Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

Ya bu forum'da neden her sayfa basından delta'nın logo'su cıkıyor???

Scudo
@Hasan TÜRKER

Gruba taze kanlar geliyor Asanım kardeşim artık, boynuz kulaaa geçcek tabe :p
Mesela benim kulağı da fidan geçecek :in:
börektir, kektir, salatadır yaparak :cheer:

Arkadaşlar kısmetse önümüzdeki hafta sonu kastro yapacağız,büyük ihtimalle günü birlik tur olacak. :winkenlux
Kısaca ayrıntılarla ilgili bilgi aktarayım,tabii detayları ve gelişmeleri hep baraber görüşerek şekillendireceğiz. :in: Aracımız bizi belli bir noktada bırakacak ve o mesire alanına gidip bizi bekleyecek.bizde belirlediğimiz noktadan doğa içinden pedal basarak kastro'ya ulaşacağız.
şimdilik tur günü birlik olasılığı üstünde duralım,hem bir keşif amaçlı gezi niteliğinde olması o civarda yapacağımız kamplı konaklamalı gezilerede zemin hazırlamış oluruz.

@AYDIN DİRİCANLI

Abi onu biliyorumda daha once yoktu ondan dedim.

@Nedret Günaydın

Harika olur derim :) ama en fazla kalbimLe sizinle olabilirm.. iş iş iş iş of :))

@Hasan TÜRKER
Konudaki Son mesajdada bisiklet Logosu çıkıyo reklam bannerleri falan.. Kalabalıklaşmış bayaa sayfalar

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
@Nedret Günaydın

Nedret süper olur :) Bak anılarım canlandı.Küçükken hep giderdik Kastro ya...Benim annem Saray'lı (Ayazpaşa Camiinin karşısındaki çıkmaz sokakta, Hatta dayım hala orada...) çocukluğumun en güzel anıları Saray'dadır.Çünkü en büyük özgürlük oradaydı :) Sen de Saray'lıydın galiba hemşehri çıkıcaz beyaaaa :)

Beyler voleybola katılanları görelim
1. Cn Yn
2. Mehmet Kendir
3. Asan
4. Nuri Alper Ulupınar
5. Nighteagle Sarılarınsülo
6. Kuru'ların Burrak (ama %50 :p )
7. Erman Atasoy
8. Özgür Özgenç
9. Raif Korkmaz
10. Gökhan özkorkmaz
11.Engin abey
12. Tolga Sunalı

@AYDIN DİRİCANLI

Vay arkadas amma cok Tarakyalı varmıs burda beyaa :):):):)

Vayyy toprağım
Aslen biz Bulgaristandan geldik göçmeniz yani :in: çorlu,saray,güngörmez,kapaklıköy civarına dağılmışız.
Gecerken selam veririz beyaww,orlara gidipte çay içmeden olurmu hiç,döverler valla adamı :cool:

• Beğen
@Nedret Günaydın

aaa aypg trakya bea :) bende Saray Güngörmez köylüyüm... hatta bu hafta yalovvaya bi tur dusunuyodum bazı sebeplerden dolayı rotamı değiştirdim perşembe gunu çerkezköye gdicem evimizde konaklıycam cum gunu sabah köye babanneme ( Güngörmez köyü) öğlendede Kastroya pedallıycam.. onumzdeki hafta yapıcagınz gezi için öndne gdip keşif yapmış olurum işte

• Beğen
oooo süper sizinkiler bizimkiler derken biz akraba çıkıcaz hadi hayırlısı :003: ayrıca bizlere karacalar derler gittiğinde sor babaannene o bilir. :winkenlux

ayrıca babaanenin ellerinden öperim,Allah sağlık sıhhat versin. :in:

• Beğen
karacalar'mı :) Bilirim ama soyisim olarak... Akrabalarımız var hatta karacalar'dan.. Reyhan Karaca var bizim Koylu Fırınları var köyde :D bide onlardan ayrı olarak yine Karacalar var mezarlıgın karsısında mahalleleri... bende az çok babannem kadar bilirim orda buyudum sonuçta :D

• Beğen
tamam tolgacım en kısa zamanda görüşelim,sende bu hafta köye gidince gidebilirsen şööle ormana doğru dere kenarı falan bir kaç fotoğraf çekte gönlümüz gözümüz açılsın

ayrıca bu voleybol macını nerde yapıyorsunuz

• Beğen
Geri