Haklısın tahmin ettim neden olduğunu.Çünkü biz fuarda beraberdik, kimsenin niyeti yoktu...Ama ben her ihtimale karşı 00:30 kadar takip ettim konuyu belki bir sürpriz olur diye ama o saatten sonra bi numara olmaz diye kapattım.35 dakika sonra sen yazmışsın , şans işte neyse önümüz açık güzel günler geliyor, daha çok pedallarız beraber...
Usta konuyu düzenli olarak bende takip ediyorum ama yazacak birşey yok.Yani Asan'la çelik çomak mı oynayalım burada Faysbuka çok feys veriyorsunuz.Burası gariban kalıyor
Bırakın Çelik çomağı da yarın tesisler yapalım.
Hava yazdan kalma olacakmış.
NASA'dan Voyager isimli uydu dan haber aldım.
Yeşilköy sahil hattı süpermiş.
voleybola gelecekler listesini görünce işim bir anda uzadı abi bende anlayamadım nasıl oldu =)
sözümüz söz.
Bisikleti getirebilsem turlarada gelicem ama fırsat olmadı. Bir Yalıköy-Kıyıköy turu yapında bende dönüşte size katılayım
İhmal mi !!!??? resmen terk ettiler yaw...Ne arayan var nede soran :River-102 Herkes Popüler kültürü (feyssizbuk) bırakıp , tekrar burada da en az orası kadar aktif olana dek eylemlerimiz sürecek :000002158
@Levent_K
Evet, özünüze dönün...
@ozndmr
Voleybol bu işin aksesuarı.Bisikletini alıp, tura katılmadan gelmiş saymayız ona göre