigim kadariyla var...

hafta içi tura katılamam zor :( :bilmiom:
pazar günü nasıl bir organizasyon yapalım,doğanın kucağına atalımmı kendimizi :winkenlux şööle uscuk ekmekte löpletelim be yawwwww :lick3::04:

Bakın ne buldum heheheheh :)

“prens charles olmak da zor. bakkala gidip bir şeyler alınca para diye ananın resmini veriyorsun.” :sigaraici

“kimseden lys’de başarı beklemeyin. zaten ilk 1 saat sorularda bi ibnelik var mıdır lan acaba deyip şifre çözmeye çalışarak geçecek..”

"1.50 boylarındaki kadınlardan oluşan "birelli takvimi" çıktı!!!" :winkenlux

buda Haşim için :04:

''80 yaşındaki amca rusya'ya vize kalktı diye seviniyor.sanki vize kalkınca herşey kalkacak .'' :003:

@Nuri Alper Ulupınar

Abi sagolasin, katarakt operasyonu oldu sorun yok , herşey yolunda... :)

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
Teşekkür ederim yorumunuz için.Kötü bir niyetle yorum yazmamıştım.Baktım sıcak insanlar ve sıcak muhabbet var.Yorumumu yazdım.Sadece sizden böyle bir tepki geldi.Yınede teşekkürler.

@Vedat METİN

Sadece Mehmet Abiden yorum gelmiş olabilir, ama grubun genel prensibini yansıtmış.Gruba katılacak arkadaşların öncelikle bir tura katılmaları bekleniyor.Hani karşılıklı tanışmak niyetiyle... :)

Bu grubun Başkanı , sözcüsü vs. bulunmamakla birlikde kıdeme dayalı tatlı bir hiyerarşi mevcuttur.Siz arzu ediyorsanız turlara gelin, kimsenin dışlanmadığını göreceksiniz.Zaten Mehmet abinin mesajıda böyle bir mesaj değil :)

@Vedat METİN

:)
AYPG Trakyalılar Derneği olmasada AYPG Trakya Şubesi açılabilir.:in: Çokta iyi olur.
AYPG Bebek Şubesi
AYPG Trakya Şubesi
...
...
olur, olur, sorun yok.:)

ayrıştırma yerine birleştirme çağrıştırsın yane..

Geri