Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

Scudo
Haşim , Nedret iyiki geldiniz beya...Konu şenlendi vre...Siz yokken hiçbiri (Birkaç müdavim hariç) yazmıyor bunların.Varsa , yoksa Feysbuk :)

Alın işte hepinizi ispikledim dükkan sahiplerine :rolleyes: Hesap verin şimdi :cool:

@fidan k

Selam Fidan :)
Çarşamba ve cuma akşamları oluyor
Mutlaka bekliyoruuuz :cheer:

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
@fidan k

Bakırköy - Yeşilköy arası oluyor ama Aydın Diricanlı ve ben Beşiktaş sahilden katılıyoruz.
Ben bu hafta ve önümüzdeki hafta İzmir de olacağımdan eğer Aydın bu hafta katılabilecekse
belki Kocamustafapaşa tren istasyonunda buluşup birlikte grubun yanına pedallayabilirsiniz diye düşündüm.
Ya da siz ayarlarsınız nasıl uygun olacaksa ?

@fidan k

Çarşamba akşamları Bakırköy İDO iskelesinin karşısındaki Petrol Ofisi benzin istasyonunun önünde 20:00 de buluşma oluyor.Oradan toplu halde yeşilyurt istikametine çevriliyor.

Ben ve Fatma (Bebek şube) Beşiktaş istikametinden yine pedal çevirerek geliyoruz.İsterseniz Bulunduğunuz yerden sahil yoluna inerseniz geçerken sizide alabiliriz.Yada izlediğimiz rota aşağıdadır, dilediğiniz yerden katılabilirsiniz.

(link)

Bende bugün yaklaşık 75 km bir tur yaptım.Neyseki performansımdan birşey kaybetmemişim.Haftaya inşallah bende aranızda olacağım.

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
Geri