Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

@tolga.sunali

Hayirdir Tolga ziebartta bisiklete boya koruma ve detayli ic temizkik mi yaptirdin. :D :D :D

Scudo
@Hasan TÜRKER
yok ya araba goturdum :) ama dun aklıma gelmedi değil.. bisikletide goturucem jantlara lastiklere pedallara dişlilere super bakım yaparlar :)

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
@tolga.sunali

Herhalde tanıdıktı. Normalde degıl 4'e kadar mesaı bıtımınden sonra calısmazlar :D:D:D

@Hasan TÜRKER
gece vardiyası bizim arkadasta :) biraz uykusuz kaldık ama deydi yani :)
@metin karaman
Bu konuya katılıyorum bu yaz en buyuk sıkıntım olu herhalde :) :(

• Beğen
@tolga.sunali

slm tolga burdaki arkadaşlar çok iyilerdir bilki bizleri anlarlar

@mehmet kendir

Abi valla süper teklif :) Benim aklıma hep geliyor ama "Kendine yol yapıyor" denir diye teklif etmedim hiç...Bugünkü trafik çilesi tüm günün keyfini aldı neredeyse.Çekilecek dert değil...

Cümleten günaydınlar, iyi haftalar dilerim dostlarım.

Dün ki tura katılan abilerim ve kardeşlerimin ayaklarına sağlık. Keyifli bir hafta sonu daha geçirdik sayenizde. Seviyorum sizleri. :)

@mehmet kendir

Evet abi, çaktırmadan. Sen arkamdan bağırdın "40" diye de ben öyle fark ettim. :p

Helal olsun abim sana. ;)

@Fatma ER

Sen hele bi iyileş, seni forma sokması benden hacı. Artık sen bana turbo yapacaksın ona göre. :)

Oda neee :winkenlux Sayfayı dikizleyenler arasında süleyman ağbiyi görüyorum,gecelerin ve mangalların :lick3: adamı ;)

• Beğen
Günaydın Hayırlı Haftalar AYPG ..
Benden Pazartesi Severlere gelsin :):)
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/p480x480/319895_3281905639176_1013618652_33062323_879307864_n.jpg

@Fatma ER

Öyle oldu hacı, çok bombaydı. Patlıyorduk az daha, kurda kuşa ayıya yem oluyorduk Uludağ eteklerinde. :)

Tipler? Özellikle ben, genç ve yakışıklıymışım de mi o zamanlar? :rolleyes:

Geri